- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Eşim yengeç burcu.
Yengeç en ideal erkek olarak tanımlanır genelde ama biraz sabırlı olmak gerek.
Pek belli etmeselerde egoları yüksek,içine fazlasıyla kapalı ve en önemlisi gerçekten güvenen ve sevene kadar tarif ettiğin gibi can sıkıcı.
Biraz emek vermek gerekir hani erkekler için şunu söylerler ya ilişkinin sonunda yıllar geçtikçe değişir ya hani gittikçe kabalaşır ya.
Yengeç böyle değildir yengeç ilişkinin başında zorlar sınar gerer ama ilişkiyi evliliği vs ideal şekilde hiç bozulmadan yürütür.
Ben eşimden çok memnunum
Bu arada akrep burcuyum ,beni idare edebiliyor daha ne olsun :)
Ben yengec burcu esimde basak burcu.iki yili doldurduk evlilikte 1.5 sene sevgililik 5 ay nisanliligi ekle toplam 4 yil olmus..yengec duygusaldir birine tam guvenmek ister basakta gercekcidir.sana bildigim bir seyi soyluyeyim yengec burcu erkegi annesine baglidir annesi gibi birini istermis...birde kirildi mi kabuguna cekilir icten ice kendi icinde yasar uzuntusunu...
Sorma canım ben de yay burcuyum.Bir sorun olduğu zaman ağzından laf alana kadar akla karayı seçiyorum.Benden uzaklaşıyor canı sıkılınca ben birşey mi yaptım acaba diyorum ya da niye hiç ilgilenmiyorsun diyorum, bayağı moralim bozulunca anca işte biraz bahsediyor. Aşırı duygusal ve stresli bir yapısı var. Bazen dediğin gibi iyi, biraz sonra bozuk.Ben de çok fedakarlık yaptım Allah için o da yaptı ama dediğin gibi bu karamsarlık havalarında hiç anlayamıyorum ne olup bittiğini:)
İlk başlarda huyunu anlayana kadar çok bozuştuğumuz oldu ama birbirimize alıştık sonradan. Aşırı kıskaçlıkları vardı güveni tam olunca hafifledi.Ona olumsuz birşey söylenince dünyası başına yıkılıyor çok üzülüyor. Sürekli bebek gibi ilgi bekliyor, güleryüz bekliyor. Ama çok korumacı ve bana bağlı olması hoşuma gidiyor. Sadakati kuvvetli,evine yuvasına ailevi değerlere önem veriyor. Ben de sabrediyorum değişmiyor çünkü farkında değil yaptığının
evet canım hep bir pohpohlanma ilgi manyağı olma hallerinde. ben de çok araştırdım yengeç burcunu sonunda tecrübeli insanlardan yardım alayım diye buraya yazdım. yemek yemeğe bayılıyor kendiside çok güzel yemek yapar :) ben de güzel yaparım. biz de kilo alıyoruz haliyle. senin yengeç bunu farklı boyutlara taşımız o kilo alcak çirkin olcak sende rahat etceksin :)
Aaaa bende basak eşimde yengeç burcu
Ahhh benim bu titizliğim düzenim mükemmelliyetciligim olmasa
Esiminde bu rahatlığı dağınıklığı duygusalligi olmasa
Hayat daha süper olucak
sanki o kadın da ben erkeğim bazen öyle hissediyorum:)
her yerde öyle yazıyo ideal eş aile babası falan. eş olana kadar çok zor ama. dediklerine katılıyorum bir insana güvenene kadar çok zorluyorlar. çok nazik kibar zaten kalbimi bu nazik halleri çaldı. istesede kabalaşamaz ama sinirlenince kırıcı oabiliyor bazen.
akrep burcunu bilirim ablam tipik akreptir bazen tahalmül edemiyorum am onlardan vazgeçmesi zordur.
maşallah diyorum ilişkinize darısı bizim başımıza inşallah.
merhaba kızlar;yengeç burcu sevgilim var. fakat sürekli gel gitler yaşıyoruz. ben onu çok seviyorum bir türlü vazgeçemiyorum. çok çektiriyo bana fakat hep alttan alıyorum hiç bir zaman özür dilemiyor. dengesiz. bir hali bir hallerini tutmuyor. çok içine kapalı ketum. ben tam tersi bir sorun olduğunda konuşup durumu çözmeye çalışıyorum. o üzerini kapatıyor. o karmakarışık hep bi muallakta bırakıyo beni boğuyo neden böyle oldu nerde yanlış yaptım diye düşünüp duruyorum. ben başak burcuyum. sizce bu durum hep böyle mi sürer. hep kafamda bir soru işareti mi olcak. yengeç burcu özelliklerini bire bir taşıyor kendisi. burçlar hakkında bilgisi olanlar veya yengeç burcu bir erkekle birliktelik yaşamış, yaşayan herkesten yorum bekliyorum.
