bir yanım kal diyor bir yanım git

neden canına kıyacaksn ki değer mi?

onun burnundan getirmek onu cümle aleme rezil edip keyfini çıkarmak varken...

o sizi aldatıp aldatıp geldiğini pişkinliğini düşünün o böyle bir tekmeyi çoktan hakketti.

birşey sormak istiyorum. isterseniz cevaplamayabilirsiniz.
arkadasınızla aldattığını ikisi de mi itiraf etti? ve o arkadasınız şuan ne yapıyor evlendimi?

Canim bir cok evlilikte buna benzer seyler olmakta ne yazikki, bir cok kadin tepki gosterip aninda bosaniyor kendi yolunu ciziyor, bir coguda cocugunu, maddi sikintilarini,sevdigini vs. one surerek surekli affediyor bunu ayni evde birer ev arkadasi gibi yasayip uc maymunu oynayarak hayati erteliyor..
Yasamayan tabiki seni cok kolay anlamaz ama, belki bir defa affedilir hadi iki diyelim seytana uydu ama inan bu sekilde pisman olup tekrarlamayan erkekler oyle azki piyongo gibimi demek gerek:)

senin esin anlattigina gore bunu aliskanlik haline getirmis zaten ,sanki benim fikrim ayrilik olmasa bile bir surede olsa tepkini gostermenden birakip gitmenden yana, o zaman basina dank edebilir bir cok sey, kaybetmesinin acisini hissedebilir , hemde kendi ailesine ve senin ailene karsi dusecegi durum ile kendini toparlar, silkeler diye dusunuyorum..

Dahada olmadi bilemiyorum sende calisirsin, ailen arkanda ayriladabilirsin, insanin grurunu, onurunu, kendine olan guvenini kaybetmesi daha buyuk bir kaybedis bence esten..

O kadin gibi yuva yikanlarida Rabbime havale ediyorum, hic bir zaman yuvalari olmasin insaallah...

Yalniz son olarak ben senin yerinde olsam bir sekilde o kadinin kocasina iletirim bu durumu, ne biliyim isyerine yazarim isimsiz, yada disardan bir telefon acarim kendimi tanitmadan , ...Bu durum senin iliskini kurtarmaz o olmazsa esin icin belki bir baskasi ama , o kadinda cezasini cekmeli...

Iyi dusunmeli, herseyi iyi ayarlamali, kararli olmali, ve dik durmalisin, hemen yelkenleri suya indirmemeli ciddi gorunmeli , kan kusup kizilcik serbeti ictim diyebilmesin ki seni kazanmak icin ugrassin, biliyorsunki zor kazanilan seyler degerlidir..

Hersey gonlunce olsun, ve hayirlisini dile her zaman, hayirlisi olsun...

nekadar güzel anlatmıssınız evet hep ücmaymun oynayarak devam ediyor ben kendi içimde savas veriyorum herdefasında o hiç alındırıs etmiyor allahımdan dileğim o kadın ve onn gibilerin bırakın yuvayı yatacak yerleri olmasın telefon acmam lazım galiba herkes aynı fikirde demekki bu doğru bişey bunu yapmam lazım teşekkürler canım hakkımızda hayırlısı

hakkınızda hayırlısı olsun .Erkekleri anlamak güç gerçekten.bence de kesinlikle o bayanın eşine de anlatmalısınız durumu.Yazık onu da saf yerine koymasınlar...

evet yazık eside kimmbilir herseyden habersizmi yoksa süpesi varmı nasıl bilmyorum ama düştüğü durum tabiki kötü

neden canına kıyacaksn ki değer mi?

onun burnundan getirmek onu cümle aleme rezil edip keyfini çıkarmak varken...

o sizi aldatıp aldatıp geldiğini pişkinliğini düşünün o böyle bir tekmeyi çoktan hakketti.

birşey sormak istiyorum. isterseniz cevaplamayabilirsiniz.
arkadasınızla aldattığını ikisi de mi itiraf etti? ve o arkadasınız şuan ne yapıyor evlendimi?

9 aylık evliyken aldattığı kadın benim teyze diye konustuğum benden 20 yas büyüktü ozman 45 yasındaydı 5 cocğu vardı en büyüğü benle aynı yastaydı ummadığım biriydi ve itirafa gerek yok ben gözlerimle gördüm benim evimde yakaladım ve 2 sene önce yine evli bir arkadasım oturup kalktığımız eşiyle bize gelen giden bir bayandı onunlada yakaladım ve eşine söylemedim onun onlar hala evli ama görüşmüyorum

canım bence telefon olmaz yüzyüze görüşebilsen daha iyi olur. adam karısının yanında olabilir telefonu yüzüne kapatabilir. eline al dosyanı git sakince konuş. benim evliliğim karınız yüzünden bitti artık de. o da karısının cezasını kessin. o da evlat sahibi. neden hiç suçu olmayan sen ve bebeğin çekicek sadece cezayı.

