Çok zor değil mi bazı annelere bakıyorum okadar rahatlarki kendisi yer kendisi ister malesef çevrem hep böyle dolu öyle İmrenirim anlatamam. Kpss evlilik okul hayatı atanmak kesinlikle bu kadar zor olmadı hayatımda. Eşimde artık sıkıldı bu durumdan onada yazık. çok zormuş yemeyen bebeğin annesi olmak
Gercekten zor Evet ama onlarda bizim canimiz bizim bi parcamiz ama ne yapalim mecbur bu durumlarina katlancaz.. Senin durum Biraz daha zor ama uzme kendini bi caresi bulunur elbet sen sabirla yedirmeye devam et kussada aglasada yedir valla ben oyle yapiyom belli bi sure sonra kendide yiyo.. Sana soyle bir ornek vereyim benim esimin amcasinin karisi bana anlatti 19 yasinda bi oglu var oda kucukken boyle ne yermis ne icermis cok zorlarmis annesi pesinden gecermis yedirmek 4 5 yaslarina kadar resmen gelisimi durdu dedi ama simdide bir gorsen boylu poslu iri yari bise olmus cok zeki bi cocuk.. Yani sabir etceksin yani benim kiz kardesimde boyle asiri zayif yemiyoda 9 yasinda annemle kavga ederek yemek yer ama cok sukur gelisimi iyidir zeki bi kiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi