N
nida43
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nida43
-
çok çirkin sayılmam aslında az buz güzelimde yani bu yüzden istemiyo desem ama bugün mü değişir yarın mı değişir ben onunla konuşamadıkça böyle geçti 4 sene
Ben uzman değilim ama 4 yıl uzun bir süre..
Şimdiye kadar bir dr.a görünmeliydiniz..
Ne var bunda..
Eşinin seni istemeyişinin başka bir sebebi olabilirmi?
Çok normal değil bu..Eşi varken..diğer şeylere başvurması..
Ben uzman değilim ama 4 yıl uzun bir süre..
Şimdiye kadar bir dr.a görünmeliydiniz..
Ne var bunda..
Eşinin seni istemeyişinin başka bir sebebi olabilirmi?Çok normal değil bu..Eşi varken..diğer şeylere başvurması..
aslında beni ailem çok sıkardı onun oğlu var oraya gitme bunun oğlu var buraya gitme evlenmeden önce pek arkadaşımda yoktu bu yüzden böyle konuları konuşmak ayıpmış gibi geliyoduArkadasim kusura bakmada 4 senedir sen hic esinle bu konulari konusmadiysan sendede hata var....
Hadi 4 aylik evli olsan tamam diyecem...ama 4 sene az uz bir zaman degil....hala daha yeni gelin edasinda olmaya gerek yok.....acik ve net Sorun nedir diye soracaksin....
Başka şeylerden kastım..M...yon du..Baska bir hatun oldugnu düsünmüyorum ben seker....yoksa adam sürekli
Elisabeth durumunda olmazdi.....aldatirdi....CADIARZU
aslında canım beni ailem çok sıkardı onun oğlu var oraya gitme bunun oğlu var buraya gitme evlenmeden önce pek arkadaşımda yoktu bu yüzden böyle konuları konuşmak ayıpmış gibi geliyodu
Canim evliligin baslarinda özellikle kadinlarda gercektende bir utangaclik bir cekingenlik oluyor....ammennah....fakat zaman gectikce bunu azda olsa asmak gerek diye düsünüyorum....
Tabikide evlilik cinselikten ibaret degil...ama cinsellik cok büyük bir parcasidir, o yüzden sorunlari problemleri gecistirmek yanlis, konusmak gerek...
ama başkalarından duyuyodum benimki şöyle istekli benimki böyle istekli diye belki böyle gözüm açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?