Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarrr kalp kapakçığında mininal yetersizlik olup doğum kontrol hapı kullanan var mı acaba? Yanlış biyere açtım konuyu farkındayım taşınırsa sevinirim :)
Hayır cnm doktor vermedi ben kullanmaya karar verdim ama cuma günü önce kardiyolojiye gidicem muayene için kullan derse de kadındoğum a gidip tahlil yaptırmayı düşünüyorum ama öncesinde bi sorunla karşılaşan varsa hap seçeneğinden başka birşeyler düşünürüm belki diye fikir danıştım.
Hayır cnm doktor vermedi ben kullanmaya karar verdim ama cuma günü önce kardiyolojiye gidicem muayene için kullan derse de kadındoğum a gidip tahlil yaptırmayı düşünüyorum ama öncesinde bi sorunla karşılaşan varsa hap seçeneğinden başka birşeyler düşünürüm belki diye fikir danıştım.
Annem de kalp rahatsızı idi ancak ona göre verilen bir doğum kontrol hapı var idi, yani başka doğum kontrol hapları da var... Kalp rahatsızlığı olanlar, sigara içenler ve yaşı 30-35'i geçmiş kişilere daha farklı haplar veriliyor, çünkü damar tıkama riski var diye biliyorum.