Bir yakını crystal meth(uyuşturucu) kullanıpta bırakan var mı?

Ot kullanan da bırakamıyor. Bir yerden sonra dönüp dolaşıp o illet önüne denk gelince yine içiyor.
"Yıllardır içiyorum da bir bağımlılık yapmadı" kodunda bir madde. Ama alkol ve kimyasal madde bağımlılığından daha kolay sıyrılıyorlar o konuda haklısınız.
Günlük hayatlarında akılları başlarından gidecek şekilde davranmıyorlar çünkü.

Kusura baknayın da ben dalga gecmedim.. bilmemek ayıp degil.. sizin insanlara önyargı ile yaklaşmanız ayıp ama.. herkesin derdi var ki ben dalga gececek son insanım
Başlıkta kadın koca koca uyuşturucu yazmış.
Ayıp cidden
Hiç inandırıcı değil şu mesajınız

Tiktok da bir amerikali hanım var o bırakmış ama tüm dişlerini kaybetmiş ve çok sancılı bir dönemdi diye anlatıyordu bir kez denk geldim çok ciddi bir tedavi gerek meth cokkkkk ama cokkkkkkk tehlikeli ve oldurucu

Kendisi istekli ve iradeli olursa.tedaviyle atlatabilir ama cok uzun bir süreç bu sabir gerektirir. Öncelikle hastaneye yatıp tamamen temizlenmesi gerek sonrada aylik kontrolleri oluyor idrar temiz ciktigi surece ilaç vermeye devam edicekler..o ilaclarin cok duzenli kullanılması gerekiyor.dedigim gibi kendisi isteklimi hastaneye yatmayi kabul edermi ?? Cunku sizin zorunuzla olmz kendisinin istemesi lazım

Meth kullanan bir insan bir daha iflah olmaz, en tehlikelisidir uyuşturucuların. Bunu bilir bunu söylerim. Çook düşük bir ihtimal kendisi de çok isterse kendine çok farklı bir yerde izole bir hayat kurup gerekli tüm tedavileri ve terapileri alırsa belki. ama methin organlara verdiği hasar kalır

Allah düşürmesin çok çok zor, üniversite de kaç kişi gördüm ağzı kitlenen kullanan, bırakmıyorlardı. Arkadaş çevresi çok önemli ve tabii uzman desteği. Bırakılmaz diye bir şey yok, bırakılır ama önemli olan tekrar başlamamak

Organlara ne gibi bi hasar veriyor kardeşimin karakteri değişti eski kardeşimden eser yok değer yargıları kayboldu ahlak günah sevap doğru yanlış her şey kayboldu. bunlar geri geliyor mu?

Ot kimyasal değildir, sigarayı bırakan otu da bırakır.
Misal bazı insanlar sigarayı da bırakamıyor örnek verecek olursak

şu anda tutuklu ama çıkar mı bilmiyorum bir haftadır

içerde istesede alamaz artık ama işte çıkınca tekrar başlar mı öyle yorulduk ki bir tane çocuk tüm hayatımıza bedel sürekli onu düşünüyorum kafamı yastığa koyduğumda onunla uyanıp onunla uyuyorum ama o bunları hiç görmüyor.. kendisi dahil kimseyi düşünmüyor.. Rabbim kimseyi hele de ailenizden birini bununla sınamasın..

Allah yardımcınız olsun rabbim kimsenin evladını o yola düşürmesin

Dün Müge Anlı'da buna benzer bir konu vardı sanırım. Vasisi olup onun tedavisi için karar verebilirsiniz sanırım. O şu anki kafasıyla bunlara karar verebilecek durumda değil belli ki. Sizlerden biri vasisi olursa onun tedavi olması için yardımcı olabilirsiniz. Umarım en kısa sürede bu sorundan kurtulursunuz ve kardeşiniz doğru yolu bulur.

Allah yardımcınız olsun,konu hakkinda bilgim yok o maddeyide burda duydum insallah düzelir. Hapiste diyorsunuz bu madde kriz yapmiyor mu acaba , sanirim vâsisi olursa anneniz, babanız ya da siz yatarak tedavi için başvurabilirsiniz. Hapisten cikinca direkt yatar belki kurtulur. Allah hepinize sabir, bir çıkış kapısı göstersin. Rabbim hepimizin evladını korusun cok üzüldüm.

Evet onuda öğrendim uğraşıcam annem babam yaşını başını almış insanlar onun peşinde koşturucak halleri kalmadı tek başıma elimden ne geliyorsa yapıcam öyle yabancı şeyler ki bunlar bana vasisi olmak için ne gerekiyor hiç bilmiyorum kendim araştırıyorum sosyal hizmet kaymakamlık falan bir yandanda çalışıyorum.. Burda bu konuyu açmamın sebebi birilerinin yüreğime su serpmesi.. Hiç mi kimse yok bu lanetten ozellikle methden kurtulan eskisi gibi olan bunları duymak bile öyle iyi geliyor ki.. çok okudum çok araştırdım ama her bilgi tokat gibi geldi hepsi aynı yere çıkıyor.. başkalarından kurtulan var belki ama bundan yok hiç denk gelmedi.. İnsan canının bir parçasından hem tiksinip hemde çok sever mi içi parçalanır mı bütün çelişkileri yaşattı ölse gitse mezarı belli olur bir kere ağlarız alışırız.. Ama böyle hergün yeniden ölmüş gibi oluyor her gün aynı acıyla yeniden kanıyoruz.. Alışamadık hala kabullenemiyorum..

Geçmiş olsun,yukarıda kalması için yazdım ama bildiğim kadariyla en tehlikeli uyusturuculardan.Bir an önce hastaneye yatırmanın yolunu bulun bence .

Bu başlıkta genelde gözlem yazılmış ama iyi araştırınca belki bir doktor veya hastane tavsiyesi bulursunuz.

Tedaviye ikna etmekten başka bir çareniz yok maalesef

Ingilizce ama Meth'i bırakmış bir kadın.

Çok teşekkür ederim.. çok sağolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…