• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yanim dön affet diyor :'(

yani bazen okuyorum okuyorum, ama aklım almıyor:36:
ağır yazıcam arkadaşım ama pess
senin diğer konularını da biliyorum, ilk okuduğumda sana çok üzüldüm, gittikçe üzüntüm öfkeye döndü
hadi sen dayak yemekten bıkmadın, dönüp dönüp dayağı yiyorsun, boşanıcam diyorsun, iki gün sonra acaba barışsam mı, sonra bir şans daha versem mi, en sonunda ben affettim:41:
iyi halt ettin:47:
ama sana açıkça şunu söyleyeyim, 2 yaşındaki çocuğunu döven, ona içki içiren bir adama , kocam der dönersen, o çocuğun günahı vebali senindir
2 yaşında içki içirilen, dayak yiyen bebek, büyüdüğünde nasıl olacak sence, babasından farklı mı olacak
evlendiğinde nasıl bir eş olacak
o zamana kadar bu adam seni hala öldürmemişse, oğlunun evlendiği kadının da çocuklarının da , vebali senindir
sinirlerim zıpladı yine ya:47:

Canım bak, Rabbimizin bize verdiği bir nimet var, buna seçici hafıza diyorlar. Geçmişe dönüp baktığımızda ilk öncelikle güzel olan şeyleri hatırlamaya eğilimliyiz. Bu sayede hayata daha kolay devam ediyor, sürekli yaşanmış kötü günlerde takılıp kalmıyoruz.

Bu demek değildir ki, bu kadar kötü bir muameliyi unut, affet, geri dön. Akıl ve muhakememiz de var bizim sonuçta. Bu adam sence bu devreden sonra değişir mi? Biz kendimizde ki basit kötü huyları bile kolay kolay değiştiremezken... Belirsizlik bir süre daha seni korkutabilir, ama bunu kendine yapma sakın, değerini bil. Daha iyi bir geleceği hakkettiğine de şüphen olmasın.

Rabbim güzel günler göstersin sana inşallah.

tşk ederim.sağolun

yani bazen okuyorum okuyorum, ama aklım almıyor:36:
ağır yazıcam arkadaşım ama pess
senin diğer konularını da biliyorum, ilk okuduğumda sana çok üzüldüm, gittikçe üzüntüm öfkeye döndü
hadi sen dayak yemekten bıkmadın, dönüp dönüp dayağı yiyorsun, boşanıcam diyorsun, iki gün sonra acaba barışsam mı, sonra bir şans daha versem mi, en sonunda ben affettim:41:
iyi halt ettin:47:
ama sana açıkça şunu söyleyeyim, 2 yaşındaki çocuğunu döven, ona içki içiren bir adama , kocam der dönersen, o çocuğun günahı vebali senindir
2 yaşında içki içirilen, dayak yiyen bebek, büyüdüğünde nasıl olacak sence, babasından farklı mı olacak
evlendiğinde nasıl bir eş olacak
o zamana kadar bu adam seni hala öldürmemişse, oğlunun evlendiği kadının da çocuklarının da , vebali senindir
sinirlerim zıpladı yine ya:47:

affettim demedimki

Oooo bu da ne böyle yazık hiç mi aklınız başınızda değil ; affedilecek neyi kalmış bunun ?

Kurtulduğunuza yatıp kalkıp şükretmeniz gerekirken affetsem mi diyorsunuz , siz dayak yemek istiyor olabilirsiniz aama o küçücük çocuk böyle bir ortamda büyümeyi istemez :95::95:

biraz mantıklı olun yaaa o kadar şaşırıyorum ki burda okuduklarıma :50::50:
:

Son düzenleyen: Moderatör:
26 yaşımdayım:2:

Çok gençsin daha,biliyormusun giden her bir gün için ah vah diyorsundur eminim..
Sakın kalbini dinleme,mantığınla hareket et sadece.
Kalbini dinlersen tekrardan çok acı yaşayacaksın,aynı kabusu görmek gibi birşey olacak senin için.
Nacizane önerim bir büyüğün olarak,sakın pes edeyim deme,eşin tekrardan kapına gelirsede asla ve asla taviz verme.
Yolunu çiz şimdiden,giden hayat bir daha geri dönmüyor maalesef..

