• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yanim dön affet diyor :'(

kendinize en önemlisi de çocuklarınıza değer veriyorsanız lütfen lütfen dönmeyin

dönerseniz kendinize yaptığınız yapacağınız en büyük kötülüğü yapmış olursunu
:20::20::20:z

arkadaşım 1. maddeyi okumam yetti zaten asla bu pis herife dönme demem için diğerlerini okuyunca şok oldum adamın yaptığına değil hee adam psikopat belli ama senin kararsız kalmana şok oldum lütfen ya lütfen aklını başına al böle rezil bi adama dönülür mü düzeldim diyo bide sana teminat veriyorum düzelmesi 1 ay gitmez yine aynı şeyleri yaşatacak ve sen pişmanlığıla kalacaksın bu sefef aileni de kaybedeceksin arkanda böyle sağlam durmayacaklar o zaman sen yine o adamı seçersin sana güven olmaz dicekler... o pis herif de yaptığını devam ettiricek arkanda ailenin olmadığını bilmesi onu daha da rahatlatacak ve aynen aziyetlerini sürdürecek.. SAKIN AMA SAKIN BİR HATA YAPMA dua et ailen arkanda bunu sakın elinin tersiyle itme psikolojin iyi değil ondan böylesin ama boşanınca geçicek zamanla kendi mutluluğunu gördükce şükredeceksin sakın o herife dönme gibi bir hata yapma

şuan ailenin anındasın,belki çevrene bakıp 'bak herkes ne kadar mutlu,acaba ben de mutlu olamazmıydım.acaba tekrar olurmu?'diyosundur.buda seni aldığın kararı düşünmeye itiyordur.evliliğin en güzel günlerinde seni sokakta bırakan döven adam bu saatten sonra sana asla ii davranmaz sakın umutlanma.muhtemelen eşini hala seviosun.sevmeseydin umudun olmazdı.gerçekten sevmek güzel ama biz kadınlar abartıyoruz.bu kadar işkence yetmez mi.hayatına şuan yön verecek olan sensin.gece boyunca foruma baktım beim durumuma benzer senin yaşadıkların.bende boşanma arafesindeyim.sebebi 2 ay önce eşimin ailesi ile tartştım eşim yanımda olmadı.bende onu terkettim ve evden gitmesini istedim.şu an aynı şehirde ayrıyız.ben onu çok seviyorum.ama onun bana saygısı olmadığını düşündüğüm için geleceğimi karartmak istemiyorum.sende böyle düşün.psikoloğa gittim.hiç faydası olmuyor.insanın kaderi kendi elinde.lütfen güçlü ol.ailene ilk geldiğin gün nasıldın şimdi nasılsın.zaman acıyı unutturuyor ve iyi kide unutuyoruz.ama bu onları affedeceğiz anlamına gelmiyor.

bukadar şeyden sonra iyi gününüzümü hatırlıyosun. hepsine tamam diyim hadi dayak yemeye alıştın. çocuğun var ya senin onun gözü önündemi dayak yemek istiyosun. adamın elindemi kalmak istiyosun. adam sen dövemeyince çocuğunu dövüyomuş bunu nasıl sindiriyosunda unutuyosun. şiddetin her türlüsüne her kesimine karşıyım ama dayak yiyip yiyip ailsei sahip çıkmasına rağmen o adama geri dönsemmi dönmesemmi diye düşünen kadınlar dayağı haketmiş oluyolar. kadınlar hakediyoda zavallı yavruları haketmiyo işte. aklınızı başınıza alın sizin için değil yazdıklarım o küçük yavrucak için allah yardım etsin ona.

ilk once allah yardincin olsun canim dayak yemedigin gun yokmuski neyine doneyimmi diyorsun demekki ruh sagligin yerinde degil sakin bir daha hata yapma en azindan cocugun icin sakin ama sakin donme insanlikdan cikmis canavara:20:

Sizinki Stockholm sendromuna dönmüş.
Affedersiniz de ailenizde arkanızda iken nedir bu bela arama çabası?
Yerinizde olsam boşanır adresimi de değiştirip kaybettirirdim kendimi.
Psikopat 'eski' kocanız gitseniz de gitmeseniz de her an 3. sayfalara cinayet manşeti attırabilir.
Biraz sert oldu ama kendinize gelmeniz lazım. Kararınızdan sakın ola vazgeçmeyin.

