• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yakinlasma yasayip reddedildigim eski is arkadasim aradi .

Önceden aynı iş yerinde çalışıyormuşsunuz bişeyler yaşanacakken olmamış demiştiniz sanırım.Diyelimki aynı iş yerinde ilişki yaşanması yasaktı,yaşlar 40 diyorsunuz hani 20 li yaşlarda bile aynı işyerinde çalışıp ilişki yürütüp evlenen ona göre yolunu çizen insanlar var. Ortada büyük bir problem yoksa bir erkek yakınlaşmış ve ilişki olmamışsa, o işten bir daha hayır gelmez gibi geliyor.Sizinle görüşmediği süreç içerisinde birileriyle görüşmüş ve karşı taraf istemediği için evlenememiş.Size karşı bir hissi yada isteği olsa sizinle denerdi diye düşünüyorum.Malesef erkekler daha düz bakıyorlar herşeye,bide bizim kadar çok takılı kalmıyorlar bir noktada.Adamın canı sıkılmış,kimi arasam diye bakarken size yazmış gibi duruyor.Bence üstüne düşünmeyin bile, umarım karşınıza ne istediğini bilen biri çıkar.Şahsen böyle biri selam yazsa bile cevap vermem,vermemişimdirde yani :) Hayat akıp gidiyor,sizinle gerçekten ilgilenen insanlar için harcayın zamanınızı.

Ben de bosanma yasadim.Yasitim bir insan.Cocugum yok.
Evet ben arkadas gibi sohbet ettim ama o yanlis anlamis olabilir.Sanki eski is arkadasi gibi sohbet ettim aslinda.
Evlenmis bosanmis olabilirsin ama cocuk sorumlulugu baska.

Uzun samandir taniyormussunuz. Ilgisi ve istegi olsaydi simdiye kadar aranizda ciddi bir iliski olurdu zaten. O can skintisindan yazmis. Sizin de her soylediginiz seyden sonra “beni yine arayacak misin” diye sormaniz “hala avcunun icindeyim” demek gibi olmus. Bence bu adamdan umidi kesin.

Siz bayağı eğer deneseydik belki evlenir mutlu bir yuvamız olurdu ama denemeye yanaşmadın demişsiniz
Çocuğu kaç tane bilmiyorum ama birden fazla ise bence boşverin yalnızlık çok daha iyi

Layıkğımi bulamıyorum demişsin kaç yasindasin m.ettim. bende bu adamda sana koca olacak potansiyel göremedim. Öyle bi geçmişe dalmak istemiş sadece hepsi bundan ibaret sende zik kendini tut çok açık etmişsn :) :) :)

bence sondaki "halimi hatrımı soracak mısın yoksa yine böyle kalacak mıyız" kısmına kadar iyi gitmişsiniz, ama bana kalırsa geçmişi hiç hatırlatmayın ya da umurunuzda değilmiş gibi davranın derim. sıkıntıya gelme ihtimali görünürse mutlaka yine kaçar çünkü. aklında bir şeyler kalmış ki 2 sene sonra bir şekilde geri dönüş yapmış, ama sizinle ilgili düşüncesini tam anlayamadım, bence o da tam oturtamamış gibi ama dışarıda bahsettiği diğer kadınları görünce sizin değerinizi anlamış olma ihtimali var bence. yoksa öteki kadınlardan şikayet etmez, siz işten bahsederken durduk yere evlenip evlenmediğinizi sormaz sanki. içinizi dökmek kısmına gelince, o da içini dökmüş, bence kötü bir şey yapmamışsınız ama onunla ilgili düşüncelerinizi bir süre kendinize saklasanız daha iyi olur gibi :)

Ben zaten bosanmis durundayim yasimiz da uygun.
Ama buradan bile hersey net gorunuyor. Adam ne tam geliyor ne de kapilari tam kapiyor. Iplwri eline almis oynuyor. Yureginden ne gectogini acikca ifade etmiyor. Manipulasyon bu. Evlenseniz de hayatiniz adami cozmekle mi gececek? Insan evlenmeyi dusunuyorsa yuregini acmali, oynamamali.

Cocuklar yuzunden guvenip de evlenmiyorsun dedim.Yok dedi.Kadinlar gezip tozmak hatta yatip kalkmak istiyormus ama evlilige gelince kaciyormus.
E bu isine gelir bir erkek olarak dedim yok dedi ben boyle bir hayat istemiyorum dedi.

