• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yakinlasma yasayip reddedildigim eski is arkadasim aradi .

Ben de Milana22 Milana22 ya katılıyorum. Adamin evlilik gibi bir dusuncesi oldugunu düşünmüyorum sizinle.
Insanin hayatinda biri yoksa eski sevgili arada yoklanir. Ben yalnizim, bakayim o da hala yalniz mi diye bakılır. Yalniz olmaniz icini rahatlatmistir. Sizinle beraber olmak istese olurdu, siz zaten dunden hazirsiniz. Konusmalarinizla ustune cok düşmüşsünüz. Sizinki de yalnizliktan bence. Umarim yakin zamanda baska biri cikar karsiniza.

şöyle söyleyim sizle konuşmak istese görüsürüz demezmiydi
Gorusuruz dusman degiliz sonucta dedi ama ben sorunca dedi boyle idareten dedi.Zaten hep boyle kontrolluydu herzaman.Beni dusunuyor da karar veremiyor gibi.Eski isyerindeki dedikoducu fistek veren ortam yok daha rahat dusunuyor.Ordan ayrilmis.Sehirdisinda egitimde.Donunce ya bana yazacak.Yada burda kalacak

Peki nasil bir konusma yapmaliydim biraktigi yerde olmadigimi anlamasi icin?

Yani nasıl anlatayım bilemedim.
Hani demişsin ya
"Benden geçti artık, kaderime razıyım. Yalnızlığı kabullendim" diye.
Adam seni yoklamak için msj atmış zaten.
Sen de öyle deyince içi bi rahatlamıştır.
"Rakip" yok diye.

Bi de en sonunda tekrar seninle görüşüp görüşmeyeceğini sorduğunda da
Beklentin olduğunu açık etmişsin :)

He uzaktan ve olmuş bitmiş olay hakkında akıl vermek kolay, biliyorum.

Ben de sen gibi aklımdakini, içimdekini direk ortaya dökerim.
Başka türlüsü nasıl olur bilmem.

Herhalde daha yuvarlak cevaplar verip, gizemli falan olmak lazım.
"Biri var mı?" diye sorduğunda
"Bilmem, belki.. Neden olmasın?" ya da "var gibi"
Falan..

Ben de Milana22 Milana22 ya katılıyorum. Adamin evlilik gibi bir dusuncesi oldugunu düşünmüyorum sizinle.
Insanin hayatinda biri yoksa eski sevgili arada yoklanir. Ben yalnizim, bakayim o da hala yalniz mi diye bakılır. Yalniz olmaniz icini rahatlatmistir. Sizinle beraber olmak istese olurdu, siz zaten dunden hazirsiniz. Konusmalarinizla ustune cok düşmüşsünüz. Sizinki de yalnizliktan bence. Umarim yakin zamanda baska biri cikar karsiniza.
Umarim ondan daha iyisi daha cok seveni cikar.Tsk ederim yorum icin.

Yani nasıl anlatayım bilemedim.
Hani demişsin ya
"Benden geçti artık, kaderime razıyım. Yalnızlığı kabullendim" diye.
Adam seni yoklamak için msj atmış zaten.
Sen de öyle deyince içi bi rahatlamıştır.
"Rakip" yok diye.

Bi de en sonunda tekrar seninle görüşüp görüşmeyeceğini sorduğunda da
Beklentin olduğunu açık etmişsin :)

He uzaktan ve olmuş bitmiş olay hakkında akıl vermek kolay, biliyorum.

Ben de sen gibi aklımdakini, içimdekini direk ortaya dökerim.
Başka türlüsü nasıl olur bilmem.

Herhalde daha yuvarlak cevaplar verip, gizemli falan olmak lazım.
"Biri var mı?" diye sorduğunda
"Bilmem, belki.. Neden olmasın?" ya da "var gibi"
Falan..
Ne bilim hoslandigim erkek bile olsa dertlesir gibi konusup icimi acmayi severim.Ki arkadas gibi konusuyordum aslinda.Sanki aramizda birsey kalmamis gibi.Guya oyle yapiyordum

Ne bilim hoslandigim erkek bile olsa dertlesir gibi konusup icimi acmayi severim.Ki arkadas gibi konusuyordum aslinda.Sanki aramizda birsey kalmamis gibi.Guya oyle yapiyordum

Anlıyorum.
Farklısını yapamazsın tahmin de ediyorum :)

Boşver, nasipse olur.
Olmazsa daha güzeli olur umarım senin için :KK19:

Konular buraya acilinca daha cok gorunuyormus.Tekrar aciyorum.Cunku bu kisi tekrar ararsa bir fikrim olsun.Cok az yorum gelmisti.

