bir yanim kaynanama uzuluyor bir yanim haketti diyor!!!

evet Brownim e katılıyorum çağırırsan bu defa gönderme şansın olmaz çok doğru
ev evin üstüne olmaz.insan kardeşiyle bile zor anlaşıyo aynı evde.kayınvalideyle çok zor.
hele ki zaten sorunlar yaşamışsınız.bence hiç kalkışmayın böyle bişeye.Eşinizle de huzurunuz kaçmasın

gelen gideni aratır diye buna denir hakkettiğini yaşıyor kayınvalden eltinden yakınmıyor bile gururuna yedirip hadi senle iyi olmaya çalışsa geçmişte yaptıklarını anlasa hadi derim ama bu durumda ben olsam koyduğum mesafeyi korurdum seçim size kalmış

walla herkes kendi belirliyor değerini benim gözümde..benim kaynanam da tek başına yaşıyor bazen üzülüyorum haline ama beni beğenmez eleştirir evliliğimin ilk zamanları hep onun sayesinde kavgayla sinir olmakla geçti yaptıklarını unutamıyorum..hele ki başkalarının yanında beni küçük düşürmelerini asla unutamıyorum aslaa..o yüzden kışın bizde kalsın demişti bir gün eşim asla dedim kusura bakma aynı evde geçinemiyoruz yani haline üzülüyorum ama benim de canım yokmuydu zamanında neler dedi incitti kırdı..yaptıklarını yüzüme vurdu durmadan..insan unutamıyor işte..

Anladığım kadarıyla kayınvalideniz sokakta kalmamış,
kalacağı bir yer var yani.
Zamanında öve öve bitiremediği geliniyle şimdi anlaşamıyorsa,
açıkçası benim sıkıntım olmazdı.
Şimdi otursun düşünsün, övsün övebiliyorsa.
Sokakta kalmadığı ve muhtaç olmadığı sürece evime alıp,
huzurumu bozmakta istemezdim.

sonuçta sokakta kalmayacak,kızına gidecek.
sana karşı o kadar pervasızken,eltinin yüzünden evini terkedecek duruma gelmesi ilginç.
ondan çekinmiş belli.
senden yine memnun olmayacak,sıkıntı verecek.
keşke şu kaynanalar biraz daha şefkatli olsalarda evlatları,gelinleri onları baştacı yapsalar.

vaybe cadıya bak.yıkılmadım ayaktayım pozları verıyr.sende nasılsa sana gelmez dıyrsun sen yıne davetını yap en azından ılerde bı durum olursa ben herseyı unutup onu davet bıle ettım dıyebılırsın.senın ailenle eşinin araları nasıl peki,senin yaptıgın saygıyı sevgıyı eşinde gösteriyor mu?

ona acıya acıya sen acınacak duruma düşme bu kaynanalra acımıyorum çenelerini kapamasını bilmiyorlar eşleri birbirine düşürüyorlar eğer öyle ise bırak acıma yokssa genç yaşta seni hastalık sahibi yapar yapan da çok çevremde görüyorum

vallla ne yalan söyliim diğer arkadşlara katılıyorum acıma acıncak hale düşersin.
bende senin gibiydim hatta dahada beter aman ekırılma olmasın kimse üzülmesin hak geçmesin derken 4 yıl adeta süründüm canım. biz aynı evde değildik ama anneme gidersen bi iş ypmaya kat be katını kayınvalideme yapardım hep kötü olan bendim yinede. kaç kere hastahanelik oldum sinir krizleri geçirdim yiede of demedim sonuç adım marazlıya çıktı. yinede iyi olsun yinede eşim arada kalmasın dedim her seferinde ve sonunda olan çocuğuma oldu öle şeyler yaşadıkki 15 günlük lousayken sütüm kesildi üzüntüden. ve ben saf yinede koştum taki bir bayram günü eşim sinirle 45 günlük oğlumunda içinde olduğu arabayı bir tırın altına sürene kadar. bırak canım ne hali varsa görsün. iyilik iyilikten anlayana yapılır. kalp gözü kör olana altın sepette hurmalar sunsan o yine taş yemeye devam eder. hiç yaklaşmamak en güzeli hee evini bırakmaz falanda da deme sakın böleleri herşeyini bırakır zülmetmek için.

