Sorun bu zaten ortada hiçbir şey yokken bize göre tabi, ona göre var ki böyle yapıyo.
En azından nezaket belirtisi bu , ''insanlık'' sana müspet , menfi cevap vermesi lazım gelir tabi.
Ben seni anlıyorum konuşarak halledilmesinden yanasın bişeylerin neyse sorun , bilmek istiyorsun vs .
Ama unutma senin mizacın böyle ama karşındaki sıkıya geldi mi kaçan biri demek ki .
Türlü türlü huyları var insanların değiştiremeyeceğimiz.
Sevgi , inanç vb şeyler her insan için farklı anlamlar kazanıyor.
Pişman olacağına hatta olduğuna eminim ama bu onun sorunu .
Sen bu evlilik işini de fazla düşünme şu ara bana sorarsan eğer.
Kısmet olduğunda zaten anlamazsın bile hem yaşın genç biraz kendinle kal hem bak ne güzel işinde var .
Evlilik zor bişey ve çok aşırı sevmediğin , birlikte hayallerinin olmadığı biriyle sadece armut beyin sana sölediği bi hayat olur .
Yok sözümün üstüne söz söleme yok paraları ben harcarım ..Bunları okuyunca çok kızdım ya vu du bi eşikten geçsin kadın şekil vermeye çalış daha fol yok yumurta yok .Hani meşhur bi fıkra var adam kedinin ayaklarını kopartmış karısı ondan korksun diye .O bile düğün günü yani sus da bi adam sansınlar yani.Evlenmek için evlenip kendini bi cendereye sokma .Hem bu dünyanı hem ahiretini hazırlayabileceğin biri olursa ne ala...
Hem o zaman aklında kalbinde doğru adam bu diyerek hep onunla olmak istersin .
Kimseye sormazsın böle dedi şöle dedi diye .
Sadece kalbinin doğru adam bu dediği kişide mutlaka bi sorun vardır .

Allah hakkında hayırlısını versin ...
Çok düşünme içinde büyütme onu ,sona dönüp baktığın zaman buna hayıflanacaksın unutma .