bir yengeçle başım dertte:(

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
merhaba kızlar;yengeç burcu sevgilim var. fakat sürekli gel gitler yaşıyoruz. ben onu çok seviyorum bir türlü vazgeçemiyorum. çok çektiriyo bana fakat hep alttan alıyorum hiç bir zaman özür dilemiyor. dengesiz. bir hali bir hallerini tutmuyor. çok içine kapalı ketum. ben tam tersi bir sorun olduğunda konuşup durumu çözmeye çalışıyorum. o üzerini kapatıyor. o karmakarışık hep bi muallakta bırakıyo beni boğuyo neden böyle oldu nerde yanlış yaptım diye düşünüp duruyorum. ben başak burcuyum. sizce bu durum hep böyle mi sürer. hep kafamda bir soru işareti mi olcak. yengeç burcu özelliklerini bire bir taşıyor kendisi. burçlar hakkında bilgisi olanlar veya yengeç burcu bir erkekle birliktelik yaşamış, yaşayan herkesten yorum bekliyorum.

Ben yengec burcu esimde basak burcu.iki yili doldurduk evlilikte 1.5 sene sevgililik 5 ay nisanliligi ekle toplam 4 yil olmus..yengec duygusaldir birine tam guvenmek ister basakta gercekcidir.sana bildigim bir seyi soyluyeyim yengec burcu erkegi annesine baglidir annesi gibi birini istermis...birde kirildi mi kabuguna cekilir icten ice kendi icinde yasar uzuntusunu...

Sorma canım ben de yay burcuyum.Bir sorun olduğu zaman ağzından laf alana kadar akla karayı seçiyorum.Benden uzaklaşıyor canı sıkılınca ben birşey mi yaptım acaba diyorum ya da niye hiç ilgilenmiyorsun diyorum, bayağı moralim bozulunca anca işte biraz bahsediyor. Aşırı duygusal ve stresli bir yapısı var. Bazen dediğin gibi iyi, biraz sonra bozuk.Ben de çok fedakarlık yaptım Allah için o da yaptı ama dediğin gibi bu karamsarlık havalarında hiç anlayamıyorum ne olup bittiğini:)

İlk başlarda huyunu anlayana kadar çok bozuştuğumuz oldu ama birbirimize alıştık sonradan. Aşırı kıskaçlıkları vardı güveni tam olunca hafifledi.Ona olumsuz birşey söylenince dünyası başına yıkılıyor çok üzülüyor. Sürekli bebek gibi ilgi bekliyor, güleryüz bekliyor. Ama çok korumacı ve bana bağlı olması hoşuma gidiyor. Sadakati kuvvetli,evine yuvasına ailevi değerlere önem veriyor. Ben de sabrediyorum değişmiyor çünkü farkında değil yaptığının

Aaaa bende basak eşimde yengeç burcu
Ahhh benim bu titizliğim düzenim mükemmelliyetciligim olmasa
Esiminde bu rahatlığı dağınıklığı duygusalligi olmasa
Hayat daha süper olucak

Cnm ben tam bir basak burcuyum
Hersey müntazam olsun isterim
Eşimde gayet rahattir
Ama sunu öğrendim
Yengeç burcuna gaz vereceksin
Sen söyle iyisin böyle supersin diyeceksin o zaman yapamayacağı hiç Birşey yok

evlenelı haftaya 2 yıl olacak
5 yıldır bırlıkteyız
7 aylıkta kızımız var

harıka bır baba,es,ınsan
her ınce detayı dusunur
ama ıncıtmemek lazım

bende akrep burcuyum
ozellıklerım malum
durmadan dıdısıyoruz 3 dk sonra unutuyoruz...
Napalım o kırılgan ben savascı
garıp ınsan yengecler sakın ve huzurlu ol
sıkma bogma rahat ol
akısına bırak
o senın ıcın yapar bunları
sen hep ona konsantre ol

Aynen ya bir an süper neşeli sonra Depresif oluveriyor
Hep ilgi göstereceksin pohpohlayacaksin
Eşimde cok kıskanç ama bana güveni tam oldugundan artık bu konuda hiç sorunumuz yok
Hep bir stresi var sanki
Ama is çalışmak hiç ona göre degil
Yesin icsin gezsin
Azıcık çalışsın hemen yorulur
Evde mayissin
Bazen saatlerce koltukta kıpırdaman oturabilir
ama en guzel yani Cem Yılmaz'dan bile daha komik

Burçlarla ilgim baya var ve gerçekten sabırlı olmanız lazım.Yengeç ve balık erkeklerini çekmek çok zor.
Kıskançtırlar ve en kötüsü alıngandırlar.Bazen kendi iç dünyalarına kapanır bol bol depresyona girerler.O anlarında fazla üstlerine gitmemek lazım.Bol bol iltifat etmek şımartmak lazım.Küçük çocuk gibiler onu senin büyütmen gerek.

En iyi tarafıysa romantik olur bu burcun erkekleri o açıdan şanslısın.