İyilikten maraz doğar derler bu söz o kadar doğruki!.. Merhamet bazen ilaçtır, bazende hastalık. Bazı kişiler kendilerine acıyıp iyilik edenlerin başlarına dert açarlar yada bu iyiliği kullanırlar.. Bence kayınvaldeniz eski haline dönecektir ve ne yazıkki yaptığınız bu iyiliği kullanacaktır.

ya iyide eltin rahat edecek diye niye sen sikintiya gireceksin
baksana hala onlara kiyamiyorlar zorlanirlar diye sen zorlanacagina onlar zorlansin kaynanan evinden cikmasin bir yere
hadi evi olmaz zorda kalir hasta olur o zaman boynumuzun borcu ama yok yok ben istemem sahsen kendi evini pasaogluna biraksin gelsin bana yerlessin kiyamiyorlarmis pehhh sana güzel kiyiyormus ama

Valla sana helal olsun canım.Ben biraz kinciyimdir ben olsam kesinlikle istemezdim oh olsun derdim açıkcası Sizin kıymetinizi de anlamıştır.Benimde babaannem anneme zamanında az çektirmemiş yengemi tutmuş.Sonra yengemle yaşamaya başlayınca yengem tabi babaanneme gününü gösterdi.Allah'tan diyorum ben küçükken yaptı bunları anneme yoksa benim azabımdan onu bu dünyada kurtarabilecek Allah kulunu bulamazdı.Ben büyümeden ölüp gitti kurtuldu diyorum.
Yani sizin yaptığınız bu ulvi davranışı kimse yapamaz.

ya bu kaynının yaptığı ne biçim terbiyesizlik?
annesini evde istememk te ne demek oluyor ya?hem de kadını hizmetçi gibi kullanıyolar.
ya ne biçim insanlık bu ya?bunlar resmen insanlıktan çıkmış yaratıkların yapacağı şey.
seni doğuran büyüten bu günlere getiren anneni babanı sen evde isteme.
Allah akıl fikir versin ne diym yaaa.
ya ben böyle kaynanasını 5 paraya almayan kocasını da kendine benzeten insan müsveddelerine sinir oluyorum yaaa...
kendinden kaç yaş büyük kaynanasını kayınbabasını parmağında oynatmak istiyolar yaaaa...

Son düzenleme:

niye böyle kincisiniz.Allah kulunun kendine yaptığı çok büyük günahları hataları affediyor.
ALLAH O BÜYÜKLÜĞÜYLE "AFFEDİYOR" SİZ KİM OLUYOSUNUZ DA AFFETMİYOSUNUZ?

Kurtulmuşsun bide eve gerimi getirtmek istiyorsun. Gelirse inan ki sen kötü olursun ne halleri varsa görsünler hiç takma sana ettiklerini çekiyor işte

kiymet anlayacak bir kadin olsaydi hala su halde gelip bana eltimi korumazdi...

madem öyle kendi haline bırak..iyi niyetlisin belki ama!eğer istemiyosa kaynın eltin aynı evdede yapamayız diyosan hani kıymet bilmediği için ozaman eltinler taşınınca yemeğini sen yapar bi ihtiyacı olunca yardımcı olmaya çalışırsın hasta ve birilerinin yanında kalmaya muhtaç demişsin..ama aynı evde yaşamazsın öle olabilir çok üzülüyosan kayınvaldene

niye böyle kincisiniz.Allah kulunun kendine yaptığı çok büyük günahları hataları affediyor.
ALLAH O BÜYÜKLÜĞÜYLE "AFFEDİYOR" SİZ KİM OLUYOSUNUZ DA AFFETMİYOSUNUZ?

İşte bende affetmek istiyorum ama affedemiyorum.Anneme her dakika laf sokup ağlattıkları aklıma geliyor.Ona kötü davranan yengemin çocuklarına 2 maaşla erzak taşırken bize 1 lira bile göstermezdi.
Ben küçüktüm bana ''Seni yarın maaş alırsam parka götürcem gezdircem bişeler alıcam'' derdi kendisi dururken.Ertesi gün bir bakardım amcamın çocuklarını almış parklara gidilmiş gezilmiş alışverişler yapılmış.Madem beni götürmicen niye çocugu kandırıyon dimi?
Bir babaanne torunlarına ''Allah akciger kanseri yapsında agzından burnundan kan gele gele ölsünler'' dermi?Benim babaannem dedi işte.
Uzun lafın kısası konu sahibi gibi benim annemde birlikte otururlarken babaannemden çok çekmiş.Ama amcam evlendikten sonra da kendisi yengemden çekmiş ve açlıktan ölmüştü.Çünkü bakmadı amcamla yengem ozaman annemi mumla aramıştı.Ama konu sahibine tavsiyem almayın evinize.Yoksa sizinde tekrar huzurunuzu bozar.Bunlara kötülük HAKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…