Bir WhatsApp durumu

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
Kızlar ben mi abartiyorum fikir verin önemli birşey değil galiba ama canım sıkıldı.
Benim bir arkadaşım var. İlkokul da aynı siniftaydik ama o zaman hiç selam sabahimiz yoktu. Daha sonra dershaneye gittik ben eşim ve arkadasim(bekarken) aynı yerde çalıştık oyle samimi olduk ama çok çokta sevmem.esimde cok tanımaz ikiside memleket olarak aynı köylü ama tanımazlar . Daha sonraları daha çok sevmemeye başladım. ben hamileyken kendi daha hamile bile değil ; işte senin kızın olur benim oğlum olacak gibi cahilce tavırları yüzünden hiç hoşlanmamaya başladım.
Nişanlıyken eşim parfümü güzel falan demişti bana ama umursamam takmam öyle şeyleri ama unutmam da. Arkadaşım sürekli telden kendi resimlerini durum paylasmaya basladi. Kim bakmış diye de sürekli takip eder ben bakmıyorum merakta etmedim. Eşimin teli elimdeyken gördüm hep bakmış. Kızdım ben bakmıyorum sana noluyor diye (çok kıskanç değilim kendi arklarina bakar falan birşey demem ama kendi arklarida sürekli kasinı gözünü paylaşmaz) ama ben bakmazken buna noluyor. Önce kendiliğinden ilerliyor bakıyorum dedi. Sonra da paylasirsa bakarım dedi daha çok sinirlendim .Bu erkekler her paylasana bakmalı mı yani ??. Ben haksız mıyım abartmista olabilirim ama hala çok kızgınım.

Ama gerçekten daha bir resmî tam anlayamadan başkasının durumuna geçiveriyor
Bende asla bakmam dediğim kişiye bakmış görünüp gıcık oluyorum
Fakat bakmasın tabii bakmamalı
Yanlış anlaşılabilir bu durum

Allahtan benim mavi tik kapalida benim kime baktigim gorunmuyor kimsede. Demekki sorun oluyor bu whatsapp durumlari.

Bencede whatsapptan silsin arkadasiniz. Sorun cozuldu.

Görmek istemediklerinizi seçebiliyorsunuz. O zaman normal akışta yer almıyorlar.
Yani eşiniz istemezse bakmayabilir
Demek ki bakmak istiyor

Ben hoşlanmadım bundan

Eşimin bakmasını istemezdim. Hele ki kadın kimler bakmış diye kontrol ediyor dedikten sonra

Ah o whatsapp durumu :)) Yanlışlıkla bakmayı benim kadar çok yapan kimse yoktur.
Sevmediğim biri var telimde sürekli durum paylaşıyor. Her seferinde bakıyorum yanlışlıkla. Hatta bu sefer dikkat edeceğim deyipte bakıyorum

Onu bunu bilmemde her seferinde farkli cevap veren erkekten kil olurum.

Hem arkadasiniz sizin esinize ozel paylasmiyorya sonucta. Belki hoslandigi/gorustugu biri var.
Kiskanc degilim demissin bence kiskanclik bu.
Evli arkadaşım ama ben bakmazken eşime noluyor da benim arkimi takip ediyor .Arkadaşımda kim bakmış diye takip eder hep .Geçmişte de benim parfümü mü beğenmeyip onunkini beğenmesi de cabasi tabi

Kesinlikle aynı düşünüyoruz sevindim tek olmadığına. Birde kasinı gözünü paylaşıyor hep ne merakı varda bakıyor

Ben bakmıyorum valla .). Bakacagima bakp çıkıyorum hemen

Evli arkadaşım ama ben bakmazken eşime noluyor da benim arkimi takip ediyor .Arkadaşımda kim bakmış diye takip eder hep .Geçmişte de benim parfümü mü beğenmeyip onunkini beğenmesi de cabasi tabi

Evet ister istemez esinin baktigini gorup bazi dusuncelere dusebilir. Parfum meselesinde cokta gerekli degildi esinin bunu dillendirmesi. Onun parfumunu ornek gosterecegi yere sana baska parfum onerebilirdi. Amaa malesef erkekler dusuncesi olabiliyor. Gecmis gitmis uzerinde durmayin.

Hem arkadasiniz kac yasindada kasini gozunu paylasiyor yahu

Bende genelde arka arkaya geldiği için bakmak istemediklerime bile maalesef bakabiliyorum bence abartmışsın

24 benimle yaşıt . Ve üstünkörü uzaktan bakılınca bizi cok benzetirler.

sırayla geliyodur bakıyodur ne olacak ki?

Bende genelde arka arkaya geldiği için bakmak istemediklerime bile maalesef bakabiliyorum bence abartmışsın
Her defasında da bakmış ama kizcagimi düşünmemiştir tabi.ama kız çok takip ediyor o bakmış bu bakmış diye

Allahtan benim mavi tik kapalida benim kime baktigim gorunmuyor kimsede. Demekki sorun oluyor bu whatsapp durumlari.

Son görülme kapalı olunca bizim baktıklarımız da görünmüyor mu onlarda

Okundu bilgisi başka, durum başka ama
Siz karıştırıyor olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…