• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yakinlasma yasayip reddedildigim eski is arkadasim aradi .

Layıkğımi bulamıyorum demişsin kaç yasindasin m.ettim. bende bu adamda sana koca olacak potansiyel göremedim. Öyle bi geçmişe dalmak istemiş sadece hepsi bundan ibaret sende zik kendinumi tut çok açık etmişsn :) :) :)
40 oluyorum.

Cocuklari var diye lucky cim
Yoksa adam tam flort etmelik:)Romantik bir tarzi var yoksa.Ama cool gorunuyor.Hakveririm hani.Ama herkes mi cocuklardan kaciyor.Bak flort et benle dese ederim ama amaci evlilik.Flort edip ayrilmak istemiyor.Korkusu var bu yonde.Yasamis zaten.Daha once ayni bolumde bir is arkadasiyla romantik tutkulu bir ask yasamis sonra kadin eski esine donmus.Anlattilar arkadaslar.Daha once de bir aski cocuklari bahane edip carcabuk baskasiyla evlenmis

Tulipa sen flort etmelik bir adam aramiyorsun. Onemli olan senin ne istedigin. Bu adam yas. Internetten birini bul daha iyi. Simdi sen bosluktasin diye bu adam boslugunu degerlendiriyor. Cool gorunmeye calisiyor. Oysa ki tam tersi ve ozguvensiz. Olacak olsaydi simdiye kadar coktan olurdu. Cocuklara bir sey diyemeyecegim. Her kadinin anacligi farkli.

Katiliyorum
Sirf bu yuzden bu adami elemeliyim
Omur boyu yalniz kalmak dahi olsa.
En dogrusu da bu. Evlenmeyi dusunmus. Ve belli ki bunu baskalatina reklif etmis ama onlar evlilik degil gezme tozma dusunmus, adam da bunu size soylemis. Sizse yureginizi acmissiniz ama size gelince orada bir duruyor. Evlenmeyi dusunuyor madem, hazir da karsisinda bir aday var ama tam da o anda net yuregini acmiyor. Cok da gonullu degil sizinle yani. Cebimde dur ben daha iyisini bulana kadar der gibi. Bu cok igrenc bir durum bence. Bosvetin bu adami. Gorusmek bile ona deger vermek olur.

Tulipa sen flort etmelik bir adam aramiyorsun. Onemli olan senin ne istedigin. Bu adam yas. Internetten birini bul daha iyi. Simdi sen bosluktasin diye bu adam boslugunu degerlendiriyor. Cool gorunmeye calisiyor. Oysa ki tam tersi ve ozguvensiz. Olacak olsaydi simdiye kadar coktan olurdu. Cocuklara bir sey diyemeyecegim. Her kadinin anacligi farkli.
Evet ozguvensiz bence de iliski konusunda travmalarindan dolayi terkedilmekten korkuyor.Ben de korkabilirdim ben de yadadim o travmalari ama o daha baslamadan korkuyor

En dogrusu da bu. Evlenmeyi dusunmus. Ve belli ki bunu baskalatina reklif etmis ama onlar evlilik degil gezme tozma dusunmus, adam da bunu size soylemis. Sizse yureginizi acmissiniz ama size gelince orada bir duruyor. Evlenmeyi dusunuyor madem, hazir da karsisinda bir aday var ama tam da o anda net yuregini acmiyor. Cok da gonullu degil sizinle yani. Cebimde dur ben daha iyisini bulana kadar der gibi. Bu cok igrenc bir durum bence. Bosvetin bu adami. Gorusmek bile ona deger vermek olur.
Evet belliki baskalariyla dusunmus onlar bunu cocuklardan dolayi istememis .Ben piyasadayken de baskalari olur mu diye dusunmus olmamis.Ben olunca mesele ,hep bir duruyor.Onu cocuklardan dolayi degil bu meseleden eliyorum.Bu meseleden elemem lazim

Evet ozguvensiz bence de iliski konusunda travmalarindan dolayi terkedilmekten korkuyor.Ben de korkabilirdim ben de yadadim o travmalari ama o daha baslamadan korkuyor

Simdi sana acik yazayim da oyle anla. Bu adam senden genclere pas veriyor ama onlar ona pas vermiyor. Sen ikinci ucuncu seceneksin onun icin. Erkekler ve rezil dusunceleri... Ona boyle bir zevki verme. Biliyorum sevmek sevilmek istiyorsun ama bu adam dogru kisi degil.

