- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
İnanmıyorum ya siz bi de sevgilisiniz, sevgiliyken de mi böyle bunlar. Bi de demişsinya hiç bir şey olmamış gibi 2 gün sonra yazıyor, aynen aynen nasıl bir rahatlık o, nasıl bir doğallık. Bence özellikle yapmıyordur seninki de, sinir etmeye çalışmıyordur da işte herkesin bahsettiği gibi huyu öyle. Ben olsam ben de sinirden çatlardım haklısın. Ama dediğin gibi biz açmasak süründürsek onlara sökmez, küçücük ters bi adım onları geriye götürüyor, aman sakın! Ben bir defa aradığında müsait olamamıştım da günlerce beni aramamıştı. Hiç tavsiye etmem aranız bozulmasın =)
Bizde gelişme yaşandı o olaydan sonra. Akşamına açıklama yaptı kendiliğinden, uyuyomuş ve kızdığımı anladığı için yazmış. Çok kısa yazıştık ama çok mutlu oldumÇünkü ben hep cool tavırlardaydım hani aramazsa "neden aramadın" deme hakkını bulmuyordum kendimde. İlk defa kızıp tribe girince "sevgili tribi modu"na girdiğim için biraz çekinmiştim açıkçası. Ama demek ki kızmama önem vermiş diye düşündüm, sevindim. Ancaaaaak bir ileri bir geri mehter marşımıza devam eder şekilde, 2 gündür yine aramıyor :99: En son arayan bendim ama yine aramayı düşünüyorum battı balık yan gider modundayım
![]()
:) öyle rahatız biz. yok canım bilerek yaptı biliyor cevap vermediğinde ne kadar kızdığımı. küsünce böyle yapıyo hep. ya ben adım atarım ya onun keyfi çatınca arar. nazlı bebeğim benim.

sizin için önemli bir gelişme olmuş bencede önemsemiş seni çok güzel :) bence de git üzerine ne olacaksa olsun. umarım her şey güzel olur.