aç gözünü herşeyden önce.

ve şunu unutma şu dünyadaki en değerli şey sen ve bebeğinsin. senin başın dik. millete ne derim diye düşünme.

canım bence telefon olmaz yüzyüze görüşebilsen daha iyi olur. adam karısının yanında olabilir telefonu yüzüne kapatabilir. eline al dosyanı git sakince konuş. benim evliliğim karınız yüzünden bitti artık de. o da karısının cezasını kessin. o da evlat sahibi. neden hiç suçu olmayan sen ve bebeğin çekicek sadece cezayı.

aç gözünü herşeyden önce.

ve şunu unutma şu dünyadaki en değerli şey sen ve bebeğinsin. senin başın dik. millete ne derim diye düşünme.

haklısın ama ya bunu anlatınca adam kolay bişeydeğil cünkü kötübişey yaparsa bana nebiliym böyle bişey duyunca tepkisi nasıl olur bilinmezki evet bu dünyadaki endeğerli seyim bebeğim allahım ne acısını ne hasretini göstermesin

cnm ya cok zor Allah sabir versin ama niye ayrilcan yaa boswer ne yapiosa yapsin cocugunla gez eglen alisweris yap krallar gibi yasa ayrilirsan ona gün dogcak gördüyorumda ayrilan erkekler hicbisi olmuo hep kadinlara oluo

Sen anlattikca gozumun onune getiriyorum da buna dahi dayanamiyorum. Ki sen bunlarin gercegini birebir yasadin. Ah cnm daha bekleme duzelir diye affetme. Bebegin cok tatli masallah kendini ona adamissindir eminim herseyi geride birak bosanma davani ac. Iyi bir avukat bul guzelde bir maddi manevi tazminat iste. Surunsun sana cektirdikleri annesinden emdigi sut gibi burnundan gelsin. Zina dinimizde en buyuk gunahlardan biri olarak gorulur. Allah islah etsin. Ama sen artik kendine bir yol ciz

cnm ya cok zor Allah sabir versin ama niye ayrilcan yaa boswer ne yapiosa yapsin cocugunla gez eglen alisweris yap krallar gibi yasa ayrilirsan ona gün dogcak gördüyorumda ayrilan erkekler hicbisi olmuo hep kadinlara oluo

malesef canım ben kendime bir kıyafet bile aldıramıyorum ailem alıyor nerde kaldıki alısveriş 4 sendir borc ödüyoruz bi ara net üzerinden kumar oynadı yığınla borc kredi kartları onları ödüo ev kirası bile veremdği için ailemin evine tasındık kra vermiyoruz ailemle aynı evde değiliz tabi ama

Sen anlattikca gozumun onune getiriyorum da buna dahi dayanamiyorum. Ki sen bunlarin gercegini birebir yasadin. Ah cnm daha bekleme duzelir diye affetme. Bebegin cok tatli masallah kendini ona adamissindir eminim herseyi geride birak bosanma davani ac. Iyi bir avukat bul guzelde bir maddi manevi tazminat iste. Surunsun sana cektirdikleri annesinden emdigi sut gibi burnundan gelsin. Zina dinimizde en buyuk gunahlardan biri olarak gorulur. Allah islah etsin. Ama sen artik kendine bir yol ciz

evet inanın cok zor yani anlatmaya kelimeler yetmiyor tarifi yok bunun bebeğime adamaktan baska carem yokki zaten bebeğim benim herseyim dert ortağım hayat arkadasım bitanem benim o buraya yazdıkca içim rahatlıyor sanki kafamı toparlamam yardımcı oluyorsunuz allah razı olsun hepinziden rabbim herkesin gönlüne göre versin rabbim herkesin yuvasını korusun

Allahimmm birde kumar oynamis. Derdi neymis ki

arkadasının biri bi site önermiş zamanında işte ben söle kazanıom felan diye buda girmiş ondan tam 1 senede vazgecirdim ama tabi buzamnda olan oldu kredi kartından siteye hergün 50 tl ata ata para yatırdı ve sonuc 4 yıldır daha bitiremedik hala 5 milyar borcumuz var

arkadasının biri bi site önermiş zamanında işte ben söle kazanıom felan diye buda girmiş ondan tam 1 senede vazgecirdim ama tabi buzamnda olan oldu kredi kartından siteye hergün 50 tl ata ata para yatırdı ve sonuc 4 yıldır daha bitiremedik hala 5 milyar borcumuz var

