• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yanim dön affet diyor :'(

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
merhabalar kizlar,
daha onceki konularimdada bahsetmistim esimle bosaniyoruz diye.
ben hala babamin evindeyim ve davam daha baslamadi ne yazikki.
ilk grldigim gunlerde okadar kararliydimki bosanmak icin okadar nefret etmistimki esimden simdiyse resmen bocalama donemine girdim.neyapacagimi bilmiyorum boslukta gibiyim.biliyorum farkindayim cok kotu seyler yasati bana ama neden boyle dusunuyorum simdi.ailem donememi kesinlikle istemiyor eger donersen bizi unut diyorlar.esimse arayip don duzeldim diyor.benim fikirlerinize ihtiyacim var ben 3 senedir cok kotu seyler yasadim iyi anlarimiz tabikide oldu ama kotuler onlari golgede birakiyor.aklima gelenleri maddeler halinde siralicam;
1-evliligimizin ikinci gecesi ortada hic bir sebep yokken icip beni olduresiye dovdu.
2-evliligimizin ilk bayraminin arefe gununde icip kardeslerimi gece yarisi evimize.cagirdi kavga etti onlarla ayrildik bir sure sonra ozur diledi geri dondum.
3-begendigim sarkicinin klibini izliyorum diye yine dovdu.
4-evlilik yildonumumuzden bi gun sonra sabaha kadar icip beni hic bilmedigim issiz biyerde sabaha krsi birakti.
5-bi sonraki bayramda ilk gun icip beni sehirden uzak bi yolda saclarimdan surukledi.
6-hamileligim boyunca ara ara 2-3 kisiyle kavga etti ben ayirmk zorunda kaldim.
7-hamileligimde karda gece yarisi yine beni sokakta birakti.
8-ailecek hep beraber oturup ictiler(kayinvalidem dahil)defalarca bense odada sessizce agladim.
9-en son zar zor babamlarin sayesinde ayri eve ciktim ondada haftanin 4-5 gunu alkol alip eve glip kavga cikardi bna vuracakken cocuguma vurdu.
yasadiklarimdan bende encok iz birakan seyler bunlar.daha cok var blki sorun belki degil.
suanda ise yasadigimiz iyi gunler kavgasiz gurultusuz gunler geliyor aklima cok sans verdim bi kere daha veriyimmi diyorum.oysa ilk geldigimde kararimi vermistim bitmisti.simdi neden boyle dusunuyorum.
yasadiklarimdan ornkler verdim lutfen sizde yorumlarinizi dusuncelerinizi yazarmisiniz.soyle donup bktigim zaman evliligimde esime buyuklerime karsi asla yanlisim olmadi hicbirzaman.tek yptigin hata yasananlari ailelere anlatmamdi hem onun ailesine hem kndi aileme bu yasadigim skntilar anlatiyrdum.normalde sesiz konusmayi sevmyen biriydim bu yasadikarim yuzunden dhada icime kpndim kimseyle sohbetedemez hale gldim.ben simdi neyapayim tesekkuler.

Kusura bakma ama bu adam psikopat
Dk 1 gol 1 dövmüş
Yok bilmem evlilik yıl dönümünün ertesi günü ıssız bi yere bırakmış seni filan

Gitme diyeceğim boşan tabi ama ne kadar işe yarar bilmem
Gidersen de tekrar dayak yiyeceğini bil

Canım bu adam düzelmez..Aileni dinle ve bu adam için aileni kaybetme..
Sonrasında neden döndüm diye tekrar pişman olup..aileni de kaybettiğin için ebedi yalnızlığa mahkum olma..

seni sokakta mı bıraktı gece ?nasıl yani evden mi attı ?doğru anladım galiba . bir kadını sokakta bırakıyor gece yarısı . peki sen nerde kaldın . hay allahım ya . kardeşim bu adamın daha ne yapması gerek boşanman için . bu adam ruh hastası . öldürmesi mi gerek seni en sonunda .

Acaba dön diyen tarafınız neyin kafasını yaşıyor? Adam sizi öldürecek hala bir tarafınız nasıl dön diyor anlayabilmiş değilim.

Eğer olur da dönerseniz 1-2 sene sonra "Erkek terörüne dur denilemiyor." başlıklı bir haberde yer alabilirsiniz benden söylemesi.

Kendiniz için bocalıyorsanız bile çocuğunuz için kararlı olun, bir baba çocuğuna vuruyorsa hep vurur, size yapılan şiddete rağmen bocalıyorsunuz ama çocuğunuzu her daim dövmesine sessiz kalabilecek misiniz?
Bir erkek karısını sokaklarda sürüyor ve ıssız yerlerde bırakıyorsa yarın çocuğuna da aynı şeyleri yapmayacağını bilebilecek misiniz?

