- 3 Aralık 2021
- 40
- 27
- 38
- 33
- Konu Sahibi GECE KELEBEGI
-
O ne yaaBu meth illetiyle uğraşıp kurtulmayı başarabilen var mı lütfen yardımcı olun. Neler yaptınız bu süreçte bir insanın karakteri bu kadar değişir mi? bıraktıktan sonra eski haline geri dönebilen var mı lütfen yardım edin ne yapmamız gerekiyor..
Tuba hanım, millet burada derdini paylaşıyor, hele ki yakını uyuşturucuya bulaşmış bir kadın dert anlatıyor. Bu ne yaa diye saçma sapan yorum yapacağınıza araştırın, gerçi başlığı okumayan onu hiç yapamaz ama neyse.O ne yaa
Bu meth illetiyle uğraşıp kurtulmayı başarabilen var mı lütfen yardımcı olun. Neler yaptınız bu süreçte bir insanın karakteri bu kadar değişir mi? bıraktıktan sonra eski haline geri dönebilen var mı lütfen yardım edin ne yapmamız gerekiyor..
Bambaşka bir karakter oldu ailesi olarak yanındayız ama hepimizin sinirleri bozuldu biz onun iyiliği için uğraşırken bizi düşman gibi görmeye başladı kavga gürültü hiç eksik olmuyor karısı boşanma eşiğinde hepimiz çabalıyoruz karısı dahil. ama kendinde problem görmüyor kabul etmiyor.. onu bu yola biz itmişiz bizim yüzümüzden böyleymiş. her gün yenibişeylerini öğreniyoruz suç makinasına dönüşmüş hırsızlık dolandırıcılık daha bilmediğimiz başka neler var kimbilir.. yalan ağzına yuva yapmış.. asla pişman değil. bırakmak istiyorum demiyor.. kardeşim asla bu yola düşücek bir insan değildi. onun bu haline o kadar çok üzülüyorum ki.. maddenin etkisiyle bambaşka bi karakter oldu.. kendisi tedaviyi kabul etmiyor. böyle ne kadar sürücek onuda bilmiyorum.. öyle çaresizim ki burda benim gibi durumda olanlar nasıl bi yol izledi merak ediyorum ailemi kardeşimi ne bekliyor merak ediyorum ne zaman pişman olucak ne zaman yardımistiycek merak ediyorum.. bu sürecte aileme kendisine karısına bişey olcak diye öyle korkuyorum ki..Bıraktığını söyleyen bir tanıdığım oldu detayını bilmiyorum ama iskelet gibiydi kullanırken bıraktı şehir değiştirdi yeni hayat kurdu sosyal medyadan gördüm gençleşmiş ve kilo almıştı. Bir tanıdığımsa patronumdu yani başlamıştı hayatı kaydı herifin karısını herkesin içinde dövmeler mafyalara bulaşmalar neler neler en sonunda boşandılar hapse girmişti çıkmıştı aranıyordu ama hayatı kaydı para için her şeyi aslında meth için yapabilecek durumdaydı. Tedavi olmadan bırakılacak bir illet değil zannımca ve kimyasal uyuşturucu olduğu için vücudu daha çok çökertiyor.
Merhabalar. Çok üzüldüm öncelikle, umarım kurtulursunuz bu illetten.. meth bağımlılık yapma potansiyeli yüksek bir madde maalesef. Ve kullanan kişinin kendisi bırakmayı istemeli. İnanın zorlayarak olmuyor.Bu meth illetiyle uğraşıp kurtulmayı başarabilen var mı lütfen yardımcı olun. Neler yaptınız bu süreçte bir insanın karakteri bu kadar değişir mi? bıraktıktan sonra eski haline geri dönebilen var mı lütfen yardım edin ne yapmamız gerekiyor..
Breaking Bad izleyin.O ne yaa
Ay uzaktan bir tanıdığım vardı benim cidden çok tatsız, karaktersiz tipler oluyorlar meth'e düştükten sonra. Adam evindeki kalorifer borularını söküp söküp satıyordu. Bir de uyarıcı olduğunu için rastgele sekse çok düşkün oluyorlar + günlerce uykusuzluktan beyinleri yandığı için sağlıklı düşünme kayboluyor tamamen. Sevgiliniz eşiniz ise filan hiç uğraşmayın gidin yeni bir hayat kurun kendinize.
Akrabanızsa yine kendi istemesi lazım ilk olarak. Rehabilitasyon sonrası, adsız narkotikler var Türkiye'de oradan destek alabilirsiniz düzenli toplantılarına katılabilir. Bir de Türkiye'de ne kadar bağımlı varsa bir Menzil'e götürüyorlar illa ve çok işe yaradığını iddia ediyorlar ama bence sanrılı adamı o tarz tarikat ortamlarına sokmak çok mantıklı değil. Son olarak o tanıdığımın ailesine yardımcı olmak için araştırırken bırakan insanların sonrasında depresyon ve yeniden beyin sinirlerini onarmaya yardımcı olmak için bazı vitamin takviyeleri aldığını okumuştum. İngilizce biliyorsanız uyarıcı maddeleri bırakanların birbirlerine destek olduğu, deneyimlerini neler yaptıklarını paylaştıkları bir forum var onu atarım size özelden.
Olduğumda nolucak peki ne değişiklik olucakVasisi olsanız başvuru yapıp
Bağımlı olanlara da oluyormuş galiba
O zaman rızası beklenmez tedavi için diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem araştırın mutlakaOlduğumda nolucak peki ne değişiklik olucak
Kusura baknayın da ben dalga gecmedim.. bilmemek ayıp degil.. sizin insanlara önyargı ile yaklaşmanız ayıp ama.. herkesin derdi var ki ben dalga gececek son insanımTuba hanım, millet burada derdini paylaşıyor, hele ki yakını uyuşturucuya bulaşmış bir kadın dert anlatıyor. Bu ne yaa diye saçma sapan yorum yapacağınıza araştırın, gerçi başlığı okumayan onu hiç yapamaz ama neyse.
Tanıdığım var, bırakamadı malesef.
Kimyasal olduğu için zamanla bambaşka biri haline dönüyorlar, ben çok korkuyorum öyle insanlardan.Allah yardımcınız olsun.
Başlıkta ne olduğu yazıyor, kadın uyuşturucu yazmış. Görmüyor musunuz cidden?Kusura baknayın da ben dalga gecmedim.. bilmemek ayıp degil.. sizin insanlara önyargı ile yaklaşmanız ayıp ama.. herkesin derdi var ki ben dalga gececek son insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?