- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Sorma canım ben de yay burcuyum.Bir sorun olduğu zaman ağzından laf alana kadar akla karayı seçiyorum.Benden uzaklaşıyor canı sıkılınca ben birşey mi yaptım acaba diyorum ya da niye hiç ilgilenmiyorsun diyorum, bayağı moralim bozulunca anca işte biraz bahsediyor. Aşırı duygusal ve stresli bir yapısı var. Bazen dediğin gibi iyi, biraz sonra bozuk.Ben de çok fedakarlık yaptım Allah için o da yaptı ama dediğin gibi bu karamsarlık havalarında hiç anlayamıyorum ne olup bittiğini:)
İlk başlarda huyunu anlayana kadar çok bozuştuğumuz oldu ama birbirimize alıştık sonradan. Aşırı kıskaçlıkları vardı güveni tam olunca hafifledi.Ona olumsuz birşey söylenince dünyası başına yıkılıyor çok üzülüyor. Sürekli bebek gibi ilgi bekliyor, güleryüz bekliyor. Ama çok korumacı ve bana bağlı olması hoşuma gidiyor. Sadakati kuvvetli,evine yuvasına ailevi değerlere önem veriyor. Ben de sabrediyorum değişmiyor çünkü farkında değil yaptığının
Aynen ya bir an süper neşeli sonra Depresif oluveriyor
Hep ilgi göstereceksin pohpohlayacaksin
Eşimde cok kıskanç ama bana güveni tam oldugundan artık bu konuda hiç sorunumuz yok
Hep bir stresi var sanki
Ama is çalışmak hiç ona göre degil
Yesin icsin gezsin
Azıcık çalışsın hemen yorulur
Evde mayissin
Bazen saatlerce koltukta kıpırdaman oturabilir
ama en guzel yani Cem Yılmaz'dan bile daha komik
anlattığın özellikler yengeç burcu erkeğine hiç benzemiyo ben 10 yıldır bi yengeçle birlikteyim 4.5 aydırda evliyiz,hatalıysa özür diler, çok evcimendir,bana her zaman hayatın her alanında yardımcıdır sevecendir, entrikaları falan yoktur neyse odur
benim eşimde yengeç ben boğa burcuyum ya aynı benim eşimde cok dagınık ve hep bişeyleri kafasına takıyo paylaşmıyo hiçbirseyi sevgisinin azaldığını düşünüyom bazende cok sevdiğini bende boğa burcu olduğumda bende ilgi cok isitiyorum ondan bekliyom ya hep ben mi ilgi göstermek zorundayım hep pohpohlamak mı zorundayım taktikleri paylaşırsakburc yorumlarında okumuştum yemek yapan hamarat bayanları severler ben eher gün değişik seyler yapıyom bu sefer diyoki sen niye hep bana bişeler yedirmeye çalısıyosun niye kilo aldırıp şişmanlamasını istediğimi sanıyo sanırıp kıskandığımı yuh ya yuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?