bir yanginin külüyüz...

Hepinize tesekkur ederim.yazdiklariniz beni o kadar utandirdi ki ve o kadar haklisiniz ki.bu dusunceleri mutlaka kafamdan aticam .

Eşlerinize acıdım sadece ,bunu hakettiklerini sanmıyorum,kimse eşinin başkasını düşünüp sevmesini istemez

Var tabeee cahal Madem ki son şarkının kırık bir güftesiydik,niçin yarım bıraktın neden bırakıp gittin,bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin diyor üstad ..Dinle candan erçetinden

dinlemesem sözlerini nereden bileceğim,

dinlemişim demek ki

o şarkıyı çağırıştırıyor konu

Eşinizi sevseydiniz başkalarını gözünüz görmezdi ayrıca sevmedğiniz kişiyle evli olup eski aşk fantazisine girmeyin lütfen. Konuda da bahsetmişsiniz sizin için savaşmamış,isteseydi savaşırdı isteseydi sizinle evli olurdu,durumu dramatize etmeyin !!!

15 yaşındaki bir ergenin Leyla Mecnun misali aşık olup bunu yıllarca sürdürebileceğine inanmak mı? Yok kalsın..

eğer bunlar senaryo değilse ahh ne büyük aşk aman allahım..bu sevgiyi senle bile kirletemezdi o da başkasıyla kirletmeyi seçti neden? çünkü kalbi başkasını sevmesin diye.. böyle bir mantık var mı allah aşkına sevdiğiyle evlenen insanlarda sevgisini kirletiyor işte..

Nasıl bir aşksa artık, kadının başkasıyla evlenmesi, kendisinin evlenmesini hiç takmamış..İnsan birini seviyorsa başkasına dokunmayı bırak, bakmasına bile dayanamaz..Çok seviyor olsaydı her şeyi göze alıp kaçardı ya da her türlü zorluğu göğüslerdi,gerçek aşk bırakıp kaçmak değildir sevgisine sahip çıkmaktır,bittiyse de başkasının karısına bakmamaktır..

hiç sevmediğim konu türü bu.istemsizce sinirleniyorum işte.bak şimdi de sinirlendim.kocanıza,çocuklarınıza acıdım.
şimdi sizin çocuklarınıza zaman ayırmanız lazım.onlardan başkasını gözünüz görmemeli,çocuklarınıza olan sevgiden daha fazla hiç birşey olamaz.bırakın allah aşkına.bekar kadın değilsiniz.evli barklı,çocuklu bir kadınsın.ergen gibi davranma.aramışsında o adamı.ne yani adam size deseydi "gel aşkım yeniden kavuşalım" koşa koşa gidecekmiydiniz?
her türlü unutun o adamı.bunu yapmak zorundasınız.
umarım konu fake değildir boşuna yazmıyorumdur burda.

O kadar tuttum kendimi aglamamak için..

Ama en sonunda adamın kokusunu çocuklarından alıyormuş ya..işte orda koyverdimm

Bence o kadar dalga geçecek bişey yok arkadaşlar. Yaşanamayan şeyler hep daha kıymetli olur.
Benim annem de 15 yaşlarında sevdiği kişiden ailesi yüzünden ayrılmak zorunda kalmış. Bana geçtiğimiz yıllarda hala o kişiyi sevdiğini itiraf etti ağlayarak..

Oluyor böyle şeyler...herhalde yaşanmadığı için unutulmuyor ve hala canlı kalabiliyor herşey....
ama yani...
tavsiye veremiycem sadece bu iyi bir yol değil...enerjini eşine çocuğuna akıt...

ay bu kadar arabesk yıldız tilbe den falan çıkar...yıldızz kız sen misin?

Kavusamamaktır askk...
Keske aramasaydınız.. ne denirki... ask iste..

Ne diyebilirim ki hepiniz haklisiniz.gercekten siz yazarken ben o kadar utaniyorum ki....asla esime ve aileme laf getirecek cocuklarimin yuzune bakamayacagim birsey yapmaycgim asla...bunu sadec cocukca bir ani olarak hatirlayacagim.o kadr utaniyorum ki su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…