Son düzenleme:
Beyninin oyunu bu..
Beyin kötü anıları çabuk unutur. Yoksa yaşayamayız.
Gelme bu oyuna.
Ben geldim ordan biliyorum.

Dayak yoktu ama diğer türlü şiddetin hertürlüsü vardı. Bunun yanında elbette iyi günlerimiz de oluyordu.
3 yıl ayrı yaşadık. Tam boşanacakken ben iyi günleri hatırlıyordum üzülüyorum vs.,
o sırada bu da çıktı karşıma herşeyi düzelteceğim benim hatamdı, affet dön dedi.
Hoop dönüverdim.
İnan bana, eskisinden daha kötü oluyor herşey.
Çünkü her türlü hatasının affedilebilir olduğunu biliyordu...

Sen şimdi dönersen bu adam seni döverek sakat bırakır. Allah korusun!

Ailenin sözünü dinle.

evet benim suan yasadigim sey ayni sizin anlattiginiz gibi.kararli geldim 5 aydir babamdayim.davami buraya gelusimin 2.ayinda actim.hala gunu bile blli degil.bu surede icip kapimiza geldi yine karakolluk olduk ikinci kez.
geldigim gunden beri duzeldim bambaska bir hayat vericem size don diyor.ailesine cok duskun biridir.herseylerini alir.hergun annesine gidr.ve anneside suan benim evimde.ben yokup ama kalkip gelmis.ailemi ayri tarafa koyucam diyor siz ayrisiniz artik benim icn diyor.
planlar yapmis tatil planlari onlari bna anlatiyor.ilk gunku kararlilihimdan eser yok.
bu yazdigim maddeleri ara ara yapti.aradan bikac ay geciyodu oyle yapiyodu.cocuguma direk vurmadi bna vurmaya calisirkn tokadi cocuguma gelmisti iki defa.
sununda farkindayim onunlaykn huzurlu uyumk gibi birsey yoktu.o gun icmese bile ertesi gun acaba icermi diye dusunuyodum.simdi oyle bi dusuncm yok.bosandiktn sonra rahatta edicm bununda farkindayim.ama suan bu durumu anlayamiyrm

şuan ailenin anındasın,belki çevrene bakıp 'bak herkes ne kadar mutlu,acaba ben de mutlu olamazmıydım.acaba tekrar olurmu?'diyosundur.buda seni aldığın kararı düşünmeye itiyordur.evliliğin en güzel günlerinde seni sokakta bırakan döven adam bu saatten sonra sana asla ii davranmaz sakın umutlanma.muhtemelen eşini hala seviosun.sevmeseydin umudun olmazdı.gerçekten sevmek güzel ama biz kadınlar abartıyoruz.bu kadar işkence yetmez mi.hayatına şuan yön verecek olan sensin.gece boyunca foruma baktım beim durumuma benzer senin yaşadıkların.bende boşanma arafesindeyim.sebebi 2 ay önce eşimin ailesi ile tartştım eşim yanımda olmadı.bende onu terkettim ve evden gitmesini istedim.şu an aynı şehirde ayrıyız.ben onu çok seviyorum.ama onun bana saygısı olmadığını düşündüğüm için geleceğimi karartmak istemiyorum.sende böyle düşün.psikoloğa gittim.hiç faydası olmuyor.insanın kaderi kendi elinde.lütfen güçlü ol.ailene ilk geldiğin gün nasıldın şimdi nasılsın.zaman acıyı unutturuyor ve iyi kide unutuyoruz.ama bu onları affedeceğiz anlamına gelmiyor.

evt aynen dediginiz gibi cevreme bkiyrm ve o dusunceleri icimden geciriyorum.

