Benim babam yok uvey babam annem yokken beni beni bir guxrl dovmus..cekyatin altina almis bir parca ekmek atmis onume annem gelmis beni bulamamis..sinra bakmis cekyatin altinda bayginim..kotu olanda ne biyimusun ondan ayrilmadi..2 cicuk daha yapti cakusmazdi psikopatti..ayrica bana bunu yaptiginda ben 2 yasinda bir bebektim..vuxudumdaki yara izkerinin cok azi oyundan kosamktan düsmekten..dayaktan..simdi iyi bir gayatim var ama gel girki icimde neler var..ruyalruma girer her gece uvey babam annemi yada beni diver oldurmek ister hep..heefun uvey vabam birgun kardeslerimi jaciracak anneme bisey yapcak korkusuyla yasiyirum..boyle adamlari adam etmeyin..basiniza cocuklarinizi ezdirmeyin..onun funahi suzi iflah etmez inanin..o cocuk otokadi dayagi olene kadar tasir inan bana[/QUOTE
yasadiklarina cok uzuldum.yorumun icin sana kizmiyorum tesekkur ederim.blki ilerde cocugumun nnasil bir psikolojiye sahip olacagini ornk vererek anlattin.
kimse istemez boyle seyler yasasin ama icimizde okadar sutu bozuk insan varki.allah onlari bildigi gibi ypsin.