Yok bence evlilik disi niyetle gorusenle flort icin gorusmem.Amaci belli onlarin kendimi kullandirtmak istemiyorum.
Ama bu evlilik dusunuyor,ondan flort edesim var biraz:)Ama yok o da olmaz bana tavrindan dolayi.

Yok bence evlilik disi niyetle gorusenle flort icin gorusmem.Amaci belli onlarin kendimi kullandirtmak istemiyorum.
Ama bu evlilik dusunuyor,ondan flort edesim var biraz:)Ama yok o da olmaz bana tavrindan dolayi.

Adami nerdeyse altin kafese koyacaksin. Dusunseydi ertelemezdi bekletmezdi. Onun amaci tamamen senin onun cebinde oldugunu bilmek.

Simdi sana acik yazayim da oyle anla. Bu adam senden genclere pas veriyor ama onlar ona pas vermiyor. Sen ikinci ucuncu seceneksin onun icin. Erkekler ve rezil dusunceleri... Ona boyle bir zevki verme. Biliyorum sevmek sevilmek istiyorsun ama bu adam dogru kisi degil.
Iki cocukla hangi genc kiz kabul etsin onu.Aslinda daha genc aradigi hic aklima gelmedi biliyor musun?Cunku ben de biraz tas sayilirim.Ama yine de kronolojik yasi sorun eder mi eder belki.Ama sen soyleyince aklima geldi dogrusu hic oyle bir his almamistim bundan.

Iki cocukla hangi genc kiz kabul etsin onu.Aslinda daha genc aradigi hic aklima gelmedi biliyor musun?Cunku ben de biraz tas sayilirim.Ama yine de kronolojik yasi sorun eder mi eder belki.Ama sen soyleyince aklima geldi dogrusu hic oyle bir his almamistim bundan.

Ben dogru demiyorum ve tamamen rezil zihniyettler. Kimi yasini gostermedigin icin yasa pek bakmiyor ama cok azi. Cogu nufus cuzdanindaki yasi baz aliyor.

Konular buraya acilinca daha cok gorunuyormus.Tekrar aciyorum.Cunku bu kisi tekrar ararsa bir fikrim olsun.Cok az yorum gelmisti.

Daha once ayni birimde calisiyorduk.iki yil once bir yakinlasma yasamistik.Cocuklari yaninda bekar bir babaCocuklari yuzunden guvenememisti bana.Burda iki konum var..
Gecen yaz bu konuda acikca bir konusmamiz daha olup oyle kalmisti.
Simdi ikimiz de ayri birimlerde bambaska yerlerde calisiyoruz.
Watsaptan yazmis bana.Sevindim yalan yok.
Dun konustuk ayni ana denk gelip.Isten bahsederken isi birak da neler yapiyorsun dedi.Ben yine isten bahsedince evlenmedin mi daha diye sordu.
Ben de yok dedim.Onun da biri yokmus hayatinda.Vardir senin takildigin dedim.Cocuklar yuzunden guvenip de evlenmiyorsun dedim.Yok dedi.Kadinlar gezip tozmak hatta yatip kalkmak istiyormus ama evlilige gelince kaciyormus.
E bu isine gelir bir erkek olarak dedim yok dedi ben boyle bir hayat istemiyorum dedi.
iste sonra bana sordu.Ben de arkadasca bir tarzda uzun suredir bu islerden uzak oldugumu soyledim.Napalim bizim de kaderimiz buymus hayat adaletsizmis falan dedim.Hani yalnizligi kabullenmis gibi arkadasca bir sohbet gibi.
Mutsuz evlilikten iyidir dedi.Ben de tabi dedim.Ama evlenmeden de uzuldum ben cok dedim.Kotu bir evlilik yasama ihtimali var ama ben de seciciyim bayagi dedim.Gencligimde evlenmiyorsam biraz daha yaslanirsam evlenmem.Genclikte lazim ask dedim.O da onayladi.
Sonra yatiyorum erken kalkmam lazim dedi.
Ben de peki halimi hatrimi soracakmisin yine yoksa burada kalacak mi dedim.Tabi sorarim dusman degiliz sonucta dedi.
Sonra iyi geceler dileyip kapattik konusmayi.
Daha da yazmaz sanirim.Icimi cok acmamaya calistim ama cok mu acik etmisim.
Sizce neden aradi..Aklinda benle evlilik olur mu diye dusinuyor yine cesaret edemiyor olmali..
Ama yine burda kalir.
Olsak bile benim dusunmem gerekecek adapte olmam gerekecek.Ki daha aramaz bence.
yazik etme kendine

