aslında eşim bu konuda şahit oda kendi gözüyle gördüğü şeyler var .yani kanıtlı bir olay.o yüzden inanıyor.
eşin bu durumu biliyorsa sen hiç karışma bırak iki kardeş halletsin abisi onu uyarsın
sen olayların dışında kal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında eşim bu konuda şahit oda kendi gözüyle gördüğü şeyler var .yani kanıtlı bir olay.o yüzden inanıyor.
eşim ve ben şimdilik olayları kendi hal,ne bırakıp onu dışarıdan gözlemeye karar verdik.ama bakıcaz duruma göre eşim konuşucak.
Eşinin kardeşi değil mi aldatılan? Kayınbirader yani....
Ne kadar rahat bir tepki olmuş bu böyle, normal şartlarda ortalığın ayağa kalkması gerekmiyor muydu?
Yok canım.
Görümcesi aldatan.
Yani aldatılan eşinin eniştesi...
arkadaşlar görümcem aslında kötü bir insan değil .benim yuvamın kurtulması için çok çabaladı.her zaman benim yanımda durdu.onun doğru yolu bulması için duacıyım.
Keşke o zaman başlığı ''kızkardeşimin eşini aldattığına tanık oldum'' olarak yazsaydınız..
Gayet rahat başlamışsınız anlatmaya ben de tüm yorumları okuduktan sonra anladım sonucu..
Çünkü bir yakınım dediğinizde boşverin derdim de şimdi iş değişir..
Kızkardeş yahu bu ..Çok kolay çözümü al karşına sor, konuş vs..
Görümce canım kocasını aldatan![]()
ahahahahha hepsi birbirine girdi![]()
ahahaha cidden mi :)
biz ne yapalım açık açık yazmazsa sudoku gibi bulmaca oluyor biz buluyoruz.. :)
o zaman biz ne bilelim arasındaki muhabbete bağlı olarak değişir yani :))
bende elti aldatıyor sanmıştım..
konu sahibi başlığı değiştirsin, kişileri anlamaya çalışmaktan konuya vakıf olamıyoruz