Canim bir cok evlilikte buna benzer seyler olmakta ne yazikki, bir cok kadin tepki gosterip aninda bosaniyor kendi yolunu ciziyor, bir coguda cocugunu, maddi sikintilarini,sevdigini vs. one surerek surekli affediyor bunu ayni evde birer ev arkadasi gibi yasayip uc maymunu oynayarak hayati erteliyor..
Yasamayan tabiki seni cok kolay anlamaz ama, belki bir defa affedilir hadi iki diyelim seytana uydu ama inan bu sekilde pisman olup tekrarlamayan erkekler oyle azki piyongo gibimi demek gerek:)
senin esin anlattigina gore bunu aliskanlik haline getirmis zaten ,sanki benim fikrim ayrilik olmasa bile bir surede olsa tepkini gostermenden birakip gitmenden yana, o zaman basina dank edebilir bir cok sey, kaybetmesinin acisini hissedebilir , hemde kendi ailesine ve senin ailene karsi dusecegi durum ile kendini toparlar, silkeler diye dusunuyorum..
Dahada olmadi bilemiyorum sende calisirsin, ailen arkanda ayriladabilirsin, insanin grurunu, onurunu, kendine olan guvenini kaybetmesi daha buyuk bir kaybedis bence esten..
O kadin gibi yuva yikanlarida Rabbime havale ediyorum, hic bir zaman yuvalari olmasin insaallah...
Yalniz son olarak ben senin yerinde olsam bir sekilde o kadinin kocasina iletirim bu durumu, ne biliyim isyerine yazarim isimsiz, yada disardan bir telefon acarim kendimi tanitmadan , ...Bu durum senin iliskini kurtarmaz o olmazsa esin icin belki bir baskasi ama , o kadinda cezasini cekmeli...
Iyi dusunmeli, herseyi iyi ayarlamali, kararli olmali, ve dik durmalisin, hemen yelkenleri suya indirmemeli ciddi gorunmeli , kan kusup kizilcik serbeti ictim diyebilmesin ki seni kazanmak icin ugrassin, biliyorsunki zor kazanilan seyler degerlidir..
Hersey gonlunce olsun, ve hayirlisini dile her zaman, hayirlisi olsun...