- 26 Haziran 2022
- 2.694
- 4.389
- 83
Allah razı olsun bende sizin için 3 Fatiha okudum Rabbim sizinde niyetinizi kabul etsin inşallahSizin için 3 Fatiha okudum gönlünuzdeki kabul olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun bende sizin için 3 Fatiha okudum Rabbim sizinde niyetinizi kabul etsin inşallahSizin için 3 Fatiha okudum gönlünuzdeki kabul olsun![]()
Bende sizin için 3 Fatiha okudum dilekleriniz hayırlısı ile kolaylıkla olsun aminAllah razı olsun bende sizin için 3 Fatiha okudum Rabbim sizinde niyetinizi kabul etsin inşallah![]()
Yine size dua etmek nasip olduBende sizin için 3 Fatiha okudum dilekleriniz hayırlısı ile kolaylıkla olsun amin![]()
Gönlünüzden geçen ne varsa nasip olması için okudum Allah kabul etsin inşallahYine size dua etmek nasip oldu
Sizin için 3 fatiha 3 ihlas okudum.
Allah kabul etsin![]()
Okudum Allah kabul etsin inşallahGönlünüzden geçen ne varsa nasip olması için okudum Allah kabul etsin inşallah![]()
Sizin icin okudum.Allahim gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla kolayca nasip etsinOkudum Allah kabul etsin inşallah![]()
Sizin icin okudum.Allahim gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla kolayca nasip etsin
Dualarınızın kabulü için okudumSizin icin okudum, Rabbim duanizi hayirlisiyla en kisa zamanda kabul etsin![]()
Sizin için okudumDualarınızın kabulü için okudum
Tez vakitte ins![]()
Okudum. Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsinSizin için okudumALLAH kabul etsin aminnnnnn
Bende sizin için 1 Fatiha okudum.Okudum. Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin![]()
Hakkinizda en hayirlisi neyse onun olmasi icin okudum.Bende sizin için 1 Fatiha okudum.
Benim için hayırlısını diler misiniz?![]()
Bende sizin için 1 Fatiha okudum.
Benim için hayırlısını diler misiniz?![]()
CamilleTekrar okuyup konuyu canlandiriyorum. Allah duanizi kabul etsin.![]()
Sizin için okudumCamilleDuana dua etmek benim nasibimmis. Allah en tez vakitte duanı kabul eder hayırlı şekilde inşallah.. sabah ezanina da denk geldi güzel oldu.
![]()
Okudum, Rabbim dualarinizi kabul etsin.Sizin için okudum
Okudum, Rabbim dualarinizi kabul etsin.![]()
Okudum rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum, gönlünüzden geçen en kısa sürede hayırlısıyla kabul olsun insallah![]()
Okudum, Rabbim kabul etsinOkudum rabbim kabul etsin inşallah![]()