adam dokulmussunuz o da kacmis
adamin sizinle evlenmeye hatta herhangi bir iliski yasamaya niyeti yok bence
belki size karsi hisleri devam ediyordur ama kesinlikle iliski istemiyor
evet yaaa bisanmis dul kariyi ne yapayim diyordur genc ve bakire ariyordur salak

O isyerinden ben ayrilirken arkadasvari davranmis konusmus instgramima ekletmistim.Cunku diger is arkadaslarim vardi o yoktu.Instada fotolarimi gordukce aklina dusuyorum belki:)
Yani belkide orda yaptığınız bir paylaşımdan aklına gelmişsinizdir dediğiniz gibi ama buda pek olumlu bi durum değil bence.Evlenecek birini aradığını açıkca söylemiş,ama istediği kişiler evlenmek istememiş.Sizde ciddi ilişki arıyorsunuz ve bunu şu an açıkca söylediyseniz,o zamanda hissettirmişsinizdir en azından.Bütün şartlar uygunken bu adamı engelleyen ne sizce?Açıkcası bana denemiş birileriyle olmayınca sizide yedekte tutmak istiyor gibi geldi,bunu yanlış anlamayın çünkü hepimize yapılıyor malesef,kadın erkekte farketmiyor.Bence etrafınıza bakın daha olumlu birileri çıkacaktır,zamanınızı enerjinizi böyle araftaki kişiler için harcamayın.

Yani belkide orda yaptığınız bir paylaşımdan aklına gelmişsinizdir dediğiniz gibi ama buda pek olumlu bi durum değil bence.Evlenecek birini aradığını açıkca söylemiş,ama istediği kişiler evlenmek istememiş.Sizde ciddi ilişki arıyorsunuz ve bunu şu an açıkca söylediyseniz,o zamanda hissettirmişsinizdir en azından.Bütün şartlar uygunken bu adamı engelleyen ne sizce?Açıkcası bana denemiş birileriyle olmayınca sizide yedekte tutmak istiyor gibi geldi,bunu yanlış anlamayın çünkü hepimize yapılıyor malesef,kadın erkekte farketmiyor.Bence etrafınıza bakın daha olumlu birileri çıkacaktır,zamanınızı enerjinizi böyle araftaki kişiler için harcamayın.
Aksine uzun zamandir paylasim yapmiyordum.Ustelik bambaska biryere gectim.Yeni tanislarim olabilir.Sadece bir sure once bir arkadasim ikinci evliliginde dogum yapti onla fotomuz vardi.O da biliyordu bu arkadasimi.
Herhalde birsey paylasmayinca hayatima birinin girdigini dusundu.
Ah keske dertlesmeyi kisa tutsaydim.

evet yaaa bisanmis dul kariyi ne yapayim diyordur genc ve bakire ariyordur salak
Sanmiyorum aslinda da.Ben onla calisirken onun kankalariyla soguktum biraz.Elektrigimiz tutmamisti.Bana karsi sogutmuslardir.Gozden dusurmeye calismislardir.Simdi o da ordan ayriliyor.Tek basima kaldim diyordur.Aklina bir gelip gitmisimdir.Dertlesmeyecektim onla yanlis taktik.