Kadinlar evlilikten kaciyor muymus. Yersen.:confused: Burasi bile evde kaldigini dusunen evlenmek isteyen kadinlarla dolu.

Bu adam sana yaramaz. Her yokladiginda bulamasin seni.

Ben de bosanmis durumdayim ve yasitiz.Eski esle cocuklar bile pek gorusmuyormus.
Çocuklu bir baba üstelik kendisi bakıyorsa çocuklarına ne güzel, bence üvey anne getirmek konusunda kararsız kalıyor, kadınlar da çocuk bakmak istemedikleri için kaçıyorlardır, bakarım diyen de başkasının çocuğuna belli bir sınıra kadar tahammül ediyor. Çünkü herkesin aile düzeni farklı, yetiştirilmesi farklı, anlaşmazlıklar artıyor. Üvey annem mesela çok müdahale ederdi bize bazen gerekli durumlar da olsa, babamla tartışmaları olurdu bu sebeple. Bazen çocuk çok normal birşey yapsa da kendi çocuğu olmadığı için hoşgörüden uzak olabiliyor. Kadınlar kendi çocuğu yapınca kıyamaz mesela ama benim çocuğum değil diye her hatasını yüzüne vuruyor veya babasına yetiştirebiliyor. Bunları aşmak zor, belki yaşları küçükse daha kolay alışırlar ama orası ayrı. Ben adamın size ilgisi var diye düşünüyorum, ama belli ki çocuklarına karşı sorumluluk sahibi, iyi bir eş olabilir, ama öncelikle çocuklarını sevmeniz gerekir, çünkü eşinizden çok belki onlarla vakit geçireceksiniz aynı evin içinde. Sadece kendinize odaklanıp konuşmuşsunuz mesela, ben hoşlanıyorsam muhakkak çocukları da merak eder sorardım, napıyorlar, dersleri nasıl gibi. Evlenecekse öncelikle çocuklarına iyi davranacak birini arıyordur tahminime göre, siz bu sevgiyi verebileceğinize inanıyorsanız bence sizin mesaj atmanızda sorun yok, illaki o atmak zorunda değil.

Arkadaslar tüm taktikleri vermis
Üzülmenizi istemem ama bu adam sizi uzer gibi
Yanlıs insan diyemem karakterli biridir ama hissi anlamda size karsi oldukca temkinli bu da sizi kırmak istemedigini düşündürtüyor yani sohbetiniz arkadasliginiz iyi geliyor ama sadece o kadarla sınırli.

O yazana kadar yazma ona, senin yazmanı bekleyecektir, sen yazmayınca o yazacaktır. Sen yazarsan olay sadece arkadaşlık boyutunda kalır. Bu adam tekrar yazarsa biri var deme, uğraşmaz, gider; ama biri yok da deme. Yazdıklarına anında cevap verme, süreleri uzat. Soruların cevaplarını mümkün mertebe tam verme, bırak o düşsün üstüne. Ilgilenmiyormuş gibi yap biraz. Ona çaresiz gibi görünme, yalnızlıktan asla dem vurma. Konuşurken onu yapıcı bile olsa eleştirme ve ona dertlerini anlatma. Buluşmak isterse de hemen atlama, oyala bakayım ne günü uygunum falan diye. Bırak biraz o acı çeksin.
Cok guzel oneriler olmus tesekur ederim.Ben de boyle dusunuyordum.Aslinda boyle konusacaktim.Ben onu arkadasvari bir konusmaya cektim.Onun yalnizligini deseledim.Dolayisiyla o da bana sordu.Ben de anlatmak zorunda kaldim ama ben kisa kesebilirdim.

Bence üzülmeyin ama adamın öyle bir niyeti olsa peşini bırakmazdı, erkekler istediler mi bırakmıyorlar. Sizden belki etkilenmiştir ama o kadardır, zaman geçince de öyle yoklamıştır, düşünün o kadar zamandır konuşmadığı bir kadınla konuşuyor gönlünden öyle bir şey geçiyor olsa 3-5 yazışıp ben yatıyorum der mi, uzatır.

Biz kadınlar maalesef bazen hislerimizden gerçekçi yaklaşamıyoruz, kendimiz görmek istediğimiz gibi yorumlayıp daha çok üzülüyoruz :KK43:
Ama beni olur mu diye aklindan gecirmese tovbe yazmaz o.
Cooldur.Bundan eminim.