ıssız yerde bırakılmayı,dayak yemeği,kardeşlerinize söylenen kötü sözleri özlediniz galiba

kusura bakmayın ağır oldu ama siz yazdığınız maddeleri okudunuzmu sakin kafayla

böyle bir psikopatla yaşanırmı ozaman ailenizi silin koşun kocanıza

bazen geleceğimizi kendi elimizde yıkıp döküyoruz.dua edin aileniz yanınıza kurtulmusunuz kocanızdan daha ne istiyosunuz

dönmemek için gereğinden fazla şey yaşamışsınız zaten :(
hayat bi an kadar kısa bazen ise yeni bir hayata başlamak için bi o kadar uzun
yeni bir hayata adım atmalısınız
aileniz arkanızda ne mutlu size hayatınızın en büyük sansı bu olsa gerek
hakkınızda hayırlısı olsun

biliyorum psikolojim bozulmusta olabilir.ama neden bu gel gitleri yasiyorum anlamiyorum.bukadar kotu sey yasadim ama arada kavgasiz gurultusuz zamnlar aklima geliyor.

Neyin bocalamasını yaşıyorsun?!
Bunların hepsini tabiki ailene anlatacaktın...
Neyini özledin mesela..?
Dayağını mı..?
İçip içip seni orda burda bırakmasını mı..?
Allah bilir ağlıyordur...
"ne olur affet aşkım,ben ettim sen etme aşkım"...
Bla bla bla..
Aklını başına topla...
Bu tipler DÜZELMEZ!

Canım okurken gözlerim doldu çok üzüldüm senin adına.kendimi koydum yerine...ne kadar temiz kalpli,saf birisin ki sana bunları yapan adamı hala affetsem mi diye düşünüyorsun.kusura bakma da olmaz olsun o koca.gençliğine etme.ailende sahip çıkıyor neden katlanasın ki? bir insan nasıl bu kadar hayvanlaşabilir anlayamıyorum...ben senin yerinde olsam bırak affetmeyi ona zarar bile verebilirdim.yaptığını yanına bırakmazdım.madem sen bırakıp gitmeyi tercih etmişsin dönmemen hem senin hem çocuğun faydasınadır benm düşüncem.psikolojisi bozuk çocuk büyütmektense babasız bir çocuk olması çoook çok daha iyi.bir çocuğu en fazla etkileyen,travma yaşatan şeydir annesinin dayak yemesine şahit olmak veyahut babanın içip kendisini hırpalaması...çocuğun için dönmemelisin...

biliyorum psikolojim bozulmusta olabilir.ama neden bu gel gitleri yasiyorum anlamiyorum.bukadar kotu sey yasadim ama arada kavgasiz gurultusuz zamnlar aklima geliyor.

Bi kere yaşamışsınız
Hayatın toz pembe olmadığını biliyosunuz yani
Hep o iyi halleri düşünüp rüya aleminde yüzeceğinize
Şu maddeleri tekrar tekrar okuyunda bu adamdan fersah fersah uzaklaşın lütfen

Siz değerli birisiniz
Dingilin teki gelip sizi böyle hırpalayıp duramaz
Hatta sen bi annesin ! Yavrunu o haydutun hiddetinden koruman lazım

Hiç ummadığın bi anda gece yarısı seni dışarı atmasını mı
Bilmediğin ıssız bi yere bırakmasını mı
Yoksa vurmasını mı

Neyini özledin ?
Bu kadar net soruyorum ki kendine gel diye
Çok sinirlendim çünkü
Buna da geri dönen oluyosa hiç bi erkek eşsiz kalmaz sanırım

Canım okurken gözlerim doldu çok üzüldüm senin adına.kendimi koydum yerine...ne kadar temiz kalpli,saf birisin ki sana bunları yapan adamı hala affetsem mi diye düşünüyorsun.kusura bakma da olmaz olsun o koca.gençliğine etme.ailende sahip çıkıyor neden katlanasın ki? bir insan nasıl bu kadar hayvanlaşabilir anlayamıyorum...ben senin yerinde olsam bırak affetmeyi ona zarar bile verebilirdim.yaptığını yanına bırakmazdım.madem sen bırakıp gitmeyi tercih etmişsin dönmemen hem senin hem çocuğun faydasınadır benm düşüncem.psikolojisi bozuk çocuk büyütmektense babasız bir çocuk olması çoook çok daha iyi.bir çocuğu en fazla etkileyen,travma yaşatan şeydir annesinin dayak yemesine şahit olmak veyahut babanın içip kendisini hırpalaması...çocuğun için dönmemelisin...

:'( :'(
son dediginiz sey evet kayinvalidemde kayinpederimdn cok dayak yemis ve sonuc bu

bılıncaltın sana oyun oynuyor canım senı yasadıgın kotuluklere cekmeye calısıyor sakın kanma:20:
guzel gunlerı degıl kotu gunlerı dusun bak ozaman cok kararlı olucaksın...

Back
X