Bir Yalana Aldanmış,İnanmışım...

bugün öyle yoğun şeyler hissettimki Kaç günün acısı bugün boşaldı.Aslında çok özlemişim bugün iliklerime kadar bunu hissettim...

Canim benim,
tabikide ozleyeceksin..
Hayirlisi olsun.
Ararsa eger mutlaka haber ver.
Birde aramadiysa hala bence bir deadline koy.
Ona gore hayatina yon vermeye basla.
Omurboyu pasanin keyfi yerine gelipte seni aramasini bekleme..

Canim benim,
tabikide ozleyeceksin..
Hayirlisi olsun.
Ararsa eger mutlaka haber ver.
Birde aramadiysa hala bence bir deadline koy.
Ona gore hayatina yon vermeye basla.
Omurboyu pasanin keyfi yerine gelipte seni aramasini bekleme..
beklemiyorum zaten canım arayacak olsa arardı 10 gün geçti aradan çok merak ediyorum hiçmi aklına gelmedim hiçmi vicdanı sızlamadı taşmıydı bu adam ya demiyomu ben bu kızı yarı yolda bıraktım etrafına ne dedi ne açıklama yaptın diye

Merak etme tatlim.
Muhakkak aklina gelmisindir sen onun.
Illerde mutsuz oldugundada ben o kizini ahini aldim o yuzden mutlu olamiyorum dicek..

canım bence kurtulduna bak bu saatten sonra donsede sen donme bu adam senı bugun yarı yolda bırakıyosa yıne bırakır bırakcakta.sevgılının burcu ıkızler sanırm dengısız bı burc.
evlılık kolay bısı dgl ben evlıyım ve sana ıkı cıft lafım olur nasıhat yada ogut haddıme dgl ...

bu cocuku bırak yoluna gıtsın en kucuk olayda senı yuzustu bırakıp gıtmıs.babanalra ne dıyosun ne bahane uretıyosun.yazık yanı...

aranızdakı sevgı saygı baglılık bu kadarmıs senın acından demıyorum ama onunkı o kadarmış...
benec tam karar verememıs yolu bahane edıyo..

ben ne adamlar tanıdım taa nerelerden gelıp sevgılılerın kapısında sabaha kadar bekleyen..

sen kendını yorma ve gıdene bayy bayaa gelene hayy de kalbını acc koaly gelsın

Merak etme tatlim.
Muhakkak aklina gelmisindir sen onun.
Illerde mutsuz oldugundada ben o kizini ahini aldim o yuzden mutlu olamiyorum dicek..

canım ilerde mutsuz olsa kaç yazarki benim şuan yaşadığım sıkıntıları dindirecekmi acıyla geçen yıkılan hayallerimi geri getirecekmi yada onun mutsuzluğu beni mutlu etmeyecekki ister mutlu olsun ister mutsuz olsun hiç umrumda değil...

canım bence kurtulduna bak bu saatten sonra donsede sen donme bu adam senı bugun yarı yolda bırakıyosa yıne bırakır bırakcakta.sevgılının burcu ıkızler sanırm dengısız bı burc.
evlılık kolay bısı dgl ben evlıyım ve sana ıkı cıft lafım olur nasıhat yada ogut haddıme dgl ...

bu cocuku bırak yoluna gıtsın en kucuk olayda senı yuzustu bırakıp gıtmıs.babanalra ne dıyosun ne bahane uretıyosun.yazık yanı...

aranızdakı sevgı saygı baglılık bu kadarmıs senın acından demıyorum ama onunkı o kadarmış...
benec tam karar verememıs yolu bahane edıyo..

ben ne adamlar tanıdım taa nerelerden gelıp sevgılılerın kapısında sabaha kadar bekleyen..

sen kendını yorma ve gıdene bayy bayaa gelene hayy de kalbını acc koaly gelsın

Teşekkür ederim tavsiyelerin için onun geri dönüp dönmemesinden ziyade ben yaşadığım sıkıntılara yanıyorum ne hali varsa görsün

Hayat ne kadar tuhaf Ben hep etrafımdaki insanlara dikkat ederim kimsenin ahını almayayım kimseyi incitmeyeyim diye hatta kendim incinmek pahasına...Ama hayattaki sınavım bu oldu.Neyse vardır bundada bir hayır.bakalım ne çıkacak sonunda...

canım ilerde mutsuz olsa kaç yazarki benim şuan yaşadığım sıkıntıları dindirecekmi acıyla geçen yıkılan hayallerimi geri getirecekmi yada onun mutsuzluğu beni mutlu etmeyecekki ister mutlu olsun ister mutsuz olsun hiç umrumda değil...

