• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yakınımın kocasını aldattığını istemeden de olsa tanık oldum

eşim ve ben şimdilik olayları kendi hal,ne bırakıp onu dışarıdan gözlemeye karar verdik.ama bakıcaz duruma göre eşim konuşucak.

eşim ve ben şimdilik olayları kendi hal,ne bırakıp onu dışarıdan gözlemeye karar verdik.ama bakıcaz duruma göre eşim konuşucak.

Eşinin kardeşi değil mi aldatılan? Kayınbirader yani....

Ne kadar rahat bir tepki olmuş bu böyle, normal şartlarda ortalığın ayağa kalkması gerekmiyor muydu?

Eşinin kardeşi değil mi aldatılan? Kayınbirader yani....

Ne kadar rahat bir tepki olmuş bu böyle, normal şartlarda ortalığın ayağa kalkması gerekmiyor muydu?

Yok canım.
Görümcesi aldatan.
Yani aldatılan eşinin eniştesi...

Son düzenleme:
eminmisin canım ?sana öyle gelmiş olmasın .diyelim eminsin canım o zaman arkadaşını uyarabilirsin yani konuşabilirsin he seni ilgilendirmez gibi birşey derse sende konuşmazsın bir daha .yani uyarrırdım ben olsam .gerçi insanlara iylik yaramıyor da o da başka mesele.

Yok canım.
Görümcesi aldatan.
Yani aldatılan eşinin eniştesi...

Anammmmm kızkardeşi aldatıyor yani. Poffff ben mi tez canlıyım anlamadım ki. Ya da abi kardeş hepsi aynı kafa.

aslında eşim bu konuda şahit oda kendi gözüyle gördüğü şeyler var .yani kanıtlı bir olay.o yüzden inanıyor.

o zaman eşin görüşsün, sen konu dışı ol..

arkadaşlar görümcem aslında kötü bir insan değil .benim yuvamın kurtulması için çok çabaladı.her zaman benim yanımda durdu.onun doğru yolu bulması için duacıyım.

kendisi sizin için çabalamış ama, hocanın dediğini yap, yaptığını yapma ya çevirmiş olayı:15:

Keşke o zaman başlığı ''kızkardeşimin eşini aldattığına tanık oldum'' olarak yazsaydınız..

Gayet rahat başlamışsınız anlatmaya ben de tüm yorumları okuduktan sonra anladım sonucu..

Çünkü bir yakınım dediğinizde boşverin derdim de şimdi iş değişir..

Kızkardeş yahu bu ..Çok kolay çözümü al karşına sor, konuş vs..

Keşke o zaman başlığı ''kızkardeşimin eşini aldattığına tanık oldum'' olarak yazsaydınız..

Gayet rahat başlamışsınız anlatmaya ben de tüm yorumları okuduktan sonra anladım sonucu..

Çünkü bir yakınım dediğinizde boşverin derdim de şimdi iş değişir..

Kızkardeş yahu bu ..Çok kolay çözümü al karşına sor, konuş vs..

Görümce canım kocasını aldatan :D

ahahahahha hepsi birbirine girdi :D

aldatıldıgını bır erkek de bır bayan da bılmelı .
saklamak hıc etik gelmıyor bana .
ama sız de haklısınız ,sız uyarırsınız onlar ıyı olur sız de kotu olursunuz .
aldatanların yaptıgı terbıyesızlıklerı ortecek kılıfları ıllakı vardır.
neyse bence aldatılan es bunu bılmelı .ama sız uyarmayın .
elınız de delıl var ıse ,yada ınternet konusmaların cıktısını alabılıyorsan
ısımsız evıne postala .yada bır arkadasından rıca et ,o ısım vermeden
durumdan haberdar etsın .ama o arkadasın da bu kısılerle hıc bır alakasının olmaması cok onemlı .
bılemeyız yarın bırgun onlara gıdıp de "benım sızı aramamı arkadasınız ıstedı "dıyebılır

Görümce canım kocasını aldatan :D

ahahahahha hepsi birbirine girdi :D

ahahaha cidden mi :)

biz ne yapalım açık açık yazmazsa sudoku gibi bulmaca oluyor biz buluyoruz.. :)

o zaman biz ne bilelim arasındaki muhabbete bağlı olarak değişir yani :))

ahahaha cidden mi :)

biz ne yapalım açık açık yazmazsa sudoku gibi bulmaca oluyor biz buluyoruz.. :)

o zaman biz ne bilelim arasındaki muhabbete bağlı olarak değişir yani :))

bende elti aldatıyor sanmıştım..:52:
konu sahibi başlığı değiştirsin, kişileri anlamaya çalışmaktan konuya vakıf olamıyoruz

sınav sorusu gibi valla.aldatan ,anlatanın nesi olur ??:1:
Ben olsam bildiğimi hissettirirdim.Ama açık açık söylemem,ne kadar yakın olursam olayım.İsterse kendi anlatır

Back
X