yengeç miii !!!
anlıyorum durumun ne derece vahim olduğunu...
sürekli sabredeceksin.
hep pozitif olacaksın.
o gelgitler yaşaya dursun sen hep sabit olacaksın ki rahat edebilesin..
her yaptıklarını, her söylediklerini dert edersen mümkün değil geçinemezsin..
ama şuna da eminim gerçekten sever ve gerektiği zaman öyle bir ruhuna hitap eder ki yaşanan tüm kötülükleri bir çırpıda sili verirsin.
eşsiz bir burç bence, evet çok zor çok geçimsiz ama yine de çekici çok özelliği var..
kadın ruhundan anlıyor ötesi yok
Yengeç erkeği kadın seçmiyor,kadın yengeç erkeğini seçiyor.
Sen de onu tercih etmişsin tebrik ederim :)
Bence doğru tercih yapmışsın yaşını vs bilmiyorum ama niyetin evlilikse emek vermeye değer.
Demem o ki sabırlı ol,bir ilişkiye bir erkeğe şans verilecekse bu erkek doğru erkek.
Onun kafa karışıklıklarını sağlam duruşunla her defasında bertaraf etmelisin.
Kendine güvenen bir duruşun olsun nasıl diyeyim böyle ezik,mazlum kadınlardan hoşlanmazlar.
Hani kimi erkek böyle koruyup kollayacağı kadını sever ya bunlar tersini sever.
Muhtaçlık halini sevmezler,sen kendi kendine yetebiliyor biri olmalısın manevi açıdan yani.
Sevgini çok tatlı anlatmışsın aynı şeyleri yaşadığım için katılıyorum sana neden onu sevdiğini biliyorum yani.
O sevildiğine ve terkedilmeyeceğine kanaat getirdiği zaman tüm kapılarını açacak.
Zor olan ne biliyor musun hem sevgini hissettireceksin ama aynı zamanda da artistliğini koruyacaksın.
İşte bu kısmı zor oluyor ama bu arkadaşlar bundan hoşlanıyor
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,Allah kalbine göre versin inşallah.
bende çok alınganım huyum gereği biri bana bir şey desin kırk yıl unutmam, etkisinden kurtulamam. her şeyi dert ediyorum. onun bu anlaşılmaz halleri deli ediyo beni. ama çok seviyorum evet çekici vazgeçemiyorum.anlıyor kadın ruhundan romantik. ne kadar delirtsede beni alttan alıyorum kendi kendimi yiyorum böyle. ona bişey söylediğim yok.
yengeç burcu kocam var..
gelgıtlerı hıc bıtmez cnm bunların..
gecer dıye dusunuyorsan yanılırsın..
daha sabah aynı seyı yasadık..
normalde sabah iş için hazırlanırken bol bol öpüşür koklaşırız..
bugun bısey oldu adama..
ters düz davranıyor..
noluyo dıyorum cvp yok..
aman dedım ne halın varsa gor..
güzelce işime geldım..
şimdi telden arıyo acmıyorum..
3 yıldır beraberız
6 aydır evlıyım..
ben bıle haala cozemedım..
bole kabul edersen sevgılını evlen..
ama kabul edemem evlenınce hıc cekemem dıyosan ayrıl gıtsın..
benim sanırım bir artı yönüm unutmam... çabuk unuturum ya da şöyle söyleyeyim kadın doğası gereği evet unutmam ama sürekli beynim bana hatırlatmalarda bulunmaz...
etkisinden çabuk kurtulabilirim, aman der geçerim...
sizin ki biraz daha ters düşüyor yengeç erkeğine...
kendileri de çünkü unutmuyor bir şeyi, sağlam bir inatları var sağolasıcaların
biraz sabretmek gerekiyor işte, aslında sabırda insanın kendini tüketmesine neden oluyor bazen de...
sürekli alttan almak fazlasıyla yoruyor ama az önce de dediğim gibi iyi zamanlarını düşünüp teselli bulmak lazım...
zor gerçekten biliyorum, yaşıyorum...
belki zamanla siz taviz verirsiniz bazı özelliklerinizden, ya da bilemiyorum tavize gerek var mıdır ?
bir şekilde geçinilip gidecek..
hele ki ilişki uzadıkça iyice rahata alışıyorlar, zaten çekilmez yönü var bir de yılların rahatlığıyla birleşince çıldırmamak elde değil
ya bu yengeçler tek sürüm mü? hiç mi başka versiyonu olmaz ?İnanamadım sanki herkes benim kocamı tarif etmiş. Yengeçle evlenmeyi düşünen varsa Allah düşürmesin derim.Evlenene de sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?