• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yakinlasma yasayip reddedildigim eski is arkadasim aradi .

Tıpkı anlattiğiniz gibi bir birlikteligi arkadasim yasadi.
Yani aramalar uzaklasma yakinlasma hepsi ama sonuç adam karımı hala seviyorum diyerek tamamen bitirdi.
Bundan eminmisiniz,genellikle gözleri korkuyor ama bu paravan gibi bir nevi sevgi olmadigi icin bahaneleri oluyor.
Çekim var,istek var ama sevgi yok oyle olunca ne yapsaniz boş.
Yani hevesli görünmuyor arada yoklamalar içini rahatlatiyor cunku siz hazirsiniz ona gore.
Nasil hazir olmadigimi gostersem daha da uzaklasmaz mi?Aklibasinda adam hani.Sizler olsaniz nasil konusurdunuz kendine cekmek icin.

Nasil hazir olmadigimi gostersem daha da uzaklasmaz mi?Aklibasinda adam hani.Sizler olsaniz nasil konusurdunuz kendine cekmek icin.
Üzgünum arkadasim bence sizin icin vakit kaybı olur gibi.
Ama yinede değer, kaybedecek birseyim yok baglanmam umutlanmam diyorsaniz ki kadınız tanırız birbirimizi ufak tiyolar verelim işe yarayacak mi gorelim...

Ya aslinda evlilik ve yalnizlik uzerine cok guzel bir sohbet yaptik.Konusabilmemiz hosuma gitti.Ondan biraz icimi actim ama arkadas gibisine.Yoksa baska turlu acmazdim.

Tıpkı anlattiğiniz gibi bir birlikteligi arkadasim yasadi.
Yani aramalar uzaklasma yakinlasma hepsi ama sonuç adam karımı hala seviyorum diyerek tamamen bitirdi.
Bundan eminmisiniz,genellikle gözleri korkuyor ama bu paravan gibi bir nevi sevgi olmadigi icin bahaneleri oluyor.
Çekim var,istek var ama sevgi yok oyle olunca ne yapsaniz boş.
Yani hevesli görünmuyor arada yoklamalar içini rahatlatiyor cunku siz hazirsiniz ona gore.
Bence de,çünki bir B planı olması insanı daima rahatlatır.

Üzgünum arkadasim bence sizin icin vakit kaybı olur gibi.
Ama yinede değer, kaybedecek birseyim yok baglanmam umutlanmam diyorsaniz ki kadınız tanırız birbirimizi ufak tiyolar verelim işe yarayacak mi gorelim...
Vaktim bol..Talipler zaten batti balik .Ben bunu etkilemek istiyorum ama olur ama olmaz

Evet o fazla oldu.Tezcanliligimdan.
Siz o kadar açık ve net iken
Karşı taraf tam tersi sinsi ve ketum

Yorumlarınızı konunuzu hepsini baştan sona okudum
Sizin dürüst ve karakter sahibi bir kadın olduğunuzu düşünüyorum

Daha iyilerine layıksınız
Bir şeyi zorlamanın luzümu yok
Olmuyorsa olmuyordur

Bir daha yazarsa hemen cevap vermeyin
Tekrar hayatınızda biri var mı diye sorduğunda
Evet konuştuğum biri var deyin bence

Sizi her istediğinde bir eşya gibi koyduğu yerde bulmamayı öğrensin

Böyle yaparsanız 2 sonuç çıkabilir
Ya sizden sonsuza kadar vazgeçer
Ya da sizi kazanmak için elinden geleni yapar
Bahanelere sığınmak yerine

Siz o kadar açık ve net iken
Karşı taraf tam tersi sinsi ve ketum

Yorumlarınızı konunuzu hepsini baştan sona okudum
Sizin dürüst ve karakter sahibi bir kadın olduğunuzu düşünüyorum

Daha iyilerine layıksınız
Bir şeyi zorlamanın luzümu yok
Olmuyorsa olmuyordur

Bir daha yazarsa hemen cevap vermeyin
Tekrar hayatınızda biri var mı diye sorduğunda
Evet konuştuğum biri var deyin bence

