Bir Yanda Dostum Bir Yanda Kuzenim

Kusura bakmayın ama kuzeniniz tam bir şeref yoksunu.Ne demek maaş kartını eşek gibi verecek.Ne demek bu kız ezik,insanı aldatmaya zorlar.Bu ve bunun gibi adamlar inşallah öyle bir kadınla evlenirki başına gelebilecek tüm müsibetler gelir.Eğer kankanıza söyleyemiyorsanız bari ailesine söyleyinde yakmayın zavallı kızın başını.

Merhabalar bu aksam evliliğim dışında bir sorunum var. Ama bu gerçek bir sorun. Diğerlerini ben buraya sinirli anımda yazmıştım eşimin covid 19 konusu hariç diğerleri benim hüsnü kuruntum. Neyse,
Kuzenim ve benim biricik kankam nişanlı. Kız gerçekten ama gerçekten çok iyi saf kalpli vur ağzına al ekmeği bir kız.
Kuzenim de çok iyi bir çocuktur. Yani öyle bilirdik. Insta dan arkadaşımı gördü ekledi filan ben karışmadım onu diyim. Sonuç olarak nişanlılar Temmuz ayında düğünleri olacaktı ve ertelendi.
Benim yengem olacak kadın bu erteleme işinde bir hayır olduğunu arkadaşımın mıy mıy olduğunu ve fırsattan istifade ayrılsalar ne güzel olacağını söylüyor. Bunu pek takmamıştım ama kuzenim?
Kuzenimin arkadaşım hakkında dediklerini duysanız.
Ben de zaten ısınamadım, ondan karı mı olur,çok ezik, sıkıcı. Maaş kartını eşek gibi bana verecek... Ve neler neler söylüyor.
En kötüsü de insanı aldatmaya zorlar demesi.

Ve arkadaşım daha gözü açılmamış bir kız. İstemeyi bilmez bilemediği için de gerçek yüzünü göremedi demek ki.
Ne yapayım sizce... Eğer arkadaşıma söylesem bne kötü olurum diyr korkuyorum yani ayrılmaz ama ikisine de ben kötü olursam? Kız ayrılmasa çocuk ayrılacak her hareketinden belli salonu iptal etmis ertelemek yerine.
Ben olsam bu durumda yengemle de kuzenimle de tartışırdım. Kuzenle samimiysem iyi bir ayar verirdim. "sen ne biçim adamsın 'eşek gibi maaş kartını bana verecek' ne demek köle mi alıyorsun kendine? Adamlık mı bu? Allah hiçbir genç kızı seninle sınamasın. Valla kusura bakma arkadaşımı sana yedirmem ya sen anlatır ayrılırsın ya da ben herşeyi anlatacağım." şeklinde bir 'mesaj' atıp konuşmaları da ss alırdım ki elimde delil olsun. delilleriyle kıza gösterirdim anlatırdım ondan sonra. Ben sırf akrabam diye masum birine haksızlık edemezdim şahsen.

kendı yasadıgımdan ornek vereyım cok benzıyor konu sahıbı belkı faydası olur
abım benım tanıdıgım bır kızla nısanlandıgı zaman daha nısanlılardı ona acıkca dedım
bak benım abımdır kardesımdır ama pek sevmem cunku boyle kotu huyları var bızım bıle tahammul edemedıgımız su su gercekler var dıye anlattımm evlenmeden once bıl sonra bana neden soylemedınız deme

hatta anlatırken bana kızdı sen ne bıcım kardessın abını kotuluyorsun dıye halıyle aramıza mesafe gırdı

evlendıler evlendıkten 2 sene sonra bosandılar

ve bosanırken benden gelın hanım ozur dıledı, bızı ayırmaya calıstıgını aramızı gırmeye calıstıgını dusunmustum o zaman keske senı dınleseymısım aslında benım ıyılıgımı ıstemıssın sımdı anlıyorum senden ozur dılerım dedı bana :)

bende dedım kı yav sızı ayırıp ne yapacak nıkahıma alacak degılım evımızın aılemızın ıcıne gelecek sensın haktır vebaldır bu bazı seylerı senın bılmen lazım cunku karısı olarak sen bızden daha fazla vakıt gecıreceksın bu zamanda bızlerın bırbırımıze destek olması gerek, sırf adım gorumce dıye benden kotuluk beklemıs olmana uzuldum sadece ama benım uzuntum gectı gıttı canın sagolsun senın uzuntun bır omur surecek ortada bırde cocuk var cunku dedım.

yanı noldu ben uyardıgımda sen ne bıcım bır ınsansın dıye bana kızan kısı sonra bana hak verdı ve pısman oldu.
kızın herseyı bılmeye hakkı var, sıze ınanır ınanmaz bunun pek onemı kalmıyor onemlı olan gercegı bılmesı gerektıgıdır.