merhabalar kizlar,
daha onceki konularimdada bahsetmistim esimle bosaniyoruz diye.
ben hala babamin evindeyim ve davam daha baslamadi ne yazikki.
ilk grldigim gunlerde okadar kararliydimki bosanmak icin okadar nefret etmistimki esimden simdiyse resmen bocalama donemine girdim.neyapacagimi bilmiyorum boslukta gibiyim.biliyorum farkindayim cok kotu seyler yasati bana ama neden boyle dusunuyorum simdi.ailem donememi kesinlikle istemiyor eger donersen bizi unut diyorlar.esimse arayip don duzeldim diyor.benim fikirlerinize ihtiyacim var ben 3 senedir cok kotu seyler yasadim iyi anlarimiz tabikide oldu ama kotuler onlari golgede birakiyor.aklima gelenleri maddeler halinde siralicam;
1-evliligimizin ikinci gecesi ortada hic bir sebep yokken icip beni olduresiye dovdu.
2-evliligimizin ilk bayraminin arefe gununde icip kardeslerimi gece yarisi evimize.cagirdi kavga etti onlarla ayrildik bir sure sonra ozur diledi geri dondum.
3-begendigim sarkicinin klibini izliyorum diye yine dovdu.
4-evlilik yildonumumuzden bi gun sonra sabaha kadar icip beni hic bilmedigim issiz biyerde sabaha krsi birakti.
5-bi sonraki bayramda ilk gun icip beni sehirden uzak bi yolda saclarimdan surukledi.
6-hamileligim boyunca ara ara 2-3 kisiyle kavga etti ben ayirmk zorunda kaldim.
7-hamileligimde karda gece yarisi yine beni sokakta birakti.
8-ailecek hep beraber oturup ictiler(kayinvalidem dahil)defalarca bense odada sessizce agladim.
9-en son zar zor babamlarin sayesinde ayri eve ciktim ondada haftanin 4-5 gunu alkol alip eve glip kavga cikardi bna vuracakken cocuguma vurdu.
yasadiklarimdan bende encok iz birakan seyler bunlar.daha cok var blki sorun belki degil.
suanda ise yasadigimiz iyi gunler kavgasiz gurultusuz gunler geliyor aklima cok sans verdim bi kere daha veriyimmi diyorum.oysa ilk geldigimde kararimi vermistim bitmisti.simdi neden boyle dusunuyorum.
yasadiklarimdan ornkler verdim lutfen sizde yorumlarinizi dusuncelerinizi yazarmisiniz.soyle donup bktigim zaman evliligimde esime buyuklerime karsi asla yanlisim olmadi hicbirzaman.tek yptigin hata yasananlari ailelere anlatmamdi hem onun ailesine hem kndi aileme bu yasadigim skntilar anlatiyrdum.normalde sesiz konusmayi sevmyen biriydim bu yasadikarim yuzunden dhada icime kpndim kimseyle sohbetedemez hale gldim.ben simdi neyapayim tesekkuler.

Canım şu sıraladığın maddelere bi bak, bi başkası yazsa ne düşünürdün.
Bocalaman normal, yuvanın yıkılmasını istemiyorsun belli ki.
Ancak bazen hayırlısı böyle olabilir.
Her evlilik sürecek diye bir şart yok.
Ailen de arkandayken neden geri dönmeyi düşünüyorsun.
Çocuğunun geleceğine odaklan.
Seni her fırsatta döven,ailesi ile içki masaları kuran,sokaklarda sürükleyen bir piskopatmış eşin .
Yapma ,bile bile o ateşin içine tekrar yürüme.
Evladının sağlıklı,huzurlu, ahlaklı bir ortamda büyümesi için gayret et.
Ailelere anlatmakla neden kendini suçlu görüyorsun ki.
Eşin resmen senin ve çocuğunun can güvenliğini tehdit ediyor.
Ailenin yanından hiçbir yere kıpırdamamanı, boşanma davası sonuçlandıktan sonra kendine yeni bir hayat kurmanı,
çocuğun biraz büyüyünce de çalışarak geçiminizi sağlamaya gayret etmeni tavsiye ederim.
Zor tabi ki ancak bazen imtihanlar böyle zor olur.
Evladını düşün oldu mu canım.

