bir uzman yokmu

• Konu Sahibi Konu Sahibi nida43
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nida43

Ziyaretçi
:çok üzgünüm: benim sorunum eşimle ben 4senelik evliyim ama eşimle aramızda cinsel soğukluk var daha doğrusu ya üf nasıl söylesem eşim kendi kendini tatmin ediyo benimlede ayda bir yada 2defa beraber oluyo oda istediği için değil zorunlu olduğu için en azından ben öyle düşünüyorum ( ben ise istekli biriyim ) 4 senedir evliyiz evliliğimizin ilk 1 ayından beri böyle, ben çok yol denedim onu bu huyundan vazgeçirmek için yani seksi kıyafetler aldım değişik şeyler denedim ama hepside 1 seferlik oldu bazende sanki suç bendeymiş gibi yok sen istemiyordunda yok yatıp uyuyosun diyo ne yapayım benimle beraber olmak istemediğini biliyorum ama sen böyle yapıyorsunda ben böyle yapıyorum diyemiyorum ya o yine aynı, aslında 1 problemde eşimle bu konuda konuşamıyorum başıma ağrılar giriyo, tuhaf ama eşimle beraber olacağım zaman ondan utanmaya başladım senağlama düşünüyorum acaba sorun bende mi diye bu konuda bir uzman varmı bana yardım edecek ya lütfen biri yardım etsin eşimi seviyorum

Ben uzman değilim ama 4 yıl uzun bir süre..
Şimdiye kadar bir dr.a görünmeliydiniz..
Ne var bunda..
Eşinin seni istemeyişinin başka bir sebebi olabilirmi?
Çok normal değil bu..Eşi varken..diğer şeylere başvurması..

ama bazı erkekler alışkanlıklarından vazgeçemeyebilir.olaya böyle bakmak lazım.yani sende eksiklik olmasa dahi eşin alışkanlığını devam ettirmekte bence.neticede eşinin bir psikoloğa görünmesi gerek.madem kendiyle uğraşacaktı seninle niye evlendi?

En büyük sorununuz konusamamak zaten.....

Bunda utanilcak birsey yok güzelim....siz kari kocasiniz....cinselligi aranizda tabu olarak görmeyin....

Esinle acik acik konus bence....olmadi doktora gidin...

çok çirkin sayılmam aslında az buz güzelimde yani bu yüzden istemiyo desem ama bugün mü değişir yarın mı değişir ben onunla konuşamadıkça böyle geçti 4 sene

çok çirkin sayılmam aslında az buz güzelimde yani bu yüzden istemiyo desem ama bugün mü değişir yarın mı değişir ben onunla konuşamadıkça böyle geçti 4 sene

Arkadasim kusura bakmada 4 senedir sen hic esinle bu konulari konusmadiysan sendede hata var....

Hadi 4 aylik evli olsan tamam diyecem...ama 4 sene az uz bir zaman degil....hala daha yeni gelin edasinda olmaya gerek yok.....acik ve net Sorun nedir diye soracaksin....

bende düşünüyorum aslında eski kız arkadaşını unutamamış olabilir mi diye ama beni seviyo hislerim biraz kuvvetlidir alışkalığı bile olsa beni düşünüp vazgeçmesi lazım ya kimseylede konuşulmuyo böyle şeyler

Baska bir hatun oldugnu düsünmüyorum ben seker....yoksa adam sürekli
Elisabeth durumunda olmazdi.....aldatirdi....CADIARZU

aslında beni ailem çok sıkardı onun oğlu var oraya gitme bunun oğlu var buraya gitme evlenmeden önce pek arkadaşımda yoktu bu yüzden böyle konuları konuşmak ayıpmış gibi geliyodu

Son düzenleyen: Moderatör:
bekledim yani eşimi vazgeçirebilirmiyim diye uğraştımda yani ama nafile hep aynı

Baska bir hatun oldugnu düsünmüyorum ben seker....yoksa adam sürekli
Elisabeth durumunda olmazdi.....aldatirdi....CADIARZU
Başka şeylerden kastım..M...yon du..
Arkadaşın değilde eşinin psikolojik bir sorunu olabilir demek istedim..

aslında canım beni ailem çok sıkardı onun oğlu var oraya gitme bunun oğlu var buraya gitme evlenmeden önce pek arkadaşımda yoktu bu yüzden böyle konuları konuşmak ayıpmış gibi geliyodu

Canim evliligin baslarinda özellikle kadinlarda gercektende bir utangaclik bir cekingenlik oluyor....ammennah....fakat zaman gectikce bunu azda olsa asmak gerek diye düsünüyorum....

Tabikide evlilik cinselikten ibaret degil...ama cinsellik cok büyük bir parcasidir, o yüzden sorunlari problemleri gecistirmek yanlis, konusmak gerek...

ben bu utangaçlığımı yenmeye çalıştım ama ilişki sırasında eşim bazen tavrı sert oluyodu sinirli asabi filan oysa istekli bir adam böylemi yapar ben ister istemez çekiniyordum

ama başkalarından duyuyodum benimki şöyle istekli benimki böyle istekli diye belki böyle gözüm açıldı

evet var 2 yaşında bir kızım var

ama başkalarından duyuyodum benimki şöyle istekli benimki böyle istekli diye belki böyle gözüm açıldı

Her insan farklidir...cinsellige olan düskünlügüde farklidir....belki esin yapi olarak fazla istekli bir adam degil...olabilir!

Fakat yaninda sen varken kendi kendine tatmin etme olayini yapiyorsa yanlis giden birseyler var derim.....cünkü bence yaninda gül gibi karisi uyurken M...yonu tercih eden bir adam pekte normal sayilmaz...cinsellik konusunda...

cinselliğe düşkün bence ben hastalanınca gün aşırı ..... yani

cınsellık hakkında uzmanlık bılgısıne sahıp cinsel terapıstlerın,doktorların ve psikoterapistkerin sayısı gercekdende cok yetersız..
bence bu sıtede yokdur...
cunku saglık kuruluslarına bu sıkayetleerle gıden cok az ınsan vardı..
ınsanların konusması gereken bı konu ıken ıclerıne kapanması cok yanlıs..
eger esınızı ıkna edıpde doktora gıtmez bı uzmandan destek almaz ısenı sıze bı tavsıyem olabılır..belçikalı bı ilişi terapıstı cınsel sorunu olan cıftler ıcın bı kıtap yazmısdır..
ve 22 yıllık ılıskı terapıstlıg yapmıs bı ınsanın kıtabı..
muhakkak okumalısınız emınım sorunlarınızı cozersınız..bı nebze...suda bı gercekkı kadınlar doktorlarına cınsellıkle ılgılı soru sormaya bıle cekınıyolardır..

Kimi erkek eşinin hamileliğinden loğusalığından sonra böyle cinsel anlamda soğuk olabiliyormuş..
Seninki baştan beri böyleymiş..
Yani eşinin durumu normal değil..
Bir uzman şart görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…