Bir yanın istiyor bir yanım gururumu dinliyor ne yapmalıyım

Diamoonds

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
77
80
8
29
kızlar önceden konu açmıştım 8 senelik ilişkim bitmişti o bitirmişti bi kıskançlık sonucu işte ben senin istediklerini yapamıyorum sürekli söz veriyorum ama olmuyo srni üzüyürorum böylesi daha iyi olucak gibisinden vs. Sonra kulube falan katılmış ortamlara girmişti bende bu arada hiç mutsuz gözükmedim 5 ay oldu ayrılalı arkadaş ortamımı genişlettim onunla yapamadığımız şeyleri yaptım oda stalklıyomuş arkadaşından beni öyle görünce yedirememiş sonra bi kızla fotoğraf falan atmıştı görüp gıcık olayım diye. Neyse bu kızla 2 hafta kadar flörtleşmişler.arada bana bi bahane ile yazıyodu en son 3 gün önce onda kalan bi eşyamı vermek için buluşmak istedi bende evimin yakınında bi yerde görüştüm işte çok pişman olduğunu herşeyi anlattı bende hayatına birini aldıktan sonra bana gelmeni ben kabul etmem seninle asla barışmam tarzı şeyler söyledim ve olmayacağını söyledim ayrıldık oradan. Ertrsi gün ben işe giderken bu geldi konuşmak istedi yürüyerek konuştuk bir yerlere oturduk sonra karşımda çocuk gibi ağladı. İlk kez onu ağlarken ve bu kadar mutsuzken gördüm. Nolur bana bi şans ver herşeyi düzelticem bana eskisi gibi davranma önemseme gerekirse ama son bir şans ver seni en mutlu insan yapıcam ben sensiz olamam tarzı şeyler söyledi. Açıkcası dün o kadar onu istedim ki ama gururuma yediremedim hep olumsuz konuştum. Oda ben seni geri kazanmak için bu ilişkiyi kurtarmak ve daha güzel yapmak için herşeyi yapıcam dedi. Hala seviyorum ve çok özlemişim. Ne yapmalıyım sizce arada mesaj atıyo şu gün suraya gidebilir miyiz çok güzel sen de görmelisin diyo. Görüşmeli miyim durumuna göre mi karar vereyim yoksa direk bitirmelimiyim. Çok uzun oldu ama çok kararsızım kızlar yardım edim

Ben senin yerinde olsam asla dönmem. Bitirmek isteyen o, arada baska flört yapan o.. göz yaslari da bana hic inandirici gelmedi. Ayrildiginizda sen sosyallesmeyip perisan olsaydin dönmezdi. Simdi seni güclü ve ayakta görmüs ya zoruna gitti herhalde. Bi abla tavsiyesi gelgitleri olan adamlarla vakit kaybetme.

Sen donmek istesen seni rezil eder , aşağılar uzerdi. Sen hayatina devam edince aklına dank etmiş. İnanma erkeklerin gözyaşlarına gerçek değildir emin ol. Asla ama asla dönme .

herkes dönme demiş. son şansı ver bence
birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz ve buna rağmen hala seviyorsunuz son şansı hakeden bir ilişki benim gözümde :)

Asla dönme bence bir erkeğin bu kadar ağlaması bana eziklik gibi geliyor karakterli olsaydı seni en başta yine ezikce bırak mazdi hatta o kadar ezik ki seni kıskandırmak için biriyle foto atıyor ..bırak olgun karakteri oturmuş birini bul ömür boyu çocukla mi uğraşıcan çok yıpranmış in evlenince geri dönüşüde zor olur

Ayrılmışsin zaten geri dönme aynı kitabı 2 defa okumanın mantığı yok.

Gerek yok dönmeye. Seni mutlu etseydi de bırakmasaydı şimdi vermesin öyle sözler. Sizde ne güzel çevreyi genişletmişsiniz bu şekilde kendi sosyal çevrenizde devam edin .

Ağlayan, başkaları ile flortlesip olmayınca kürkçü dükkanına dönen, kıskandırmak için başka kızlarla foto paylaşan ezik bi erkekten bahsediyoruz.