Sen canına susadın galiba, bu adama geri dönülür mü hiç? Bunları ancak bir psikopat yapar. Kaç ve hem kendi canını hem çocuğunun canını kurtar. Barışırsan en yakın zamanda gazetenin üçüncü sayfasında cinayet haberini okuruz. Böyle adamlar değişmez!

Anlamadığım olay da daha ikinci gece döven adama neden çocuk yaparsınız...

bu adam psikopat ve asla ama asla düzelmez, bin yıl geçse de yine aynı kalacak. şimdi ailen arkandayken davandan vazgeçme sonra çok ama çok pişman olursun.

Canım şu sıraladığın maddelere bi bak, bi başkası yazsa ne düşünürdün.
Bocalaman normal, yuvanın yıkılmasını istemiyorsun belli ki.
Ancak bazen hayırlısı böyle olabilir.
Her evlilik sürecek diye bir şart yok.
Ailen de arkandayken neden geri dönmeyi düşünüyorsun.
Çocuğunun geleceğine odaklan.
Seni her fırsatta döven,ailesi ile içki masaları kuran,sokaklarda sürükleyen bir piskopatmış eşin .
Yapma ,bile bile o ateşin içine tekrar yürüme.
Evladının sağlıklı,huzurlu, ahlaklı bir ortamda büyümesi için gayret et.
Ailelere anlatmakla neden kendini suçlu görüyorsun ki.
Eşin resmen senin ve çocuğunun can güvenliğini tehdit ediyor.
Ailenin yanından hiçbir yere kıpırdamamanı, boşanma davası sonuçlandıktan sonra kendine yeni bir hayat kurmanı,
çocuğun biraz büyüyünce de çalışarak geçiminizi sağlamaya gayret etmeni tavsiye ederim.
Zor tabi ki ancak bazen imtihanlar böyle zor olur.
Evladını düşün oldu mu canım.

esim cunku sucluyor beni.ben eltimle samimiydim.yani bnden yasca buyuktu abla gibi goruyodum.cok konusan konusmayi seven biridir bos bos muhabbetlr bile eder beni her aradiginda ona anlatiyordum boyle boyle yapiyor kayinvalide boyle yapti boyle dedi diye.kanima dokunan seyleri anlatiyodum ona.oda bna gecmiste olan seyleri anlatiyordu.ama benim anlattigim herseyi gitmis kayinvalidem ve esime anlatmis.bense onu bir dost saniyodum.simdi bn evin icinde olan herseyi anlatiyo konumuna dustum.
suc bnmmis gibi oldu bu yuzfende blki bocalama yasiyrm

Hani kocasını maymun gibi elinde oynatan kadınlar var ya, ben çok kızardım öyle tiplere ama böyle olayları duydukça iyi yapıyorlar diyorum artık.

Orta yolu bulup ilişkide eşit olmayı beceremiyorsa türk milleti, o zaman kadın üstün olsun daha iyi. Erkek üstünlük kurunca ne olduğunu görüyoruz işte.

ne yani eltinle dertleşmek suç
ama eşini dövmek,sokaklara atmak suç değil
bu adamdan olsa olsa katil olur güzelim çık gez dolaş aklından çıkar şu iğrenç adamı

o sana ön derken ailenin affetmeyeceğini gayet iyi biliyor onun için geri gel diyor sana
çünkü ailen arkanda olmayınca canına daha kötü okuyacak besbelli

ne yani eltinle dertleşmek suç
ama eşini dövmek,sokaklara atmak suç değil
bu adamdan olsa olsa katil olur güzelim çık gez dolaş aklından çıkar şu iğrenç adamı

o sana ön derken ailenin affetmeyeceğini gayet iyi biliyor onun için geri gel diyor sana
çünkü ailen arkanda olmayınca canına daha kötü okuyacak besbelli

eltim.ne var ne yoksa herseyi anltmis oda bna beni hep anltmissin sen diyo.ama hep anlatmamistim dertlesmistim.aslinda ailem affeder benden ayri kalamayacaklari icin benim hatrim.icin uzulmiyim diye
cunku daha once hep boyle olmustu.
simdi yine ben onlarlada barisirim sn gl diyo.hayatimi size adicam diyor