Geri donduremez belki ama, belki birgun iyiki olmamis diyeceksin.
Karsina cok daha iyi biri cikacak sana hayal kurdurmadan butun isteklerini gerceklestirecek belki..
Hayirlisi olsuun, hepimizin hakkinda ins.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin..

Geri donduremez belki ama, belki birgun iyiki olmamis diyeceksin.
Karsina cok daha iyi biri cikacak sana hayal kurdurmadan butun isteklerini gerceklestirecek belki..
Hayirlisi olsuun, hepimizin hakkinda ins.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin..

İnşallah canım tek tesellim zaten bunu umut ederek yaşamak birçok kez karamsarlıa düşsemde...

Keske konusabılseymıssınız son bı kez cunku boyle hep ararmı arıycak mı dıye elınızde olmadan dusunursunuz gıbı gelıyo son bı kez konussanız daha net bıtırırsınız bence acılmamak uzere kapatırsınız yolunuza bakarsınız sızde dusunmemeye calısın kendınıze ılgılencek bıseyler bulun kaderden oteye yol gıtmez der annem hep sızın ıcın hayırlısı buymus oyle dusunmenız gerekır kendınızı boyle rahatın

Evet canım haklısın sözde konuşacaktık ama konuşamadık Tenezül etmedi beyefendi İçime koyan ne biliyormusunuz insanlar tartışır kavga eder birbirine kırılırlar öyle konuşmazlar küserler Ortada hiç bir tartışma hiçbir olay yokken bu muameleyle karşılaşmak çok acı...
Bende kendimi hep bu şekilde teselli ediyorum hayırlısı buymuş diye...
Annenin dediği gibi kul kaderini görecek kaderden öte yol yokmuş...

bende bastan sona okudum cnm butun yorumlarida .. hala mi aramadi konusmadiniz
ki arasa bile hic orali olma bence
hani herkes der ya erkekler evlenince kopruyu gecince herseyi yapar sona degisir seninkisi daha evlenmeden bu sorumsuzlugu ve tavri koyuyorsa evlenince korkulur..

senin adina cok uzuldum kolay bir durum degil cunku hani isteme olayi falan sonucta ciddi bir yere gelmis konu
ama demek Allah sevdigi kulusun ki seni dahada ciddilesmeden isler evlenmeden cevirmis bu yoldan
ileride daha sonra mutsuz olmaktansa simdi olsun bitsin daha iyi ve daha hayirli keske hic olmasaydi ama oluyor boyle seyler hayatta :/

ben olumlu yonden bakmak istiyorum.. demek ki seni daha iyi hak eden ve daha cok sevecek biri var ve Allah onu karsina cikartacak ozaman kiymetin degerin bilinecek (:
Hakkinda en hayirlisi olsun ama ben acikcasi onun arayip pisman olmasini istiyorum tekrar bir araya gelmeniz icinde degil sadece pisman olsun ve neler kacirdigini gorsun HIH :)

bende bastan sona okudum cnm butun yorumlarida .. hala mi aramadi konusmadiniz
ki arasa bile hic orali olma bence
hani herkes der ya erkekler evlenince kopruyu gecince herseyi yapar sona degisir seninkisi daha evlenmeden bu sorumsuzlugu ve tavri koyuyorsa evlenince korkulur..

senin adina cok uzuldum kolay bir durum degil cunku hani isteme olayi falan sonucta ciddi bir yere gelmis konu
ama demek Allah sevdigi kulusun ki seni dahada ciddilesmeden isler evlenmeden cevirmis bu yoldan
ileride daha sonra mutsuz olmaktansa simdi olsun bitsin daha iyi ve daha hayirli keske hic olmasaydi ama oluyor boyle seyler hayatta :/

ben olumlu yonden bakmak istiyorum.. demek ki seni daha iyi hak eden ve daha cok sevecek biri var ve Allah onu karsina cikartacak ozaman kiymetin degerin bilinecek (:
Hakkinda en hayirlisi olsun ama ben acikcasi onun arayip pisman olmasini istiyorum tekrar bir araya gelmeniz icinde degil sadece pisman olsun ve neler kacirdigini gorsun HIH :)
evet canım bende bunu istiyorum pişman olsun bana haksızlık ettiğini görsün bunu yaşasın istiyorum
ve bende buna kızıyorum herkes nişanlılık evresinin bunun güzel telaşını yaşarken ben istendiğim akşam neyle karşılaştım Neyse vardır bundada bir hayır Allah bunuda yaşamamı istedi.
İnşallah herşey daha güzel olur bundan sonra...

Back
X