Merhabalar bu aksam evliliğim dışında bir sorunum var. Ama bu gerçek bir sorun. Diğerlerini ben buraya sinirli anımda yazmıştım eşimin covid 19 konusu hariç diğerleri benim hüsnü kuruntum. Neyse,
Kuzenim ve benim biricik kankam nişanlı. Kız gerçekten ama gerçekten çok iyi saf kalpli vur ağzına al ekmeği bir kız.
Kuzenim de çok iyi bir çocuktur. Yani öyle bilirdik. Insta dan arkadaşımı gördü ekledi filan ben karışmadım onu diyim. Sonuç olarak nişanlılar Temmuz ayında düğünleri olacaktı ve ertelendi.
Benim yengem olacak kadın bu erteleme işinde bir hayır olduğunu arkadaşımın mıy mıy olduğunu ve fırsattan istifade ayrılsalar ne güzel olacağını söylüyor. Bunu pek takmamıştım ama kuzenim?
Kuzenimin arkadaşım hakkında dediklerini duysanız.
Ben de zaten ısınamadım, ondan karı mı olur,çok ezik, sıkıcı. Maaş kartını eşek gibi bana verecek... Ve neler neler söylüyor.
En kötüsü de insanı aldatmaya zorlar demesi.

Ve arkadaşım daha gözü açılmamış bir kız. İstemeyi bilmez bilemediği için de gerçek yüzünü göremedi demek ki.
Ne yapayım sizce... Eğer arkadaşıma söylesem bne kötü olurum diyr korkuyorum yani ayrılmaz ama ikisine de ben kötü olursam? Kız ayrılmasa çocuk ayrılacak her hareketinden belli salonu iptal etmis ertelemek yerine.

kız arkadaşınızı seviyorsanız engelleyin bu adamla evlenmesin kesinlikle

Kız gerçekten ama gerçekten çok iyi saf kalpli vur ağzına al ekmeği bir kız.
Kuzenim de çok iyi bir çocuktur.

Kuzenin tam bir karaktersiz'miş. Bundan sonra böyle bilin.
Eğer kız senin gerçekten biricik kankansa onun hakkında düşündüklerini söylersin.

Ben olsam öyle yapardım. İyi olur Allahtan kötü olur kuldan bilinir, ama ben göz göre göre de bir insanın böyle HARCANMASINA ASLA göz yummam.

Aynı şey senin başına gelse ne yapılsın isterdin?

Boyle kuzen, sizden uzak cehenneme yakin olsun. Birakin dostu insan tanimadigi birini bile uyarir. Kotu siz olmadan nasil halledersiniz bilmiyorum. Kiza soyleseniz o iki seytan soylediklerini yalanlar mi bilmiyorum. Ama ne olursa olsun birseyler yapmazsaniz kizin basi yanacak ve siz bu surecte susmus olacaksiniz. Su anki durumunuz cok zor, Allah bir cikis yolu gosterir insallah.

Tatlım kuzenin çok mu uzakta yaşiyor , yani ben kuzenlerimin ciğerini biliyorum . Hepsini çok iyi tanırım. Benimde lise arkadaşım kuzenimle sevgili olmuştu. Kızı ben uyardım bak dedim eli yüzü düzgün ağzıda laf yapar ama bu çocuk gerçekten sorunlu , ona göre sevgili ol dedim . Tamam canım sorun olmaz benim için dedi . Bunlar bir sevgili oldular size yemin ederim , 1 senemi çöp ettiler . Kuzenim arar bana küfreder , arkadaşım arar telefonda ağlar. Akrabalarım arar bana bağırır , iğrendim resmen herkesten. Kendileri yaptılar herşeyi , ayrılınca ben aracı olmuşum gibi anlattılar. Ne kuzenimle ne arkadaşımla bir daha aram düzelmedi o yüzden ben çok güvendiğim insanlarda olsa kimseyi kimseyle tanistırıp aracilık etme olayını sevmiyorum ,yanan sen oluyorsun. En güzeli sen hiç karışma . Şimdi kötüler bir ay sonra iyi olurlar , aralarini bozmaya çalışan senmişsin gibi anlatırlar , boşver.

Back
X