valla helal olsun.ama bence daha eskısı gıbı senı ezemez sımdı kıymetını anlamıstır bence bı dene bu saatten sonra daha anlayıslı olcagını dusunuyrm.sonucta esının aılesı denemeye deger.
canım çok zor durumda kalmıssın. eğer kaynananı çağırmayı düşünüyorsan o evin hanımının sen oldugunu bilmesi lazım öncelikle. onun her dediğini yapıp, sultanlar gibi davranırsan yine eski günlerine geri dönersin. arada ver cevabını, bu evin hanımı benim, istediğim gibi yaşarım de. ezdirme kendini boyun eğme. ne demek sabah 9 aksam 12 temizlik yapmak. hiç vicdan yokmus ki bu kadında.
seni takdir ettim, kalbin çok temiz hala böyle insanları görmek çok güzel. kaynanan haketmiş ama işte vicdan.... dinsizin hakkından imansız gelmiş. ama sonuçta eşinin annesi. evine çağırabilirsin ama otoriteni koy. onlara göre değil senin düzenine göre davran.
çağırmasan bile kimse sana noluyo? demez. eşinle otur konuş ama kararın çağırmak yönünde olursa kesinlikle dediğimiz gibi yap.
öncelikle bu kadar iyi niyetli olduğun için seni kutluyorum.amaaaa;
bence bu geri dönüşü olmayan bi yola tekrar girmek olur.zamanında yaşamışsın,paçayı zor kurtarmışsın,aynı şeyleri göze alabiliyor musun tekrar??şahsen ben yapamazdım
huylu huyundan vazgeçmez rahata kavuşunca çenesi açılır gene benden sölemesi
kiymet anlayacak bir kadin olsaydi hala su halde gelip bana eltimi korumazdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?