Daha once ayni birimde calisiyorduk.iki yil once bir yakinlasma yasamistik.Cocuklari yaninda bekar bir babaCocuklari yuzunden guvenememisti bana.Burda iki konum var..
Gecen yaz bu konuda acikca bir konusmamiz daha olup oyle kalmisti.
Simdi ikimiz de ayri birimlerde bambaska yerlerde calisiyoruz.
Watsaptan yazmis bana.Sevindim yalan yok.
Dun konustuk ayni ana denk gelip.Isten bahsederken isi birak da neler yapiyorsun dedi.Ben yine isten bahsedince evlenmedin mi daha diye sordu.
Ben de yok dedim.Onun da biri yokmus hayatinda.Vardir senin takildigin dedim.Cocuklar yuzunden guvenip de evlenmiyorsun dedim.Yok dedi.Kadinlar gezip tozmak hatta yatip kalkmak istiyormus ama evlilige gelince kaciyormus.
E bu isine gelir bir erkek olarak dedim yok dedi ben boyle bir hayat istemiyorum dedi.
iste sonra bana sordu.Ben de arkadasca bir tarzda uzun suredir bu islerden uzak oldugumu soyledim.Napalim bizim de kaderimiz buymus hayat adaletsizmis falan dedim.Hani yalnizligi kabullenmis gibi arkadasca bir sohbet gibi.
Mutsuz evlilikten iyidir dedi.Ben de tabi dedim.Ama evlenmeden de uzuldum ben cok dedim.Kotu bir evlilik yasama ihtimali var ama ben de seciciyim bayagi dedim.Gencligimde evlenmiyorsam biraz daha yaslanirsam evlenmem.Genclikte lazim ask dedim.O da onayladi.
Sonra yatiyorum erken kalkmam lazim dedi.
Ben de peki halimi hatrimi soracakmisin yine yoksa burada kalacak mi dedim.Tabi sorarim dusman degiliz sonucta dedi.
Sonra iyi geceler dileyip kapattik konusmayi.
Daha da yazmaz sanirim.Icimi cok acmamaya calistim ama cok mu acik etmisim.
Sizce neden aradi..Aklinda benle evlilik olur mu diye dusinuyor yine cesaret edemiyor olmali..
Ama yine burda kalir.
Olsak bile benim dusunmem gerekecek adapte olmam gerekecek.Ki daha aramaz bence.
"Yeniden yazacak misin" diye sormasaydin keske..

Anlatıminizdan adamin sizi begendigi ama kararsizlik yasadigi hissini aldim
Ama kararsizligin nedeni korku degil size karsi sevgisinden emin degil.

Surada konu aciyosunuz da hic mi okumuyorsunuz? Bosanmis 2 cocuklu adam, sen hic evlenmemis bir de daha cok isteyen taraf sen. Cik olmaz bu is, olsa da mutlu olamazsin. O istese sen isteme.

Anlatıminizdan adamin sizi begendigi ama kararsizlik yasadigi hissini aldim
Ama kararsizligin nedeni korku degil size karsi sevgisinden emin degil.
Aslinda kadinlar onla gezip tozup is ciddiye gelince terketmis .Korkusu var.Begendigi bir kadinim dile getirmisti onceden.Senden iyisini bulacak degilim de dedi gecen yaz.Cocuklari halledebilir miyim onu cok dusunuyordu .Geri donusu olmaz diyor hep.Konumda var.Antidepresan kullandigini es adayina soylemek diye.
Bu adam hep boyle kontrolluydu.Nasil hareket edecegimi bilemiyorum.Cok kontrollu olmak tarzim degil.Yapamiyorum ama yapmaya calisirim.Tavsiyelerinize acigim.Bu adamin dilinden nasil anlayayim.

Aslinda kadinlar onla gexip tozup is ciddiye gelince terketmis .Korkusu var.Begendigi bir kadinim dile getirmisti onceden.Senden iyisini bulacak degilim de dedi gecen yaz.Cocuklari halledebilir miyim onu cok dusunuyordu feri donusu olma diye.Konumda var.Antidepresan kullandigini es adayina soylemek diye.
Bu adam hep boyle kontrolluydu.Nasil hareket edecegimi bilemiyorum.Cok kontrollu olmak tarzim degil.Yapamiyorum ama yapmaya calisirim.Tavsiyeleeinize acigim
Henüz yeni mi boşanmıs?

Surada konu aciyosunuz da hic mi okumuyorsunuz? Bosanmis 2 cocuklu adam, sen hic evlenmemis bir de daha cok isteyen taraf sen. Cik olmaz bu is, olsa da mutlu olamazsin. O istese sen isteme.
Ben de bosanma yasamistim.Yasitiz bir de.

Yok benim gibi cok eskiden.
Tıpkı anlattiğiniz gibi bir birlikteligi arkadasim yasadi.
Yani aramalar uzaklasma yakinlasma hepsi ama sonuç adam karımı hala seviyorum diyerek tamamen bitirdi.
Bundan eminmisiniz,genellikle gözleri korkuyor ama bu paravan gibi bir nevi sevgi olmadigi icin bahaneleri oluyor.
Çekim var,istek var ama sevgi yok oyle olunca ne yapsaniz boş.
Yani hevesli görünmuyor arada yoklamalar içini rahatlatiyor cunku siz hazirsiniz ona gore.

Back
X