N
nida43
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nida43
-
bakın sorunda bu zaten..çok üzülüyorum senağlama böyle şeyler herkesle konuşulmuyo
çok üzülüyorum senağlama böyle şeyler herkesle konuşulmuyo
ben çok tutucu bir ortamda yetiştim bu konuları eşimle konuşamamak benide üzüyo yoksa yardım istemezdim
yardım istemen çok normal, ama tüm yardımlara kapını kapatıyorsun farkındamısın tatlım. bunu farketmenı ısterım. konuş, konuşamam, uzmana git, gidemem...böyle olmaz o taşın altına elini koymaz,eşinin çözmesını beklersen zamanla bununla yaşamayı ögrenırsın. kırılmanı ıstemıyorum,çözum bulmamız ıçın bır kapı aralamalısın
ben bu utangaçlığımı yenmeye çalıştım ama ilişki sırasında eşim bazen tavrı sert oluyodu sinirli asabi filan oysa istekli bir adam böylemi yapar ben ister istemez çekiniyordum
cinselliğe düşkün bence ben hastalanınca gün aşırı ..... yani
nedense sana ınanasım gelmedı. belkı yanlış bir önsezidir benim ki. ama yıne de cevap yazacak olursam, al eşini tak koluna doğruca bır uzmana. başka çare yok. 4 yıl ve 2 yaşında bır çocuk var ortada. hala utangaçlık hala kendını tatmın olmamalı.bu ciddi bir problem. uzucu bır durum
eşinin böyle bişey yaptığını nerden biliyorsun?!
demekki karşılaştın yad afark ettin v.s. tam o işi yaptığı sırada tesadüfen onu gör gördüğünü belli et ve burdan yola çıkarak bunun üstüne git...konuşmayı başlat...
yada sende yapıyormuş gibi yap ona belli et yani onun fark edeceği şekilde onun tatmin olduğu gibi sende kendine yaptığını hissettir belki kendisine böyle bişey yaplınca konuşmak için ilk adımmı kendi atar?
Slin sen yanlış anladın galiba ben adetlendiğimde gün aşırı ....yapıyo farkındayım ben bunu demek istedim ayrıca neden şüphe ettiğinizi anlamış değilim ben kimseyle konuşamadığım sorunuma bir çözüm bulmak için yazdım inanmayan yazmasın
canim o kadar ustu kapali konusuyorsunki yukarda yazdigin ne demek "ben adetlendigimde asiri masturbasyonmu yapiyor?" yok "ben adetlendigimde asiri sexmi istiyor?" ne bilim belki benim anlamam biraz geriledi :bbo:,
canim ozelikle senden suphelenme olayi degil, yani acabami seklinde bakisimizyalan yanlis birsuru konu aciliyor maglesef akannehir...
bilirsin bir yalanci coban hikayesi var ...cani sikildikca coban koyluleri yanina ceke bilmek icin "suruye kurt girdiii suruye kurt girdiii " diye bagirir koyluyu toplarmis en sonunda koyluler bunun yalan oldugunu anlamislar gelmemeyebaslamislar ama aksi gibi birgunde gercekten kurt girmis suruye ve coban baslamis bagirmaya suruye "kurt girdiii suruye kurt girdiiii" ama hic kimse gelmemis gene yalan diye hem suruyu hem cobani kurtlar parcalamis, yalan yanlis acilan konularin yuzunden gercek dertlere bile acabami gozuyle bakar oldum sahsim adina sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?