Ailesinin rizkini kumara yatiran birinden daha ne beklersin ki :(

Esınız ikide bir aldatıyor, siz yakalayinca da affediyorsunuz ve değişenin bir şey yok. Madem bırakın adam rahat rahat aldatsın sizi, niye adamı rahatsız ediyorsunuz..

adam sizi defalarca evli, çocuklu, genç, yaşlı dememiş aldatmış, yetmemiş kumar oynamış borç üstüne borç yapmış.
bu şartlar altında hangi yanınız kal diyo size?
bu kadar mı akli melekelerinizi yitirdiniz?
maddi olarak borç altındasınız zaten yeni bir hayat kurmak bundan daha pahalıya malolmaz...
manevi olarak bütün kadınlık onurunuz ayaklar altına alınmış, daha bekleyin siz, adamı da seviyosunuzdur şimdi eminim...
diğer arkadaşlar kızacak ama kimse kusura bakmasın bu kadar özgüvensizliğe kendine, çocuğuna saygısızlığa sevgi fedakarlık anlamları yükleyerek bu adamla napayım demenize saygı duymuyorum, duyamıyorum.
kalın siz başınıza türlü çeşit çoraplar örülsün bekleyin daha...

e oturduğunuz ev ailenizinmiş yani eğer sizin ailenizin eviyse açın boşanma davasını yollayın evden de olsun bitsin. aldatılmak, onun yaptığı saçma sapan borçları ödemek, onun sıkıntısına katlanmak zorunda hissetmeyin kendinizi. nasıl katlanıyorsunuz böyle şeylere, nasıl dayanıyorsunuz bilmiyorum. çok zor olduğu kesin. Allah kolaylık versin.

aslında cevabı sende biliyorsun. ya hiç kurcalamayacaksın ve adam yoluna devam edecek yada benden bu kadar diyeceksin. adam 7 yıldır aldatıyor diyorsun ve boşanmaya niyetin olsa bu zaman zarfında çoktannn bitmiş olurdu.
demekki boşanmayacaksın o zaman hiç araştırma filan yapma ve hiç seni aldatmıyormuş gibi yolunuza devam edin. gözlerinizi kapatın ve oyununuzu oynayın.
allah yardımcınız olsun.

adam sizi defalarca evli, çocuklu, genç, yaşlı dememiş aldatmış, yetmemiş kumar oynamış borç üstüne borç yapmış.
bu şartlar altında hangi yanınız kal diyo size?
bu kadar mı akli melekelerinizi yitirdiniz?
maddi olarak borç altındasınız zaten yeni bir hayat kurmak bundan daha pahalıya malolmaz...
manevi olarak bütün kadınlık onurunuz ayaklar altına alınmış, daha bekleyin siz, adamı da seviyosunuzdur şimdi eminim...
diğer arkadaşlar kızacak ama kimse kusura bakmasın bu kadar özgüvensizliğe kendine, çocuğuna saygısızlığa sevgi fedakarlık anlamları yükleyerek bu adamla napayım demenize saygı duymuyorum, duyamıyorum.
kalın siz başınıza türlü çeşit çoraplar örülsün bekleyin daha...

öncelikle yorum yapma özgürlüğü var tabiki sizinkide bir düşünce bir yorum ama yasamadan böyle söylemek emin olun kolay benim annem babamda ayrıldılar ve ben bir kız cocuğu olarak babanızın olupda olmaması cok kötü olduğunu biliyorum ve bunu kızıma yasatmamak için elimden geleni yapıyorum evet sevgim var yok değil sevgi istediğinizde cıkarıp kenara koyulan birşey değil elinizde olan bir sey değil yani anlıyormusunuz ben mantığımla duygularımın arasında kalmıs durumdayım ve burda dert anlatıldığında derdine care olup acısını hafifletmek için yorum yapan arkadaslara bunu asabileceğimi biliyorum aileler devreye girdiklerinde birgün siz affetsenizde aileler affetmiyor bahsettiğimiz sey evlilik bir anda evleniliyor ama onca emek ve zman var ve bir cocuk bir anda silip atmak kolay olmuyor anlıyormusunuz

canımbu adam sana bazı şeyleri istemeden yaşatmış olsaydı,devam ettirme gibi bir konuyu düşünebilirdin,ama adamın 10 parmağında 10 marifet.
çalışıyorsan hiç katlanma derim ben,ama çalışmıyorsan da bence bir iş bulup çocuğunu tek başına mutlu bir şekilde büyüt bence,sürekli affetmek nereye kadar,çocuğuna da bunları yaşatma derim....

Aldatmayi esin huy edinmis gibi, ve huylu huyundan zor vazgececek gibi:44:Bu durumda asil önemli olan senin ne istedigin. Böyle aldatilarak hayatina devammi etmek istiyorsun yoksa artik rest cekip yoluna cocugunla tek basina devammi etmek istiyorsun?

Back
X