bir yanginin külüyüz...

minikgelinin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
4
0
1
44
Merhaba arkadaslar.ben sadece bir acimi sizinle paylasmak istiyorum.eski bir ask yarasi...biz onunla 14-15 yaslarindaydik birbirimize asik oldugumuzda.ailelerimiz birbirinden nefret eder yakin akrabayiz.duyunca cok tepki gosterdiler ,bizi ayirdilar.o yirmisine gelince beni unutmadigini anlayinca zorla baska bir akrabamizla evlendirdiler.kiz da bizim askimizi biliyordu ama kabullendi,kiz seviyordu onu.sonra mecburen koptuk ailemizle senelerce gorusmedik sulaleyle.aradan yillar gecti ben de evlendim.acilar dindi diyordum,bitti diyordum.cocuklarimiz oldu.o haric tum akrabalarla gorusmeye basladik.10 yil gecti .kuzenimizin dugunu vardi mecburen gittik.iste oradaydi 10 yil gecmisti ama hic acisi gecmemisti.gozlerime oyle bir bakti ki...o iki gun hic konusmadan sadece gozlerimizle konustuk biz,aci cekiyorduk.sonra birkac yerde daha karsilastik,cocugumu seviyordu esimle konusuyordu ama acisini gozlerinden okuyordum.karisi hala beni kiskaniyordu ben ona abi diyordum ama derken icim yaniyordu..sonra ben kendime engel olamadim ve seneker sonra birgun onu aradim.hem agliyordum hem bizim icin niye mucadele etmedin diye ona kiziyordum.o da agladi beni sakinlestirdi.bana dedi ki sana olan askim o kadr buyuktu ki sana kavusmayi hic istemedim.bu sevgiyi senle bile kirletmezdim dedi.bzim kavusmamiz imkansizdi,seni cok uzeceklerdi dedi.kalbim baskasini sevemesin diye onunla evlendim.ben hep seni svdim dedi.iste bu kadar.ben onu senelerce icten ice sevdim ,adini duyunca icim sizlardi.o benim ilk ve son askim.onun acisini cekmek bile guzel.esime haksizlik olmasin diye onunla konusmuyorum,ayda yilda bir goruyorum konusmam,gorusmem.ana icim sizliyor iste.cocuklari beni o kadar seviyor ki.onlara sarilinca onun kokusunu duyuyorum.ama sadece kalbimde bu sevda.....keske onu hic gormeseydim

Keşke hiç görüşmeseydiniz, eski güzel bir anı olarak kalsın.

eşinize çocuklarınıza haksızlık etmeyin.

Son düzenleme:
Yangın külümüsünüz bilmem ama eşlerinize farkettirmeden yaşattığınız şey çok çirkin ..Ne demek o kalbim başkasını sevmesin diye ONUNLA evlendim hayret valla ya ...Türk filmleri bile daha heyecanlı

Yangın mıdır sel midir bilemem, ortada bir doğal felaket olduğu kesin.
Yahu insan 14 yaşında çocuktur be. O yaşta ne yanacak ki külü kalsın.
Bi gidin allasen ya.
edit: yazmayayım diyordum da yok anacım gene feyk gene feyk ya.

Son düzenleme:
Yangın mıdır sel midir bilemem, ortada bir doğal felaket olduğu kesin.
Yahu insan 14 yaşında çocuktur be. O yaşta ne yanacak ki külü kalsın.
Bi gidin allasen ya. Çoluğuna çocuğuna bak.

Hiç sanatsever değilsin ...Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin diyor kadın ,muameleye bak ..Sonra sanat neden ilerlemiyor

Buna benzer bir şarkı mı vardı yav,

bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin

Şeytanın vesvesesine aldırmayın, bir daha asla aramayın. Dua edin unutayım diye, hiç kimse unutulmaz değildir. Hele hele her ikiniz de başkasının helali olmuşsunuz, çocuklarına sarılıyorum onu buluyorum demişsiniz hiç doğru şeyler değil bunlar. Bir şeyler yaşamıyor oluşunuz duygularınızı meşrulaştırmaz...

Buna benzer bir şarkı mı vardı yav,

bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin

Var tabeee cahal Madem ki son şarkının kırık bir güftesiydik,niçin yarım bıraktın neden bırakıp gittin,bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin diyor üstad ..Dinle candan erçetinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…