Insallah cok sevilirsiniz icimden geldi... bu adama gelince o istese bile siz istemeyin ... iki cocuklu gun degil ay degil sene gecmis sizin icin hicbisry yapnamis biriyle neden? Ikinci evliliginiz olucak evlenmek icin evlenneyin mantikli olun ...sizin ikinci bahariniz en guzel en olgun yasinuzdasiniz. Yasitiniz degilde bikac yas buyuk birileri saha uygun olabilir. Ve anne olabilin insallah ... bu adam omur curutur
Tsk ederim guzel dileginiz icin.:KK200:

Yasimdan buyuk istemiyorum bu arada.Beni gorenler 30 dan fazla vermiyor yasima.Ben de goruntuye biraz onem veriyorum.Yasini gosteren biri istemiyorum elimde degil ha severim o baska.Bu genc duruslu bir arkadasti mesela.

Zaman gecti cunku o beraber calistigimiz birimden ayrildi.Orda bana karsi onu dolduranlar vardi.Simdi daha net dusunutor olmali.Ustelik cevresinden de jayir gormeyecegini anladi bence.Isyerindeki kadin kankasi bile evlendi cocugu oldu.
Ben aklinda kaldim bunun da karar veremiyor.Biraz gecmisindeki travmalardan niraz da bu daha devlet gibi bir kadin istiyordu bence.Ben de buna zamaninda acilarak hata ettim.Elinde olmus oldum.Simdi de eski is arladasi muamelesi yaptim aslinda belki elinde hissetmez diye

Son düzenleme:
Sen hirs yapmisin gbi geldi bana.. bi turlu istedigin seyleri duyamadigin icin..

Sen kendine sor hazir misin uykundan alisverisinden gezmenden ödün verip o cocuklara Anne olmaya??
Hirs yaptim biraz.Ama cocuklari da gordum.Bana negatif gelmediler.Adam disiplinli cocuklara bajsederdi hep
Guzel bir ask yasarsam kaldiririm gibi geliyor.Ama cekincem var tabi

Önceden aynı iş yerinde çalışıyormuşsunuz bişeyler yaşanacakken olmamış demiştiniz sanırım.Diyelimki aynı iş yerinde ilişki yaşanması yasaktı,yaşlar 40 diyorsunuz hani 20 li yaşlarda bile aynı işyerinde çalışıp ilişki yürütüp evlenen ona göre yolunu çizen insanlar var. Ortada büyük bir problem yoksa bir erkek yakınlaşmış ve ilişki olmamışsa, o işten bir daha hayır gelmez gibi geliyor.Sizinle görüşmediği süreç içerisinde birileriyle görüşmüş ve karşı taraf istemediği için evlenememiş.Size karşı bir hissi yada isteği olsa sizinle denerdi diye düşünüyorum.Malesef erkekler daha düz bakıyorlar herşeye,bide bizim kadar çok takılı kalmıyorlar bir noktada.Adamın canı sıkılmış,kimi arasam diye bakarken size yazmış gibi duruyor.Bence üstüne düşünmeyin bile, umarım karşınıza ne istediğini bilen biri çıkar.Şahsen böyle biri selam yazsa bile cevap vermem,vermemişimdirde yani :) Hayat akıp gidiyor,sizinle gerçekten ilgilenen insanlar için harcayın zamanınızı.
O isyerinden ben ayrilirken arkadasvari davranmis konusmus instgramima ekletmistim.Cunku diger is arkadaslarim vardi o yoktu.Instada fotolarimi gordukce aklina dusuyorum belki:)

Siz bayağı eğer deneseydik belki evlenir mutlu bir yuvamız olurdu ama denemeye yanaşmadın demişsiniz
Çocuğu kaç tane bilmiyorum ama birden fazla ise bence boşverin yalnızlık çok daha iyi
Genel olarak soyledim aslinda.Onu kastetmedim.Eski is arkadasiymis gibi aramizda birsey yasanmamis gibi konustum
Boylesi daha iyi degilmiki.Elinde olmuyorum ozaman

