Bir WhatsApp durumu

Bence silin eşinizin telefonundan numarasını. Hem çok gereksiz niye kayıtlı ki? Ayrıca haklısınız ne munasebet..

Durumlarda kişi durumunu sola kaydırınca "sona al" diye bir seçenek çıkıyor, ona tıklarsanız o kişinin durumları asla otomatik akışta sıraya girmez, en sonda durur tıklamadığınız sürece açılmaz bilginize.

Konuya yorumum ben olsam ben de sinir olur kıskanırım ne münasebet yani duruma bakmalar falan? Silin numarayı eşin rehberinden gitsin çok mu lazım bir kişi?

Sizde onun telini silin eşinizin cebinden, ne işi var eşinizin whatsapp'inda.. silin gitsin bu kadar basit

Son görülme kapalı olunca bizim baktıklarımız da görünmüyor mu onlarda

Evet görünmüyor bende şimdi uyguladım
Ne ben göreyim mesajını okumuş diye
Ne de onlar benim okuduğumu görsün
Anam mavi tık çıkınca da bak okudu cevap bile vermedi oluyor. En güzeli kapamak

Evet görünmüyor bende şimdi uyguladım
Ne ben göreyim mesajını okumuş diye
Ne de onlar benim okuduğumu görsün
Anam mavi tık çıkınca da bak okudu cevap bile vermedi oluyor. En güzeli kapamak
Aynen ben görüldüyü mavi tıkı kapatalı 1 yıldan fazla oluyor,huzurmuş valla.

Sevmediklerim telimde yok haliyle yanlislikta yok
Sevmediginiz insanı göz ardı edin

esinizin telefonundan silin onun numarasini olsun bitsin.bende gıcık olurdum haklisiniz yani

Bence gereksiz kuruntu yapmissiniz ben de bazen hic samimi olmadigim kisilerin erke ya da kadin watsaps durumuna bakiyorum ama oylesine ...bunda bir sakinca da girmuyorum bosverin bence

Çok TESK ederim bilmiyordum böyle birşey olduğunu .)

Son görülme kapalı olunca bizim baktıklarımız da görünmüyor mu onlarda

Son gorulme acik bende. Mavi tik kapali. Gozukmuyo. Mesela annem bisey paylasiyo benim baktigimi gormuyor. E tabi bende benim durumuma kim bakiyor goremiyorum. Ama benim icin sorun degil pek durum paylasmadigim icin

Okundu bilgisi başka, durum başka ama
Siz karıştırıyor olabilir misiniz?

Mavi tik oluyoya hani. Bende kapali o. Yani mavi tik olmuyo mesajlar okundugunda karsilikli. Durum paylasincada ne ben bana kim bakti gorebiliyorum. Nede baskalari benim baktigimi goruyor. Sirf goremiyorum kim bakti diye mail cektim whatsappa haha. Onlarda mavi tik kapali olunca karsilikli gorunmuyor cevabi verdi. Yani durumuma kimin baktigini gormek istiyorsam mavi tik acmam lazim.

Ya kusura bakmayın da sizin gibi kuruntulu dırdırcı pireyi deve yapan kadınlar yüzünden erkekler tüm kadınları sizler gibi sanıyor. Arkadaşın ekli olmasın eşinde! Madem bu kadar kıskançsın! Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sok bakalım sonra ağlaya ağlayan başlık açarsın aldatılıyor muyum diye. Biraz akıllı kadın olun her aklınıza geleni söylemeyin şu adamlara.

Karpuz kabuğu söylemekle olmaz yapacak adam yine yapar yapmayacak yine yapmaz. aldatirsa kendi bilir bosarim gider.karpuz kabuğu girmesin diye kızdığım bişeyide mı soylemicem .Bosverin sizde korkmayın bu kadar aldatilirim diye korkuyla yasanmaz

Allahtan benim mavi tik kapalida benim kime baktigim gorunmuyor kimsede. Demekki sorun oluyor bu whatsapp durumlari.

Bencede whatsapptan silsin arkadasiniz. Sorun cozuldu.
Durumları açtın mı görünüyor her şekilde o mavi tık mesjı gördüğünü göstermiyor açıp bakma fazla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…