bir yanda sevdiğim adam bir yandan abim :(

zey_nep

Umudunu kaybetme...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
810
767
358
ya kızlar cnm çok sıkkın bnim 2 yıllık ciddi bir ilişkim var allah kısmet edersede bu sene bir söz nişan düşünüyoruz
fakat kendini bilmez biri gidip abime sözlemiş sevdğim birinn olduğunu bn zamanı vardı diye söylememiştim abime
abimde haliyle çok bozuldu dün konu açıldı abim ablama bu ilişkiyi onaylamadığını istemediğn söyledi
abim bni çok sewiyor hiç kimseyle paylaşamıypr acaba ondan mı diyo bilmiyorumm dün çok morali bozuktu ya
ne yapcammm nasıl davranmam lazımm abime

abin sevgilini tanıyor mu , tanıyorsa tasvip etmediği bir şey olabilir . Abini karşına alıp düzgünce anlatmanı konuşmanı tavsiye ederim, Senden değil de başkasından duymuş olmak onu kırmış olabilir,

bence de düzgün bi dille anlat, ona söyleyeceğini ama zamanını beklediğini, ciddi olduğunuzu söyleyin. gerekirse tanışsın çocukla. yada araştırsın fln. ama mutlaka konuşun.

Erkek arkadaşınız gidip abinijle tanışsın.
Neden söylemediğinizi, sakladığınızı anlatsın.
Ve niyetinin ne olduğunu..

ağbin şu an erkek arkadaşını tanımadığı ve niyeti hakkında bilgisi olmadığı için böyle söylemiş olabilir.

hiç üzülme.

erkek arkadaşın tanışsın abinle, niyetinin ciddi olduğunu belirtsin ve güven sağlasın.

böylece sorun ortadan kalkar.

abinle bir konuş bakalım, neden onaylamadığını öğren. eğer ciddi bir mesele değilse tanışmanızı istiyorum diyerek tanıştırmayı dene.
aileler hemen onay vermiyor, kolay kolay kabul edemiyorlar.
eğer senin bilmediğin ciddi bir sıkıntıyı biliyorsa da bunu öğrenmek istediğini söyle, ben bu insan ile hayatımı birleştirmek istiyorum diye anlat yani

Üzülme,ilişkimin başlarında yenı ılıskım oldugunu yengeme cıtlattım..Afakı abımle paylasmıs durumu..İlk defa esip gurleyesı tuttu..Benı tanıstır dıye tutturdu..Hep ılıskı bellı bı sevıyeye gelene kadar tanıstırma ısı uygun olmaz dıye dırettım..Hak etmelıydı aılemın ıcıne gırmeye.. Abimde bana zamanla hak verdı..Gunu geldı tanıstırdım..O gunden bu yana bı kere bıle demedı ki bana kardesım sole yap bole yap :) Tanıyana kadar asıp kesıyo gurluyodu... Sen abını al karsına konus..Sebeplerın acıkla..Ondan sonra hemen tanıstırabılecegını soyle.Baskı altında olmak ılıskınızın seyrını hızlandırır..Konusup dusuncesını ogrenmenızde fayda var..

canım konusu açılınca bile sinie oluyor zaten tüm ailemde duydu offffffffff offfffffff

bence de düzgün bi dille anlat, ona söyleyeceğini ama zamanını beklediğini, ciddi olduğunuzu söyleyin. gerekirse tanışsın çocukla. yada araştırsın fln. ama mutlaka konuşun.

cnm ablam söyledi tanışın falna diye yok diyo tanımak bile istemiyorum kıskanıyor bu abim beni ya paylaşamıyor turşunu kurcam diyo :)

yok canım tanımıyor ya hala bana küçük gözüyle bakıyor ondan dolayı böyle davranıyor ama iki gündür keyfi yerinde yawaş yawaş alıştı sanki :)

abim bni canından çok sewer bana kıyamıyorda bişey demeye bn tanıştırmak isterim de erkek arkadaşımla aynı memleket te değiliz erkek arkadaşım bn arayayım dedi konuşayım bn izin vermedim
yüz yüze konuşmaları bnce daha iyi..ama dedğim gibi artık kabullendi gibi:)

bu arada gidip söyleyen kişi de benim yegenimmiş dün duydum ve çok üzüldüm bunu bana nasıl yapar
sabaha kadar uyuyamadım allahtan babamın yanında dememiş

Sinirle söylemiştir..

Hem sizi anne ve babanızdan isteyecekler.. Abiniz de zamanla bunu kabullenir..

Son düzenleme:
duruma biraz daha alışınca güzelce konuş abinle...
belki başkasından duyduğu için kızmıştır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…