merhabalar kizlar,
daha onceki konularimdada bahsetmistim esimle bosaniyoruz diye.
ben hala babamin evindeyim ve davam daha baslamadi ne yazikki.
ilk grldigim gunlerde okadar kararliydimki bosanmak icin okadar nefret etmistimki esimden simdiyse resmen bocalama donemine girdim.neyapacagimi bilmiyorum boslukta gibiyim.biliyorum farkindayim cok kotu seyler yasati bana ama neden boyle dusunuyorum simdi.ailem donememi kesinlikle istemiyor eger donersen bizi unut diyorlar.esimse arayip don duzeldim diyor.benim fikirlerinize ihtiyacim var ben 3 senedir cok kotu seyler yasadim iyi anlarimiz tabikide oldu ama kotuler onlari golgede birakiyor.aklima gelenleri maddeler halinde siralicam;
1-evliligimizin ikinci gecesi ortada hic bir sebep yokken icip beni olduresiye dovdu.
2-evliligimizin ilk bayraminin arefe gununde icip kardeslerimi gece yarisi evimize.cagirdi kavga etti onlarla ayrildik bir sure sonra ozur diledi geri dondum.
3-begendigim sarkicinin klibini izliyorum diye yine dovdu.
4-evlilik yildonumumuzden bi gun sonra sabaha kadar icip beni hic bilmedigim issiz biyerde sabaha krsi birakti.
5-bi sonraki bayramda ilk gun icip beni sehirden uzak bi yolda saclarimdan surukledi.
6-hamileligim boyunca ara ara 2-3 kisiyle kavga etti ben ayirmk zorunda kaldim.
7-hamileligimde karda gece yarisi yine beni sokakta birakti.
8-ailecek hep beraber oturup ictiler(kayinvalidem dahil)defalarca bense odada sessizce agladim.
9-en son zar zor babamlarin sayesinde ayri eve ciktim ondada haftanin 4-5 gunu alkol alip eve glip kavga cikardi bna vuracakken cocuguma vurdu.
yasadiklarimdan bende encok iz birakan seyler bunlar.daha cok var blki sorun belki degil.
suanda ise yasadigimiz iyi gunler kavgasiz gurultusuz gunler geliyor aklima cok sans verdim bi kere daha veriyimmi diyorum.oysa ilk geldigimde kararimi vermistim bitmisti.simdi neden boyle dusunuyorum.
yasadiklarimdan ornkler verdim lutfen sizde yorumlarinizi dusuncelerinizi yazarmisiniz.soyle donup bktigim zaman evliligimde esime buyuklerime karsi asla yanlisim olmadi hicbirzaman.tek yptigin hata yasananlari ailelere anlatmamdi hem onun ailesine hem kndi aileme bu yasadigim skntilar anlatiyrdum.normalde sesiz konusmayi sevmyen biriydim bu yasadikarim yuzunden dhada icime kpndim kimseyle sohbetedemez hale gldim.ben simdi neyapayim tesekkuler.

Şu sıraladığın maddeleri ben yaşasaydım,bana nasıl nasihat verirdin merak ediyorum?

ya haklisiniz utandim simdi neyapiyorum ben dedim.ben hasta bi adamla evlnmisim.donmemem lazim cocugum icin

Evladın için dönmemen lazım,bugün seni yerlerde sürüyen,döven bir adam yarın bir gün çocuğunada daha kötüsünü yaşatır.
Bu şiddete tanık olan bir çocuk,ileride aynı şeyleri yapmaya meyilli olur..
Bu haksızlığı yaşatma evladına,onu düşün kendini düşün,bu hayata bir kere geliyoruz koca olacak o canavarlar bize şiddet uygulasın diye değil.

dayak yemekten beynin hasar görmüş mantıklı düşünemiyosun :53::53: ıssız bi yerde bıraktıntan sonra eve nasıl döndüm kırıcı olduysam özür dilerim ama başa söylencek bişiey yok buna

Back
X