Sizi her istediğinde bir eşya gibi koyduğu yerde bulmamayı öğrensin

Böyle yaparsanız 2 sonuç çıkabilir
Ya sizden sonsuza kadar vazgeçer
Ya da sizi kazanmak için elinden geleni yapar
Bahanelere sığınmak yerine
Cok tesekur ederim.:KK200:
Suan degistirilmez tabi.Biri yok diyebilirdim ama abarttim.Ben de onun gibi kontrollu olacam.

Konular buraya acilinca daha cok gorunuyormus.Tekrar aciyorum.Cunku bu kisi tekrar ararsa bir fikrim olsun.Cok az yorum gelmisti.

Daha once ayni birimde calisiyorduk.iki yil once bir yakinlasma yasamistik.Cocuklari yaninda bekar bir babaCocuklari yuzunden guvenememisti bana.Burda iki konum var..
Gecen yaz bu konuda acikca bir konusmamiz daha olup oyle kalmisti.
Simdi ikimiz de ayri birimlerde bambaska yerlerde calisiyoruz.
Watsaptan yazmis bana.Sevindim yalan yok.
Dun konustuk ayni ana denk gelip.Isten bahsederken isi birak da neler yapiyorsun dedi.Ben yine isten bahsedince evlenmedin mi daha diye sordu.
Ben de yok dedim.Onun da biri yokmus hayatinda.Vardir senin takildigin dedim.Cocuklar yuzunden guvenip de evlenmiyorsun dedim.Yok dedi.Kadinlar gezip tozmak hatta yatip kalkmak istiyormus ama evlilige gelince kaciyormus.
E bu isine gelir bir erkek olarak dedim yok dedi ben boyle bir hayat istemiyorum dedi.
iste sonra bana sordu.Ben de arkadasca bir tarzda uzun suredir bu islerden uzak oldugumu soyledim.Napalim bizim de kaderimiz buymus hayat adaletsizmis falan dedim.Hani yalnizligi kabullenmis gibi arkadasca bir sohbet gibi.
Mutsuz evlilikten iyidir dedi.Ben de tabi dedim.Ama evlenmeden de uzuldum ben cok dedim.Kotu bir evlilik yasama ihtimali var ama ben de seciciyim bayagi dedim.Gencligimde evlenmiyorsam biraz daha yaslanirsam evlenmem.Genclikte lazim ask dedim.O da onayladi.
Sonra yatiyorum erken kalkmam lazim dedi.
Ben de peki halimi hatrimi soracakmisin yine yoksa burada kalacak mi dedim.Tabi sorarim dusman degiliz sonucta dedi.
Sonra iyi geceler dileyip kapattik konusmayi.
Daha da yazmaz sanirim.Icimi cok acmamaya calistim ama cok mu acik etmisim.
Sizce neden aradi..Aklinda benle evlilik olur mu diye dusinuyor yine cesaret edemiyor olmali..
Ama yine burda kalir.
Olsak bile benim dusunmem gerekecek adapte olmam gerekecek.Ki daha aramaz bence.
Oncelikle ona konusmamiz devam edecekmi diye sormaniz o buyuk ihtimal farkli algiladi. Sormasaydin iyi olurdu
Ama ben kendi tecrubelerime ve hislerime dayanarak soylucem. Sen bekar hic evlenmemis ve cocuksuzsun (oyle algiladim), onun cocuklari var sakin evlenme dunyanin en iyiside olsa araya 3.kisi hatta 2 cocugu oldugu icin 4. Kisi ister istemez girecek. Senin istedigin hayal ettigin evliligi onda bulamazsin

Oncelikle ona konusmamiz devam edecekmi diye sormaniz o buyuk ihtimal farkli algiladi. Sormasaydin iyi olurdu
Ama ben kendi tecrubelerime ve hislerime dayanarak soylucem. Sen bekar hic evlenmemis ve cocuksuzsun (oyle algiladim), onun cocuklari var sakin evlenme dunyanin en iyiside olsa araya 3.kisi hatta 2 cocugu oldugu icin 4. Kisi ister istemez girecek. Senin istedigin hayal ettigin evliligi onda bulamazsin
Ben de bosanma yasadim.Yasitim bir insan.Cocugum yok.
Evet ben arkadas gibi sohbet ettim ama o yanlis anlamis olabilir.Sanki eski is arkadasi gibi sohbet ettim aslinda.