Gurur filan değil mide bulantısı engel olmalıydı size. Ayrıca çocukluk ilişkisi bu, 8 sene önce sevdiğiniz adamı 2 sene sonra iyice beğenmeyeceksiniz. 10 yıl önceki aklınla şimdiki bir mi?

Yoluna bak.

8 yıllık ilişkide kendini duzeltememis adam sonrasında hiç duzeltmez. Ayrildiktan sonra biriyle flört etmesini anormal bulmuyorum.

Timsah gozyasidir o. Adam olan işi o raddeye getirmezdi. Döneyim mi donmeyeyim mi ikilemi varsa dönmemek daha iyidir.

kızlar önceden konu açmıştım 8 senelik ilişkim bitmişti o bitirmişti bi kıskançlık sonucu işte ben senin istediklerini yapamıyorum sürekli söz veriyorum ama olmuyo srni üzüyürorum böylesi daha iyi olucak gibisinden vs. Sonra kulube falan katılmış ortamlara girmişti bende bu arada hiç mutsuz gözükmedim 5 ay oldu ayrılalı arkadaş ortamımı genişlettim onunla yapamadığımız şeyleri yaptım oda stalklıyomuş arkadaşından beni öyle görünce yedirememiş sonra bi kızla fotoğraf falan atmıştı görüp gıcık olayım diye. Neyse bu kızla 2 hafta kadar flörtleşmişler.arada bana bi bahane ile yazıyodu en son 3 gün önce onda kalan bi eşyamı vermek için buluşmak istedi bende evimin yakınında bi yerde görüştüm işte çok pişman olduğunu herşeyi anlattı bende hayatına birini aldıktan sonra bana gelmeni ben kabul etmem seninle asla barışmam tarzı şeyler söyledim ve olmayacağını söyledim ayrıldık oradan. Ertrsi gün ben işe giderken bu geldi konuşmak istedi yürüyerek konuştuk bir yerlere oturduk sonra karşımda çocuk gibi ağladı. İlk kez onu ağlarken ve bu kadar mutsuzken gördüm. Nolur bana bi şans ver herşeyi düzelticem bana eskisi gibi davranma önemseme gerekirse ama son bir şans ver seni en mutlu insan yapıcam ben sensiz olamam tarzı şeyler söyledi. Açıkcası dün o kadar onu istedim ki ama gururuma yediremedim hep olumsuz konuştum. Oda ben seni geri kazanmak için bu ilişkiyi kurtarmak ve daha güzel yapmak için herşeyi yapıcam dedi. Hala seviyorum ve çok özlemişim. Ne yapmalıyım sizce arada mesaj atıyo şu gün suraya gidebilir miyiz çok güzel sen de görmelisin diyo. Görüşmeli miyim durumuna göre mi karar vereyim yoksa direk bitirmelimiyim. Çok uzun oldu ama çok kararsızım kızlar yardım edim
Bende dene. Yurumesse denedim olmadi dersin. Denemessen hep bi keske dersin hayatta. Yani ben olsam denerdim cunku denemessem hep keske denesemiydim derim. Ama tabi bu senin hayatin insallah en hayirli karari verirsin.
Mutluluklar

Ben olsam dönmezdim ama oynardım
Yani "şuraya gidelim görmen gerek" demiş ya peki derdim giderdim gezerdim ona yakın olmazdım(sarılmazdım falan) düşünceli ama mutlu görünürdüm
Gün sonunda vedalaşırken sarılırdım içimden bu son sarılışım diye kendimi şartlardım
Eve dönünce de yazmazdım o yazsa bile 3 saat sonra
"Üzgünüm.. artık eskisi gibi tat vermiyor.. büyü bozulmuş gibi, sen büyüyü bozmuşsun gibi hissediyorum. Sen kalplerimiz birbirine iki adım uzaklaştığında yüzünü başkasına döndün ve o an içimdeki aşk beni terketti sanırım. Vedalaşırken sarıldım ya hani, hiçbir şey hissedemedim ve o an anladım sen bende bitmişsin. Hoşçakal" derdim
Bu msj ona baya bi mide hazımsızlığı baş ağrısı ego çökmesi yaratırdı ben olsam ayrılacaksam da böyle ayrılırdım. ;)

Anlamını yitiren hic birşeyi geri yerine koymaya çalışmayın..

Back
X