- 31 Ağustos 2016
- 158
- 262
- 23
- Konu Sahibi ObsesifHanim
-
böyle gelgitli insanlarla hiçbir sonuca varılamıyor malesef. benim tavsiyem konuşmaya bile değmez. silip atın bir an önceBenim hoşlanmaktan da öte bayağı sevdiğim bir çocuk var.
Ne zaman duygusal anlamda yakınlaşsak uzaklaştı benden. Fakat ne vakit unutmaya kalksam, gelip kendini hatırlattı.
En son, durup dururken, oradayım aramızda kaç km var bilmiyorum ama çok yakınız diye gülerek mesaj atmış. Sonraki gün gece 4 'te uyudun mu mesjları çekti.
Yani sürekli benimle oyuncak gibi oynadı, gel gör ki, çok seviyorum ve bunlara rağmen karşıdan bir atak göremiyorum.
Sorum şu, bu haftasonu çağırsam, geldiğinde bütün herşeyi açık açık anlatsam, ya elimden tut beraber kalkalım bu masadan, ya da bana dair herşeyi şimdi sil, hiç yaşanmamış olsun desem, içimi döksem nasıl olur? En azından olmadı der çıkar giderim hayatından?
Yazzz yada anlat nedir bu haller diye?yok bu önceki mesajı sonra senli benli olduk, hatta telefonla konuştuk falan.
Kız valla çikolata yemekten kilo aldım.
Cevap vermiyo bacım ya, bi sıkıştırsam, niye konuşuyosun o zaman benimle böyle bişey yoksa demeye kalksam görüyo ama hiç cvp vermiyo, sadece konuşmak istemesem söylerim,yazmak istemesem söylerim deyip geçiştiriyo.Yazzz yada anlat nedir bu haller diye?
Netlik her zaman iyidir.
Ne renk olduğunu bellli etsin yada çeksin gitsinn..
Ahhh beee canım sanki rengini belli etmiş birazcık.Cevap vermiyo bacım ya, bi sıkıştırsam, niye konuşuyosun o zaman benimle böyle bişey yoksa demeye kalksam görüyo ama hiç cvp vermiyo, sadece konuşmak istemesem söylerim,yazmak istemesem söylerim deyip geçiştiriyo.
şöyle ki, ben hayır gelmeyeceğini biliyorum,bir umutla bir belkiyle gitmiyorum, net olarak bir cvp alıp artık bu iş bitsin demeye gidiyorum. çünkü eğer bunu yapmassam o umut vermeye devam edicek ve zaaflarımı kullanıcak biliyorumTecrübelerim böyle insanlardan hayır gelmediğini öğretti. Sanırım yakında sen de öğreneceksin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?