Tulipa forumdan gördüğüm kadarıyla temiz kalpli birisin. Allah yoluna iyileri çıkarır inşallah. Konuya yorum yapmayayım şimdilik. :KK60:

Tsk ederim.Yorum da yap lutfen.
O yazana kadar yazma ona, senin yazmanı bekleyecektir, sen yazmayınca o yazacaktır. Sen yazarsan olay sadece arkadaşlık boyutunda kalır. Bu adam tekrar yazarsa biri var deme, uğraşmaz, gider; ama biri yok da deme. Yazdıklarına anında cevap verme, süreleri uzat. Soruların cevaplarını mümkün mertebe tam verme, bırak o düşsün üstüne. Ilgilenmiyormuş gibi yap biraz. Ona çaresiz gibi görünme, yalnızlıktan asla dem vurma. Konuşurken onu yapıcı bile olsa eleştirme ve ona dertlerini anlatma. Buluşmak isterse de hemen atlama, oyala bakayım ne günü uygunum falan diye. Bırak biraz o acı çeksin.

Bence üzülmeyin ama adamın öyle bir niyeti olsa peşini bırakmazdı, erkekler istediler mi bırakmıyorlar. Sizden belki etkilenmiştir ama o kadardır, zaman geçince de öyle yoklamıştır, düşünün o kadar zamandır konuşmadığı bir kadınla konuşuyor gönlünden öyle bir şey geçiyor olsa 3-5 yazışıp ben yatıyorum der mi, uzatır.

Biz kadınlar maalesef bazen hislerimizden gerçekçi yaklaşamıyoruz, kendimiz görmek istediğimiz gibi yorumlayıp daha çok üzülüyoruz :KK43:

Insallah cok sevilirsiniz icimden geldi... bu adama gelince o istese bile siz istemeyin ... iki cocuklu gun degil ay degil sene gecmis sizin icin hicbisry yapnamis biriyle neden? Ikinci evliliginiz olucak evlenmek icin evlenneyin mantikli olun ...sizin ikinci bahariniz en guzel en olgun yasinuzdasiniz. Yasitiniz degilde bikac yas buyuk birileri saha uygun olabilir. Ve anne olabilin insallah ... bu adam omur curutur

Insallah cok sevilirsiniz icimden geldi... bu adama gelince o istese bile siz istemeyin ... iki cocuklu gun degil ay degil sene gecmis sizin icin hicbisry yapnamis biriyle neden? Ikinci evliliginiz olucak evlenmek icin evlenneyin mantikli olun ...sizin ikinci bahariniz en guzel en olgun yasinuzdasiniz. Yasitiniz degilde bikac yas buyuk birileri saha uygun olabilir. Ve anne olabilin insallah ... bu adam omur curutur

Sen hirs yapmisin gbi geldi bana.. bi turlu istedigin seyleri duyamadigin icin..

Sen kendine sor hazir misin uykundan alisverisinden gezmenden ödün verip o cocuklara Anne olmaya??

Yaslar kac?
Bu isler zor isler.. hic evlenmemis cocuksuz adam alinca bile cok zorlaniyoruz..bu adamla evli olsan hayatin nasil olur dusunebiliyor musun?

Cocuklar senin olmadigi icin bosanacak olursan cocuklar gibi bi sebebin olmaz ama baska sorunlar cikabilir..cocuksuz birinin cocuksuz biriyle evlenme taraftariyim..

Back
X