Bir WhatsApp durumu

Çok haklisin...

Ben herkesi sessize aldım pasif görünüyor durumlar.

Arkadaşınızı esinizin whatsappından silin veya engelleyin siz de kendiniz için aynısını yapabilirsiniz

Mavi tik kapali olunca baktiginiz kisinin durumuna baktiginiz gorunmuyor. Yani kimler gordu kisminda sizin isminiz gozukmuyor

Lamiha ben de okundu bildirimini yani iki tane mavi tıkı kapattım ama kapatmama rağmen okundu bildirimi karşı tarafa hala gidiyor ve karşı taraf benim mesajımı okuduğunda bana da okundu bildirimi geliyor.
Neden kapanmamış olabilir, yanlış mı yaptım acaba? Bu arada iphone kullanıyorum, ayarlar-hesap-gizlilik seçeneğinden "Okundu bilgisi" yazan ayarı yeşil yaptım. Bu şekilde kapatılmıyor muydu?

M mmry , başkasının durumuna bakarken akışa düşen başka durum güncellemeleri varsa onlar da sırasıyla açılıyor, bunu engellemek için durumu sola kaydırıp "Sona al" işaretleyin, o zaman durum güncellemeleri akışa düşmez.

Ben de kıskanırdım en iyisi engelleyin siz onu

Allahtan benim mavi tik kapalida benim kime baktigim gorunmuyor kimsede. Demekki sorun oluyor bu whatsapp durumlari.

Bencede whatsapptan silsin arkadasiniz. Sorun cozuldu.
Mavi tıkın kapalı olması durumu gördüğünüzü gizliyo mu bilmiyodum çünkü durum ayarlarinda sadece durumunuzu kimlerin görebileceğini ayarliyosunuz şimdi yine de baktim ama öyle bi ayar göremedim deneme yaptiniz mi peki

Benim mavi tik basindan beri kapali. Durum paylasmistim ve kimin baktigini goremiyodum. Whatsappa mail attim niye gozukmuyo diye. Mavi tik kapali oldugu icin diye cevap aldim. yani ne ben bana kimin baktigini gorebiliyorum. Nede baskalari benim onlarin durumuna baktigimi goruyorlar.

Bide ben varım çok sinir bozucu ya sevmedigim bi arkadaş var sürekli durum paylaşıyor başkalarına bakarken bi bakıyorum kabak gibi onunki önümde deliriyorum resmen

Bide ben varım çok sinir bozucu ya sevmedigim bi arkadaş var sürekli durum paylaşıyor başkalarına bakarken bi bakıyorum kabak gibi onunki önümde deliriyorum resmen

Sona al özelligini kullanın bende yeni öğrendim iki üç gündür rahatım :))

Gerçekten bu whatsapp durum özelliğini kullanan var mıymış?
Eşinizin başka işi yok herhalde. Durum yazdığını gördüğümde 1 kere tıkladım o kadar.
Numarasını sil.

Gerçekten bu whatsapp durum özelliğini kullanan var mıymış?
Eşinizin başka işi yok herhalde. Durum yazdığını gördüğümde 1 kere tıkladım o kadar.
Numarasını sil.
Evet cok sayi da insan var ....neden yadigadiniz? Baska isleri olmasi durum a bakmaya engel olmaz herhalde..

bende tepki gösterirdim Allahtan öyle biri değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…