abin sevgilini tanıyor mu , tanıyorsa tasvip etmediği bir şey olabilir . Abini karşına alıp düzgünce anlatmanı konuşmanı tavsiye ederim, Senden değil de başkasından duymuş olmak onu kırmış olabilir,
bence de düzgün bi dille anlat, ona söyleyeceğini ama zamanını beklediğini, ciddi olduğunuzu söyleyin. gerekirse tanışsın çocukla. yada araştırsın fln. ama mutlaka konuşun.
abin sevgilini tanıyor mu , tanıyorsa tasvip etmediği bir şey olabilir . Abini karşına alıp düzgünce anlatmanı konuşmanı tavsiye ederim, Senden değil de başkasından duymuş olmak onu kırmış olabilir,
Üzülme,ilişkimin başlarında yenı ılıskım oldugunu yengeme cıtlattım..Afakı abımle paylasmıs durumu..İlk defa esip gurleyesı tuttu..Benı tanıstır dıye tutturdu..Hep ılıskı bellı bı sevıyeye gelene kadar tanıstırma ısı uygun olmaz dıye dırettım..Hak etmelıydı aılemın ıcıne gırmeye.. Abimde bana zamanla hak verdı..Gunu geldı tanıstırdım..O gunden bu yana bı kere bıle demedı ki bana kardesım sole yap bole yap :) Tanıyana kadar asıp kesıyo gurluyodu... Sen abını al karsına konus..Sebeplerın acıkla..Ondan sonra hemen tanıstırabılecegını soyle.Baskı altında olmak ılıskınızın seyrını hızlandırır..Konusup dusuncesını ogrenmenızde fayda var..
Sinirle söylemiştir..
Hem sizi anne ve babanızdan isteyecekler.. Abiniz de zamanla bunu kabullenir.. [/QUOTE
allahtan onlardan isteyecek abime kalsa hiç kimseye vermez beni :)
anne baba varken abiye laf dusmez..hem tanımadıgı biri icin onay vermemekde dogru degilki
Sinirle söylemiştir..
Hem sizi anne ve babanızdan isteyecekler.. Abiniz de zamanla bunu kabullenir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?