Çok gençsin daha,biliyormusun giden her bir gün için ah vah diyorsundur eminim..
Sakın kalbini dinleme,mantığınla hareket et sadece.
Kalbini dinlersen tekrardan çok acı yaşayacaksın,aynı kabusu görmek gibi birşey olacak senin için.
Nacizane önerim bir büyüğün olarak,sakın pes edeyim deme,eşin tekrardan kapına gelirsede asla ve asla taviz verme.
Yolunu çiz şimdiden,giden hayat bir daha geri dönmüyor maalesef..

onerinizi dinlicem tsk ederim.

o geri dön diyen tarafını kopar at. çünkü senin kötülüğünü istiyor.
kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün. yazık etme yavruna.

merhabalar kizlar,
daha onceki konularimdada bahsetmistim esimle bosaniyoruz diye.
ben hala babamin evindeyim ve davam daha baslamadi ne yazikki.
ilk grldigim gunlerde okadar kararliydimki bosanmak icin okadar nefret etmistimki esimden simdiyse resmen bocalama donemine girdim.neyapacagimi bilmiyorum boslukta gibiyim.biliyorum farkindayim cok kotu seyler yasati bana ama neden boyle dusunuyorum simdi.ailem donememi kesinlikle istemiyor eger donersen bizi unut diyorlar.esimse arayip don duzeldim diyor.benim fikirlerinize ihtiyacim var ben 3 senedir cok kotu seyler yasadim iyi anlarimiz tabikide oldu ama kotuler onlari golgede birakiyor.aklima gelenleri maddeler halinde siralicam;
1-evliligimizin ikinci gecesi ortada hic bir sebep yokken icip beni olduresiye dovdu.
2-evliligimizin ilk bayraminin arefe gununde icip kardeslerimi gece yarisi evimize.cagirdi kavga etti onlarla ayrildik bir sure sonra ozur diledi geri dondum.
3-begendigim sarkicinin klibini izliyorum diye yine dovdu.
4-evlilik yildonumumuzden bi gun sonra sabaha kadar icip beni hic bilmedigim issiz biyerde sabaha krsi birakti.
5-bi sonraki bayramda ilk gun icip beni sehirden uzak bi yolda saclarimdan surukledi.
6-hamileligim boyunca ara ara 2-3 kisiyle kavga etti ben ayirmk zorunda kaldim.
7-hamileligimde karda gece yarisi yine beni sokakta birakti.
8-ailecek hep beraber oturup ictiler(kayinvalidem dahil)defalarca bense odada sessizce agladim.
9-en son zar zor babamlarin sayesinde ayri eve ciktim ondada haftanin 4-5 gunu alkol alip eve glip kavga cikardi bna vuracakken cocuguma vurdu.
yasadiklarimdan bende encok iz birakan seyler bunlar.daha cok var blki sorun belki degil.
suanda ise yasadigimiz iyi gunler kavgasiz gurultusuz gunler geliyor aklima cok sans verdim bi kere daha veriyimmi diyorum.oysa ilk geldigimde kararimi vermistim bitmisti.simdi neden boyle dusunuyorum.
yasadiklarimdan ornkler verdim lutfen sizde yorumlarinizi dusuncelerinizi yazarmisiniz.soyle donup bktigim zaman evliligimde esime buyuklerime karsi asla yanlisim olmadi hicbirzaman.tek yptigin hata yasananlari ailelere anlatmamdi hem onun ailesine hem kndi aileme bu yasadigim skntilar anlatiyrdum.normalde sesiz konusmayi sevmyen biriydim bu yasadikarim yuzunden dhada icime kpndim kimseyle sohbetedemez hale gldim.ben simdi neyapayim tesekkuler.

Kusura bakmayın çok sinirlendim.. eşinize değil size !bunca şey yaşamışsınız.. DAYAK yemiş.. sokaklarda sürüklenmiş.. ıssız yerlerde bırakılmış. vs vs.. diyorsunuzki.. tek yaptığım hata yaşananları aileme /ailesine anlatmak.. Halen kafam karışık diyorsunuz. Korkmayın !aileniz arkanızdaysa neyi bekliyorsunuz bu adamn düzelmesini mi ?

Yapmayın etmeyin ve lütfen kararınızdan dönmeyin. :( gençliğinize yazık :(

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm =( Özellikle bebeğiniz için çok endişelendim..
Herkesin dediği gibi, kendinizi düşünmüyorsanız bile bebeğinizi düşünün ve sakın dönmeyin.

Bu arada telefon numaranızı değiştirin ve sizi arayıp aklınızı karıştırmasına müsade etmeyin. Onunla hiçbir şekilde muhattap olmayın.

