bir yengeçle başım dertte:(

yengeç erkeğini
sürekli iteklemek gerekir, asla yalan söyleme!, söylüyorsan bile asla yakalanma etrafındakilere çok kolay, hayatındaki insana çok zor güvenir.
çok zor bir insandır, her şey planlı programlı olsun ister.
arkadaşlarının dolduruşuna kolay gelir, akıllı olup onlardan önce davranmak lazım.

aşırı hassas ,alıngan ve kırılgandır.
fazla romantık bir erkektir .seni düşünmediğini sanırsın , ama düşünür.
hep kendi sözü geçsin ister.anı anını tutmaz.

en güzel sözleri, en mutlu zamanlarında verir.tembelliği sever .yengeç erkeğini elinde tutmak büyük bir cesaret ve yetenek gerektirir.

Kızlar konuyla alakalı pek degil ama merak ettım yengec kovayla olur mu

Kova ve Yengeç arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yengeç burcu hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Kova ise değişkendir. Onun hayatına ayak uydurmak çok zordur. Çünkü her konuda sürekli değişkenlik gösterir. Her iki karakterin de hayata bakışı ve hayatı yorumlama şekli farklıdır. Kova burcu neşeli ve hareketlidir. Bir orda bir burada gönül eğlendiren biri gibi görünse de, gerçekten sevdiği taktirde eğlenceli bir aşık olacaktır. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alır. Bir ilişkide karşı tarafa bağlanmak onun için çok zordur. Hiçbir zaman idare edilmekten ve yönlendirmekten hoşlanmaz. Sosyal yaşamdan ve sürekli dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır. Yengeç burcunun çok akıllı davranması ve ona yönlendirildiğini hissettirmeden onu idare etmesi gerekir. Her iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Fakat Yengeç insanının duygusallığı daha ağır basar. Kova burcu mantıklıdır. Duygularını fazla belli etmez. Dolayısıyla Yengeç duygusal tatminsizlik yaşayabilir. Bu iki tipin uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalaması zordur.

uyumlu değilmiş canım.

ya bu yengeçler tek sürüm mü? hiç mi başka versiyonu olmaz ?İnanamadım sanki herkes benim kocamı tarif etmiş. Yengeçle evlenmeyi düşünen varsa Allah düşürmesin derim.Evlenene de sabır versin.

aynen katılıyorum bunlar hep aynı fabrikadan çıkmış gibi. bana katılmayan sadece iki yorum aldım istisna onlarda. hepsi aynı seviyom ben napim. sabır inşallah.

kesinlikle katılıyorum sana; yalandan nefret ediyor çok şükür öyle kolay kolay yalan söyleyen biri değilim. ama tanışmamız yalanla başladı malesef yalan söylemek zorunda kaldım. çözdü hemen durumu tabii çok kızdı. beni tanıdıkça dürüst olduğumu anladı şimdi o konuda sorunumuz yok.çok zor güveniyo dediğin gibi kıskanç, yanımda bir erkek görsün kaşlar çatılıyor hemen morali bozuluyo o konudada tam olarak güvense pek fazla sorunumuz kalmıyacak.onun git gel durumları hariç.

daha ne özellikleri var da say say bitmez

nişanlımda bende yengeç burcuyuz fakat sanki farklı burçlardanmışız gibi. yani birbirimizin tam zıttıyız. mesela sen sevgilin için dengesiz, özür dilemiyo, bi hali bi halini tutmuyo demissin, işte bu tam da beni anlatıyorr ama nişanlım da aksine alttan alır, özrünü dilerr gerektiği yerde.
evcimen bi insan olması çok hoşuma gidiyor, sahipleniyor beni.
nişanlın seni bu şekilde nasıl çekiyor diyorsan onu da söylim ki hiç de kolay olmuyor onun için, ama elden de bişey gelmiyor deli gibi seviyor, ben kızsam bağırsam çağırsam da o hep sırnaşır, küs durmak istemez bazen inatlaşırız, ama kazanan yine ben olurum, çünkü hiç taviz vermiyorum :)

ya bu yengeçler tek sürüm mü? Hiç mi başka versiyonu olmaz ?inanamadım sanki herkes benim kocamı tarif etmiş. Yengeçle evlenmeyi düşünen varsa allah düşürmesin derim.evlenene de sabır versin.

hiçte değil..bidaha dünyaya gelsem yine aynı yengeci seçerim :)

ben yengeç kadınıyım eşim başak:)) yorumlara gerçekten çok güldüm özellikle konu sahibine sanırım bir erkek yengeçle bir bayan yengeçin ortak noktası sabahtan akşama kadar yatmak ve gel gitler sanırım:))

taviz vermemek gerekiyor demek ki.

yengeç bayan tanıdığım var çok yakından yengeç erkekle pek alakası yok.

