- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
ya bu yengeçler tek sürüm mü? hiç mi başka versiyonu olmaz ?İnanamadım sanki herkes benim kocamı tarif etmiş. Yengeçle evlenmeyi düşünen varsa Allah düşürmesin derim.Evlenene de sabır versin.
Kızlar konuyla alakalı pek degil ama merak ettım yengec kovayla olur mu
ya bu yengeçler tek sürüm mü? hiç mi başka versiyonu olmaz ?İnanamadım sanki herkes benim kocamı tarif etmiş. Yengeçle evlenmeyi düşünen varsa Allah düşürmesin derim.Evlenene de sabır versin.
yengeç erkeğini
sürekli iteklemek gerekir, asla yalan söyleme!, söylüyorsan bile asla yakalanmaetrafındakilere çok kolay, hayatındaki insana çok zor güvenir.
çok zor bir insandır, her şey planlı programlı olsun ister.
arkadaşlarının dolduruşuna kolay gelir, akıllı olup onlardan önce davranmak lazım.
aşırı hassas ,alıngan ve kırılgandır.
fazla romantık bir erkektir .seni düşünmediğini sanırsın , ama düşünür.
hep kendi sözü geçsin ister.anı anını tutmaz.
en güzel sözleri, en mutlu zamanlarında verir.tembelliği sever .yengeç erkeğini elinde tutmak büyük bir cesaret ve yetenek gerektirir.
kesinlikle katılıyorum sana; yalandan nefret ediyor çok şükür öyle kolay kolay yalan söyleyen biri değilim. ama tanışmamız yalanla başladı malesef yalan söylemek zorunda kaldım. çözdü hemen durumu tabii çok kızdı. beni tanıdıkça dürüst olduğumu anladı şimdi o konuda sorunumuz yok.çok zor güveniyo dediğin gibi kıskanç, yanımda bir erkek görsün kaşlar çatılıyor hemen morali bozuluyo o konudada tam olarak güvense pek fazla sorunumuz kalmıyacak.onun git gel durumları hariç.
ya bu yengeçler tek sürüm mü? Hiç mi başka versiyonu olmaz ?inanamadım sanki herkes benim kocamı tarif etmiş. Yengeçle evlenmeyi düşünen varsa allah düşürmesin derim.evlenene de sabır versin.
nişanlımda bende yengeç burcuyuz fakat sanki farklı burçlardanmışız gibi. yani birbirimizin tam zıttıyız. mesela sen sevgilin için dengesiz, özür dilemiyo, bi hali bi halini tutmuyo demissin, işte bu tam da beni anlatıyorrama nişanlım da aksine alttan alır, özrünü dilerr gerektiği yerde.
evcimen bi insan olması çok hoşuma gidiyor, sahipleniyor beni.
nişanlın seni bu şekilde nasıl çekiyor diyorsan onu da söylim ki hiç de kolay olmuyor onun için, ama elden de bişey gelmiyor deli gibi seviyor, ben kızsam bağırsam çağırsam da o hep sırnaşır, küs durmak istemezbazen inatlaşırız, ama kazanan yine ben olurum, çünkü hiç taviz vermiyorum :)
ben yengeç kadınıyım eşim başak:)) yorumlara gerçekten çok güldüm özellikle konu sahibine sanırım bir erkek yengeçle bir bayan yengeçin ortak noktası sabahtan akşama kadar yatmak ve gel gitler sanırım:))
benimde var bi yengeçim:))
bende koç burcuyum,
anneme de kalirsa şimdiye kadar ki tüm astrolojik çalışmaları erkeğin yengeç olmasi gerektiği yönünde:))
çok evcil mesela bulaşık makinesinin dügmesine illa o basicak,deterjan alirken mutlaka bi fikri olur ,evle ilgili şunu alalim bunu buraya koyalım diye hayal kurar vs...harika yemek yapar hatta artik ortaligi batirmadan bile yemek yapabiliyor,sabırlı,kimseyi kırmaz,sakin,annesine inanilmaz düşkün,benim ailemle arasi bi o kadar iyi,gezmeyi sever,acayip gaza gelir,hemen herşeye heveslenir karşi çıkınca üzülür...benden cok romantik oldugu kesin:)
dengesizlik olayi onda yok çunku o sorun bende:)
tek sorunu bazen unutmasi,cunku ben tezcanliyimdir aklimdan geceni hemen yaparim yada soyledigim hemen olsun isterim ama o oyle degil cok rahat,buda beni cogu zaman geriyor,birde biseye odaklandiginda duymuyo:)
mesela tv izlerken resmen hipnotize oluyo adam:)
Allahima şükürler olsun iyiki hayatimda,yoksa kim katlanirdi benim nedensiz somurtmalarima,dengesizliklerime:))
taviz vermemek gerekiyor demek ki.
eğer sevgilin de benim gibiyse sen taviz vermezsen bile o inat eder adım atmaz. ben öyleyim şahsen
benim kocamda yengeç burcu
bende boğayım.
astrolojiye göre çok iyi anlaşırmışız: )
normalde de ufak tefek didişmeler dışında bir surunumuz yok.
ben çok pimpirikliyimdir,bir şey olunca hemen panik yaparım,
eşimse bir o kadar sakin ve relax.
haliyle bu durum bazen beni gıcık etiyor değil
seviyorum ben yengecimi
aslında yengeç burcu erkekleri diğer burç erkeklerine göre daha iyi olurlarmış.
hep ideal eş,ideal baba diye geçer literatürde
iyi taraflarına odaklan bana kalırsa.
zıt burcuysan erkek arkadaşının ondan bu kadar çok gözüne batıyor olabilir.
Ben yakın zamanda düşünüyorum :) amin inşallah ya gerçekten de anlatılanların çoğunluğuna katılıyorum. Daha aynı evde yaşamadan çoğu anlaşılmaz belki ama uzun yıllardır tanıyorum. sen neler yaşıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?