- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 30
Son görülme kapalı olunca bizim baktıklarımız da görünmüyor mu onlarda
Aynen ben görüldüyü mavi tıkı kapatalı 1 yıldan fazla oluyor,huzurmuş valla.Evet görünmüyor bende şimdi uyguladım
Ne ben göreyim mesajını okumuş diye
Ne de onlar benim okuduğumu görsün
Anam mavi tık çıkınca da bak okudu cevap bile vermedi oluyor. En güzeli kapamak
esinizin telefonundan silin onun numarasini olsun bitsin.bende gıcık olurdum haklisiniz yaniKızlar ben mi abartiyorum fikir verin önemli birşey değil galiba ama canım sıkıldı.
Benim bir arkadaşım var. İlkokul da aynı siniftaydik ama o zaman hiç selam sabahimiz yoktu. Daha sonra dershaneye gittik ben eşim ve arkadasim(bekarken) aynı yerde çalıştık oyle samimi olduk ama çok çokta sevmem.esimde cok tanımaz ikiside memleket olarak aynı köylü ama tanımazlar . Daha sonraları daha çok sevmemeye başladım. ben hamileyken kendi daha hamile bile değil ; işte senin kızın olur benim oğlum olacak gibi cahilce tavırları yüzünden hiç hoşlanmamaya başladım.
Nişanlıyken eşim parfümü güzel falan demişti bana ama umursamam takmam öyle şeyleri ama unutmam da. Arkadaşım sürekli telden kendi resimlerini durum paylasmaya basladi. Kim bakmış diye de sürekli takip eder ben bakmıyorum merakta etmedim. Eşimin teli elimdeyken gördüm hep bakmış. Kızdım ben bakmıyorum sana noluyor diye (çok kıskanç değilim kendi arklarina bakar falan birşey demem ama kendi arklarida sürekli kasinı gözünü paylaşmaz) ama ben bakmazken buna noluyor. Önce kendiliğinden ilerliyor bakıyorum dedi. Sonra da paylasirsa bakarım dedi daha çok sinirlendim .Bu erkekler her paylasana bakmalı mı yani ??. Ben haksız mıyım abartmista olabilirim ama hala çok kızgınım.
Her defasında da bakmış ama kizcagimi düşünmemiştir tabi.ama kız çok takip ediyor o bakmış bu bakmış diye
Çok TESK ederim bilmiyordum böyle birşey olduğunu .)Durumlarda kişi durumunu sola kaydırınca "sona al" diye bir seçenek çıkıyor, ona tıklarsanız o kişinin durumları asla otomatik akışta sıraya girmez, en sonda durur tıklamadığınız sürece açılmaz bilginize.
Konuya yorumum ben olsam ben de sinir olur kıskanırım ne münasebet yani duruma bakmalar falan? Silin numarayı eşin rehberinden gitsin çok mu lazım bir kişi?
Hiç müdahale etmem kendisi silsin bana kıymet veriyorsa egeresinizin telefonundan silin onun numarasini olsun bitsin.bende gıcık olurdum haklisiniz yani
Daha öncede gördüm birşey demedimHer defasında baktıgını nereden biliyorsunuz ki?
nereden kapatılıyor acabaAynen ben görüldüyü mavi tıkı kapatalı 1 yıldan fazla oluyor,huzurmuş valla.
Son görülme kapalı olunca bizim baktıklarımız da görünmüyor mu onlarda
Ayarlar- hesap- gizliliknereden kapatılıyor acaba
Okundu bilgisi başka, durum başka ama
Siz karıştırıyor olabilir misiniz?
çok teşekkürAyarlar- hesap- gizlilik
Karpuz kabuğu söylemekle olmaz yapacak adam yine yapar yapmayacak yine yapmaz. aldatirsa kendi bilir bosarim gider.karpuz kabuğu girmesin diye kızdığım bişeyide mı soylemicem .Bosverin sizde korkmayın bu kadar aldatilirim diye korkuyla yasanmazYa kusura bakmayın da sizin gibi kuruntulu dırdırcı pireyi deve yapan kadınlar yüzünden erkekler tüm kadınları sizler gibi sanıyor. Arkadaşın ekli olmasın eşinde! Madem bu kadar kıskançsın! Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sok bakalım sonra ağlaya ağlayan başlık açarsın aldatılıyor muyum diye. Biraz akıllı kadın olun her aklınıza geleni söylemeyin şu adamlara.
Durumları açtın mı görünüyor her şekilde o mavi tık mesjı gördüğünü göstermiyor açıp bakma fazla:)Allahtan benim mavi tik kapalida benim kime baktigim gorunmuyor kimsede. Demekki sorun oluyor bu whatsapp durumlari.
Bencede whatsapptan silsin arkadasiniz. Sorun cozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?