benimde var bi yengeçim:))
bende koç burcuyum,
anneme de kalirsa şimdiye kadar ki tüm astrolojik çalışmaları erkeğin yengeç olmasi gerektiği yönünde:))
çok evcil mesela bulaşık makinesinin dügmesine illa o basicak,deterjan alirken mutlaka bi fikri olur ,evle ilgili şunu alalim bunu buraya koyalım diye hayal kurar vs...harika yemek yapar hatta artik ortaligi batirmadan bile yemek yapabiliyor,sabırlı,kimseyi kırmaz,sakin,annesine inanilmaz düşkün,benim ailemle arasi bi o kadar iyi,gezmeyi sever,acayip gaza gelir,hemen herşeye heveslenir karşi çıkınca üzülür...benden cok romantik oldugu kesin:)
dengesizlik olayi onda yok çunku o sorun bende:)
tek sorunu bazen unutmasi,cunku ben tezcanliyimdir aklimdan geceni hemen yaparim yada soyledigim hemen olsun isterim ama o oyle degil cok rahat,buda beni cogu zaman geriyor,birde biseye odaklandiginda duymuyo:)
mesela tv izlerken resmen hipnotize oluyo adam:)
Allahima şükürler olsun iyiki hayatimda,yoksa kim katlanirdi benim nedensiz somurtmalarima,dengesizliklerime:))

sanki nişanlımı anlattın :)

benim kocamda yengeç burcu
bende boğayım.
astrolojiye göre çok iyi anlaşırmışız: )
normalde de ufak tefek didişmeler dışında bir surunumuz yok.
ben çok pimpirikliyimdir,bir şey olunca hemen panik yaparım,
eşimse bir o kadar sakin ve relax.
haliyle bu durum bazen beni gıcık etiyor değil
seviyorum ben yengecimi

aslında yengeç burcu erkekleri diğer burç erkeklerine göre daha iyi olurlarmış.
hep ideal eş,ideal baba diye geçer literatürde
iyi taraflarına odaklan bana kalırsa.
zıt burcuysan erkek arkadaşının ondan bu kadar çok gözüne batıyor olabilir.

zıt burcu değilim aslında ben de başak burcuyum.boğa burcu gibi toprak grubundan. yengeç su grubuna giriyomuş ve toprak su birbirini beslermiş manevi açıdan yani uymluyuz astrolojik olarak. evet oldukça iyi yönleri var belkide erkeklerin en iyileri yengeçlerden çıkıyor.
aynen cnm sana katılıyorum bende senin gibiyim. pimpirikli, telaşlı bir şey hemen sonuç versin isterim beklemek istemem, o da senin eşin gibi sakin, rahat. ama bu yönü pek sorunumuz yok alıştım. fakat kafası gelip gidiyo arada hiç anlamıyorum ne olduğunu ilk zamanlar bunun yüzden çok tartıştık şimdi uzaklaşıyorum böyle anlarında ona yansıtmıyorum durumu ama yinede kendi kendime düşünüyorum ben bir şey yaptımda onun için mi böyle davranıyo diye sorsam söylemiyo. neyse alışcaz dediğin gibi olumlu özellikleri daha çok. ondan vazgeçilmiyor sanırım yengeçlerden. tavsiyen için teşekkürler.

benım burcumda yengec ve keske yengec olmasaydım..asırı duygusal ve kırılganım..cok kolay alınıyorum..gözlerım en ufak bır elestırıde doluyor.. fecı sekılde annecıyım..bana ılgı duyan erkeklerı delırtırım cünkü tam bır ılgı manyagım.. erkeklerde bu yönümü fark ettıklerı an kacıyolar benı gercekten seven ınsan bana katlanabılen ınsandır..asırı derece kıskancım ve kafamda hep senaryolar kurarım..

ve cok süphecıyım..gercekten güvenene kadar sevgımı göstermem mesafelıyımdır..ama güven hıssetıgım anda yapırım sülük gıbı..cımrı degılm ama tutumluyum.. cok sey almam az ama kalıtelı alırım.. ve sevdıklerım ıcın para harcamayı, hedıye almayı severım..

ve sevdım mı gözüm bırsey görmüyor..taa kı güvenım bıtene kadar. güvenım tamamen bıttıgı an sevgımde bıtıyor..sonra yenı lımanlar arıyorum sıgınacagım

Son düzenleme:
19 yasında bır erkek kardesım var oda yengec..

asırı duygusal..süreklı zırlayıp durmuyor ama kalbı kırılmıssa ıcıne kapanır..odasından cıkmaz..

cok kıskanc..benım kıyafetlerıme bıle karısıyor, düsünün sevgılısını yada karısını ne kadar kıskanacak..
anneme cok baglı.. anneler günü olsun dogum günü olsun hedıyesız bırakmaz annemı..en son çok şık bır kolye almıstı anneme..

cabuk küsüp cabuk barısıyor..kıncı degıl..ama cabuk parlar ve cabuk söner

ve evet süreklı cesaretlendırmek gerek bır ıs yapacaksa yada sınav olsun her ne olur olsa.. sen yaparsın sen söyle akıllısın böyle zekısın dıyeceksın gaza gelıyor

üzüldüm sımdı anneme yazık 2 yengecle ugrasıyor..essek kadar cocukları analarının tepesınden ınmıyor..

5 yıldır evliyim 6 yıl tanışma anlıyacagın uzun yıllar ama hiçbir yol kat edemedik desem inan.sorumluluk duyguları çok az (yok gibi)uykuya aşırı bir düşkünlük hep bir dinleneyim havasındalar sordugun sorulara sadece canları isteyince cevap verirler (tabi tahmin edersin bunlarla sınırlı degil)yaşanması dayanılması çok zor kişilikler olduklarını düşünüyorum .İtinayla karşıdakini rahatlıklarıyla çatlatabilirler sonra da niye kafana takıyorsun ki derse hiç şaşırma.
Sorunun hep sende oldugu izlenimini verirler. Sevmek bekarken her şeymiş gibi görünebilir ama degil .İlerde elinde sadece nefretin de kalabilir dikkat et .Kolay biriyle evlenip rahat etmek varken niye zor bir kişilikle uğraşıp durasın ki.Karar da sonuçları da senin kolay gelsin sadece ayrıntıları atlama derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…