Bir varmış, bir yokmuş....

merve-ber

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
44
0
286
Hatay
Bir varmış bir yokmuş tam 3 sene 8 ay 18 gün 8 saat önce tertemiz bir kız ve efendi bir oğlan varmış. Birbirlerine ilk görüşte aşık olmuşlar o gün tanışıp konuşmaya başlamışlar. Birbirleri için ilk olmuşlar. İlkleri beraber yaşamışlar. İlk el ele tutuşmayı, ilk sarılmayı, ilk öpüşmeyi birlikte tatmışlar. Çok sevmişler, çok gezmişler, çok şey paylaşmışlar. Ama sonra ...? Neden sonu hep aynı? Neden dökülüyor göz yaşları? İstenilen sadece sevgi , ilgi , alaka. Çok mu zor bunları verebilmek oysa biz yüreğimizi önlerine sermezmiyiz onlar için. Niye kıymet bilmezler? Ne paracı oldum, ne başka erkeklerle muhabbet kurdum, ne yalan söyledim , ne arkasından planlar yaptım. Olduğum gibi oldum dürüst, güleryüzlü, merhametli ve aşık delicesine. Çokmu zordu kıymet bilmek? Hayatta neler neler yaşanırken sahip çıkmak el üstünde tutmak gerekirken neden yapamadı bunu? Akıttığım göz yaşlarımın hakkını ödeyebilecek mi.........................................

tatlım üzme tatlı canını
Nedenleri bi kenara bırak bu ayrılık tazeyse eğer
tabiki gözyaşlarının hakkını ödeyemez
Zamana bırak derim ama kendini yıpratmadan nedenlere boğulmadan

Katiliyorum, üzme tatli canini.... Ama dile kolay onuda biliyorum...
Aslinda insan bu durumlarda ne dese bos, acin sana yeter zaten....
Bide önce güzel seyler yasayip ayrilmissiniz, oda ayri bi zor zaten..
Neden böyle yapti, kiymet bilmedi vs bunu kimse sana cevaplayamaz, erkekler cok zor hepsi ayni diyoruz ama hepsi farkli farkli ayni bi sekilde ne bilim, cok üzüldüm sabah sabah ilk senin basligin gözüme carpti.. Güzel bi hikayeyle baslim günüme dedim
Güzel baslamis ama kötü bitmis malesef
Allah sana sabir versin, git gez toz alisveris yap kafani dagit
Umarim atlatirsin en kisa zamanda

yalnız değilsiniz.. hepimiz benzeri yaraları alıyoruz.. İnsanlara çok takılı kalmamak gerekiyor.Onlar illa ki hayalkırıklığına düşürür bizleri..
Senin sermayen yine SENsin.. Tek başına yerden kalkabilmek sana DEĞER KATAN şeydir. Kendine güven..boşver ihanetleri, unut vefasızlıkları..

Teşekkür ederim herkese. Nasıl yaşamaya devam edeceğim bilmiyorum ama tavsiyelerinize uymaya çalışacağım. Bugun kandil benim içinde dua ederseniz çok mutlu olurum....

Back
X