bence sondaki "halimi hatrımı soracak mısın yoksa yine böyle kalacak mıyız" kısmına kadar iyi gitmişsiniz, ama bana kalırsa geçmişi hiç hatırlatmayın ya da umurunuzda değilmiş gibi davranın derim. sıkıntıya gelme ihtimali görünürse mutlaka yine kaçar çünkü. aklında bir şeyler kalmış ki 2 sene sonra bir şekilde geri dönüş yapmış, ama sizinle ilgili düşüncesini tam anlayamadım, bence o da tam oturtamamış gibi ama dışarıda bahsettiği diğer kadınları görünce sizin değerinizi anlamış olma ihtimali var bence. yoksa öteki kadınlardan şikayet etmez, siz işten bahsederken durduk yere evlenip evlenmediğinizi sormaz sanki. içinizi dökmek kısmına gelince, o da içini dökmüş, bence kötü bir şey yapmamışsınız ama onunla ilgili düşüncelerinizi bir süre kendinize saklasanız daha iyi olur gibi :)
Aynen oyle dusunuyorum
Amacim eski is arkadasi durumunda tuttugumu gostermekti aslinda.Ama oyle gorunmemis arkadaslara.Cunku orda herkesin biririyle ozel muhabbeti dertlesmesi vardi.Kantine oturup oturup dertlesirlerdi herkes

Ama buradan bile hersey net gorunuyor. Adam ne tam geliyor ne de kapilari tam kapiyor. Iplwri eline almis oynuyor. Yureginden ne gectogini acikca ifade etmiyor. Manipulasyon bu. Evlenseniz de hayatiniz adami cozmekle mi gececek? Insan evlenmeyi dusunuyorsa yuregini acmali, oynamamali.
Katiliyorum
Sirf bu yuzden bu adami elemeliyim
Omur boyu yalniz kalmak dahi olsa.

Kadinlar evlilikten kaciyor muymus. Yersen.:confused: Burasi bile evde kaldigini dusunen evlenmek isteyen kadinlarla dolu.

Bu adam sana yaramaz. Her yokladiginda bulamasin seni.
Cocuklari var diye lucky cim
Yoksa adam tam flort etmelik:)Romantik bir tarzi var yoksa.Ama cool gorunuyor.Hakveririm hani.Ama herkes mi cocuklardan kaciyor.Bak flort et benle dese ederim ama amaci evlilik.Flort edip ayrilmak istemiyor.Korkusu var bu yonde.Yasamis zaten.Daha once ayni bolumde bir is arkadasiyla romantik tutkulu bir ask yasamis sonra kadin eski esine donmus.Anlattilar arkadaslar.Daha once de bir aski cocuklari bahane edip carcabuk baskasiyla evlenmis

Çocuklu bir baba üstelik kendisi bakıyorsa çocuklarına ne güzel, bence üvey anne getirmek konusunda kararsız kalıyor, kadınlar da çocuk bakmak istemedikleri için kaçıyorlardır, bakarım diyen de başkasının çocuğuna belli bir sınıra kadar tahammül ediyor. Çünkü herkesin aile düzeni farklı, yetiştirilmesi farklı, anlaşmazlıklar artıyor. Üvey annem mesela çok müdahale ederdi bize bazen gerekli durumlar da olsa, babamla tartışmaları olurdu bu sebeple. Bazen çocuk çok normal birşey yapsa da kendi çocuğu olmadığı için hoşgörüden uzak olabiliyor. Kadınlar kendi çocuğu yapınca kıyamaz mesela ama benim çocuğum değil diye her hatasını yüzüne vuruyor veya babasına yetiştirebiliyor. Bunları aşmak zor, belki yaşları küçükse daha kolay alışırlar ama orası ayrı. Ben adamın size ilgisi var diye düşünüyorum, ama belli ki çocuklarına karşı sorumluluk sahibi, iyi bir eş olabilir, ama öncelikle çocuklarını sevmeniz gerekir, çünkü eşinizden çok belki onlarla vakit geçireceksiniz aynı evin içinde. Sadece kendinize odaklanıp konuşmuşsunuz mesela, ben hoşlanıyorsam muhakkak çocukları da merak eder sorardım, napıyorlar, dersleri nasıl gibi. Evlenecekse öncelikle çocuklarına iyi davranacak birini arıyordur tahminime göre, siz bu sevgiyi verebileceğinize inanıyorsanız bence sizin mesaj atmanızda sorun yok, illaki o atmak zorunda değil.
Katiliyorum aslinda buna.Cocuklarini arada soruyordum bu sefer yatmam lazim deyip kesince soramadim.Dusmanim degil nihayetinde cocuklarini da sorabilirim hani.

Back
X