Dönerseniz çok daha kötü şeyler yaşayacağınızı bilin ve malesef bebeğinizde maruz kalacak bütün bunlara..

O daha bebek ya =(

Ne güzel de maddelemişsin. Bunlardan her biri onu affetmemen için ayrı ayrı sebep. Bence ihanet bile duruma göre kişiye göre affedilebilir ama ŞİDDET ASLA...

Şu an kafan karışık olduğundan ve belirsizliğin endişesinden, gelecek korkusundan böyle düşünüyorsun bence. Dik dur, güçlü ol, çocuğunu en iyi şekilde yetiştirmek gibi çok önemli bir görevin var. O adamla uğraşmaya harcadığın enerjiyi hayata harcarsan kraliçeler gibi yaşam kurarsın kendine.

Hakkında hayırlısı olsun canım.

Son düzenleme:
merhabalar kizlar,
ilk grldigim gunlerde okadar kararliydimki bosanmak icin okadar nefret etmistimki esimden simdiyse resmen bocalama donemine girdim.neyapacagimi bilmiyorum boslukta gibiyim.biliyorum farkindayim cok kotu seyler yasati bana ama neden boyle dusunuyorum simdi.ailem donememi kesinlikle istemiyor eger donersen bizi unut diyorlar.esimse arayip don duzeldim diyor.benim fikirlerinize ihtiyacim var ben 3 senedir cok kotu seyler yasadim iyi anlarimiz tabikide oldu ama kotuler onlari golgede birakiyor.aklima gelenleri maddeler halinde siralicam;
1-evliligimizin ikinci gecesi ortada hic bir sebep yokken icip beni olduresiye dovdu.
2-evliligimizin ilk bayraminin arefe gununde icip kardeslerimi gece yarisi evimize.cagirdi kavga etti onlarla ayrildik bir sure sonra ozur diledi geri dondum.
4-evlilik yildonumumuzden bi gun sonra sabaha kadar icip beni hic bilmedigim issiz biyerde sabaha krsi birakti.
5-bi sonraki bayramda ilk gun icip beni sehirden uzak bi yolda saclarimdan surukledi.
8-ailecek hep beraber oturup ictiler(kayinvalidem dahil)defalarca bense odada sessizce agladim.
9-en son zar zor babamlarin sayesinde ayri eve ciktim ondada haftanin 4-5 gunu alkol alip eve glip kavga cikardi bna vuracakken cocuguma vurdu.
yasadiklarimdan bende encok iz birakan seyler bunlar.daha cok var blki sorun belki degil.
suanda ise yasadigimiz iyi gunler kavgasiz gurultusuz gunler geliyor aklima cok sans verdim bi kere daha veriyimmi diyorum.oysa ilk geldigimde kararimi vermistim bitmisti.simdi neden boyle dusunuyorum.
yasadiklarimdan ornkler verdim lutfen sizde yorumlarinizi dusuncelerinizi yazarmisiniz.soyle donup bktigim zaman evliligimde esime buyuklerime karsi asla yanlisim olmadi hicbirzaman.tek yptigin hata yasananlari ailelere anlatmamdi hem onun ailesine hem kndi aileme bu yasadigim skntilar anlatiyrdum.normalde sesiz konusmayi sevmyen biriydim bu yasadikarim yuzunden dhada icime kpndim kimseyle sohbetedemez hale gldim.ben simdi neyapayim tesekkuler.

Bence yeni bir hayat başlayacagın için bocalıyorsun yoksa bu adamın hiç biryeri özlenmez, ama merak etme boşanınca hersey yoluna girecektir.

bence o adam bir psikopat
ve sen o manyakla yaşaya yaşaya normalin ne olduğunu unutmuşsun, anormallikleri hoş görmeye bile başlamışsın.
seni dovmüş, ıssız yerlerde bırakmış ve sen hala ona dönsem mi diyosun.
bence sen gerçek hayata dön arkadaşım, o manyağın hareketlerini normalleştirme aklında :45:
kaçıp kurtulmuşsun madem bir daha atma kendini ateşe

Arkana bakmadan uzaklaş.. O hissettiğin sevgi değil, boş bir alışkanlık sadece bence.. evladını düşüni şiddetle dolu bir yuvada yetişmemeli hiç bir çocuk..

merhabalar kizlar,

Asıl sorun içki içip sizi dövmesi değil,asıl sorun sizi sevmemesi. Sevse kılınıza bile dokunamaz.yol yakınken boşanın. Niye düzelsinki? O hayatından memnun bence

Back
X