Aksine uzun zamandir paylasim yapmiyordum.Ustelik bambaska biryere gectim.Yeni tanislarim olabilir.Sadece bir sure once bir arkadasim ikinci evliliginde dogum yapti onla fotomuz vardi.O da biliyordu bu arkadasimi.
Herhalde birsey paylasmayinca hayatima birinin girdigini dusundu.
Ah keske dertlesmeyi kisa tutsaydim.
Lütfen üzülmeyin pişmanda olmayın.O an içinizden öyle gelmiş konuşmuşsunuz.Bende çok yaptım zamanında yanlış insanlara ,ne istediğini bilmeyen insanlara çok prim verdim.Giden zamanım oldu,öyleki bazen yıllarımızı çalıyorlar bizden,bizde birçok şeye geç kalıyoruz, yada birçok mutlu olabileceğimiz ilişki fırsatını kaçırıyoruz.Bende yaşaya yaşaya şunu öğrendim, bir erkeği acaba öylemidir acaba şöylemidir diye beklememeyi.Karşımdakine bakıyorum netmi değilmi,birde kendime soruyorum gerçekten istiyormuyum diye,gerçekten istiyorsam olayı netleştirmek için üstüne gidiyorum, baktım karşı taraf kaçıyor hala kem küm modunda,silip atıyorum.Zamanım kıymetli kimsenin yedeği,stepnesi olamam,yada boş vakit hobisi.Bırakın bu beyfendi orda kalsın,siz etrafınızda sizi gerçekten mutlu edecek ilişki arayışına girin.Ararsa sorarsa onun size davrandığı gibi davranın,aklınuzda çok yer meşgul etmesin ama.Kimbilir belki bir aradığında yeni ilişkinizde ne kadar mutlu olduğunuzdan bahsedersiniz ;)

Lütfen üzülmeyin pişmanda olmayın.O an içinizden öyle gelmiş konuşmuşsunuz.Bende çok yaptım zamanında yanlış insanlara ,ne istediğini bilmeyen insanlara çok prim verdim.Giden zamanım oldu,öyleki bazen yıllarımızı çalıyorlar bizden,bizde birçok şeye geç kalıyoruz, yada birçok mutlu olabileceğimiz ilişki fırsatını kaçırıyoruz.Bende yaşaya yaşaya şunu öğrendim, bir erkeği acaba öylemidir acaba şöylemidir diye beklememeyi.Karşımdakine bakıyorum netmi değilmi,birde kendime soruyorum gerçekten istiyormuyum diye,gerçekten istiyorsam olayı netleştirmek için üstüne gidiyorum, baktım karşı taraf kaçıyor hala kem küm modunda,silip atıyorum.Zamanım kıymetli kimsenin yedeği,stepnesi olamam,yada boş vakit hobisi.Bırakın bu beyfendi orda kalsın,siz etrafınızda sizi gerçekten mutlu edecek ilişki arayışına girin.Ararsa sorarsa onun size davrandığı gibi davranın,aklınuzda çok yer meşgul etmesin ama.Kimbilir belki bir aradığında yeni ilişkinizde ne kadar mutlu olduğunuzdan bahsedersiniz :KK66:
Aynen
Ne dogru soylediniz.Bir daha ki aradiginda yeni iliskimden bahsetmeyi isterdim:)Olmazsa da gizemli takilirim.Tekrar baktim da oyle cok da kotu konusmamisim.Bir iki ufak tefek yer haric.
Tskler sabahin bu erken vaktinde bana vakit ayirdiginiz icin.

Aynen oyle dusunuyorum
Amacim eski is arkadasi durumunda tuttugumu gostermekti aslinda.Ama oyle gorunmemis arkadaslara.Cunku orda herkesin biririyle ozel muhabbeti dertlesmesi vardi.Kantine oturup oturup dertlesirlerdi herkes

yani o ortamı bilmesem bile bana acayip gelmemişti zaten ya, o sormuş siz de anlatmışsınız; bence o konuyu dert etmeyin :) . merak ettim ama, tekrar ses çıktı mı ki acaba?

Back
X