Evli arkadaşım ama ben bakmazken eşime noluyor da benim arkimi takip ediyor .Arkadaşımda kim bakmış diye takip eder hep .Geçmişte de benim parfümü mü beğenmeyip onunkini beğenmesi de cabasi tabiOnu bunu bilmemde her seferinde farkli cevap veren erkekten kil olurum.
Hem arkadasiniz sizin esinize ozel paylasmiyorya sonucta. Belki hoslandigi/gorustugu biri var.
Kiskanc degilim demissin bence kiskanclik bu.
Kesinlikle aynı düşünüyoruz sevindim tek olmadığına. Birde kasinı gözünü paylaşıyor hep ne merakı varda bakıyorGörmek istemediklerinizi seçebiliyorsunuz. O zaman normal akışta yer almıyorlar.
Yani eşiniz istemezse bakmayabilir
Demek ki bakmak istiyor
Ben hoşlanmadım bundan
Eşimin bakmasını istemezdim. Hele ki kadın kimler bakmış diye kontrol ediyor dedikten sonra
Ben bakmıyorum valla .). Bakacagima bakp çıkıyorum hemenAh o whatsapp durumu :)) Yanlışlıkla bakmayı benim kadar çok yapan kimse yoktur.
Sevmediğim biri var telimde sürekli durum paylaşıyor. Her seferinde bakıyorum yanlışlıkla. Hatta bu sefer dikkat edeceğim deyipte bakıyorum
ay ben o durumdan kımın baktığının anlaşıldığını bılmıyoduuuuuum
rezıllıkkkk
Evli arkadaşım ama ben bakmazken eşime noluyor da benim arkimi takip ediyor .Arkadaşımda kim bakmış diye takip eder hep .Geçmişte de benim parfümü mü beğenmeyip onunkini beğenmesi de cabasi tabi
24 benimle yaşıt . Ve üstünkörü uzaktan bakılınca bizi cok benzetirler.Evet ister istemez esinin baktigini gorup bazi dusuncelere dusebilir. Parfum meselesinde cokta gerekli degildi esinin bunu dillendirmesi. Onun parfumunu ornek gosterecegi yere sana baska parfum onerebilirdi. Amaa malesef erkekler dusuncesi olabiliyor. Gecmis gitmis uzerinde durmayin.
Hem arkadasiniz kac yasindada kasini gozunu paylasiyor yahu
Her defasında da bakmış ama kizcagimi düşünmemiştir tabi.ama kız çok takip ediyor o bakmış bu bakmış diyeBende genelde arka arkaya geldiği için bakmak istemediklerime bile maalesef bakabiliyorum bence abartmışsın
Son görülme kapalı olunca bizim baktıklarımız da görünmüyor mu onlardaAllahtan benim mavi tik kapalida benim kime baktigim gorunmuyor kimsede. Demekki sorun oluyor bu whatsapp durumlari.
Bencede whatsapptan silsin arkadasiniz. Sorun cozuldu.
Allahtan benim mavi tik kapalida benim kime baktigim gorunmuyor kimsede. Demekki sorun oluyor bu whatsapp durumlari.
Bencede whatsapptan silsin arkadasiniz. Sorun cozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?