Güzelmiş:) ben de sana katılıyorum azıcık iş yapsa onu çoğaltarak anlatır ama gocunmaz yaptığından azıcık abartır:) Yine de bu devirde en güvenilir erkekler yengeçtir herhalde eş olmak için doğmuş yeter ki canını sıkma :)

Bende mükemmel bir baba olacağına eminim
Allah bize bir evlat nasip ederse bu huyunu gorucem
Ama kotu yani benim esim biraz sinirli
Ayrıca herkes söyler acayip is bitiricidir
Elinden bir uçan bir kaçan kurtulur
Heryerde dikkati üstüne çeker
Cok uyanık gözüken safın tekidir
Tatlı dille her ısı yapar ama söylenirsen orali olmaz
Bir de benden cok etkilenir o yüzden yanıltmamak icin bazen kararımı sonra söylerim
Mesela ben birine iyi desem hemen o kisiyi o da sever, kötü desem hemen o da gicik olur

Benim eşimde yengeçtir bende balık burcuyum evet yengeçlerin bazı huyları çekilmez ama kötü değillerdir çok dağınıktır bi çok şeyi sen yap ister bir bardak suyu kendi kalkıp almaz benimki tembeldir : ssz: oturur kalır öyle akşam eve geldiğinde duygusaldır romantiktir tam bir eş arkadaştır evi sever çocukları sever aile sever severse seni çok fazla sever komiklik hepsi öylemi bilmem ama benim eşim çok eğlencelidir anacıklarına çok düşkün olurlar bazen bazı şeyleri görselerde umursamazlar ayda görmezden gelirler büyütmemek için kötü yanından çok iyi yanları vardır onlarda herşeyi unutup onu sevmenizi sağlar

iş burçlarda mı, yoksa Genler de mi acaba... benim Yengeç ime de bir eş nasip olsun ve Yengeç im, beni sevdiğinden daha çok O nu sevsin, O na değer versin...yeter ki ben göreyim...

Son düzenleme:
Benim 4yillik iliskim var sevgilimde yengec. Cok ilgi sevgi ister, cok ufak seylere kirilir. ona ayiramadigim zamana uzulur. Mesela foto ister musait degilim derim dunyasi basina yikilir. ayrica cok romantik ve bana duskundur cok sahiplenir. Bizim tartismalarimiz olur ama tartismanin ortasinda bile sevdigini soylemekten cekinmez iki uc saatten fazla küs kalamaz.

Ailesine, ozellikle annesine duskundur. Sevdigi kisiyi cok kiskanir. Fazla gezmeyi sevmez ama ben evde sikilmayim diye gezmeye cikariz cokta guzel vakit geciruriz. espiri yapmaz ama dogal komikligi var. :)

Ben bu aski guzel yasiyorum son gunlerde cok tartisiyoruz ufak seyler icin. Bunuda uzak olmamiza bagliyoruz. Zaten en fazla iki saat küs jaliyoruz.Yengec burcu sevgilin varsa onu birakma cunku gercekten cok sadik ve olgun insanlar. yapilarinda cocuksu olsalarda nerde napcaklarini bilirler.

Ben sahsen cok sansliyim. Allah kimseye sevdiginden yana dert vermesin.

anlattığın özellikler yengeç burcu erkeğine hiç benzemiyo ben 10 yıldır bi yengeçle birlikteyim 4.5 aydırda evliyiz,hatalıysa özür diler, çok evcimendir,bana her zaman hayatın her alanında yardımcıdır sevecendir, entrikaları falan yoktur neyse odur

benim eşimde yengeç ben boğa burcuyum ya aynı benim eşimde cok dagınık ve hep bişeyleri kafasına takıyo paylaşmıyo hiçbirseyi sevgisinin azaldığını düşünüyom bazende cok sevdiğini bende boğa burcu olduğumda bende ilgi cok isitiyorum ondan bekliyom ya hep ben mi ilgi göstermek zorundayım hep pohpohlamak mı zorundayım taktikleri paylaşırsak burc yorumlarında okumuştum yemek yapan hamarat bayanları severler ben eher gün değişik seyler yapıyom bu sefer diyoki sen niye hep bana bişeler yedirmeye çalısıyosun niye kilo aldırıp şişmanlamasını istediğimi sanıyo sanırıp kıskandığımı yuh ya yuh

Eşim yengeç burcu.
Yengeç en ideal erkek olarak tanımlanır genelde ama biraz sabırlı olmak gerek.
Pek belli etmeselerde egoları yüksek,içine fazlasıyla kapalı ve en önemlisi gerçekten güvenen ve sevene kadar tarif ettiğin gibi can sıkıcı.
Biraz emek vermek gerekir hani erkekler için şunu söylerler ya ilişkinin sonunda yıllar geçtikçe değişir ya hani gittikçe kabalaşır ya.
Yengeç böyle değildir yengeç ilişkinin başında zorlar sınar gerer ama ilişkiyi evliliği vs ideal şekilde hiç bozulmadan yürütür.
Ben eşimden çok memnunum
Bu arada akrep burcuyum ,beni idare edebiliyor daha ne olsun :)

eşim yengeç burcu ve birebir özelliklerini taşıyor..
uzun yıllar beraberdik ve aynı durumları yaşadık yinede kopamadık birbirimizden..
yengeç erkeği benimsediğinde böyle tavırlar alır..
şimdi mükemmel bir eş, o halleri kalmıyo cnm :)

senin yengecin başkaymış demek ki yükselen burc da çok etkiliyo insanı. çok kapalı içine bir derdi oldu mu anlatmıyor. ben de kendi üzerime alınıyorum. ayrılıyoruz. acayip yanlızlık korkusu var benden yüz bulamayınca başkalarına bakmaya başlıyo ama yinede bana dönüyor sevgisinden mi korkusundan mı bazen anlam veremiyorum. ufak tefek entrikaları var anlıyacağınız.

evet canım hep bir pohpohlanma ilgi manyağı olma hallerinde. ben de çok araştırdım yengeç burcunu sonunda tecrübeli insanlardan yardım alayım diye buraya yazdım. yemek yemeğe bayılıyor kendiside çok güzel yemek yapar :) ben de güzel yaparım. biz de kilo alıyoruz haliyle. senin yengeç bunu farklı boyutlara taşımız o kilo alcak çirkin olcak sende rahat etceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…