Kızlar mrb.komşularımla ilgili sıkıntıyı anlatayım. Öncelikle samimi oldugum bi abla var apartmanda yası benden baya büyük . Aidat paralarından dolayı bi tartışma çıkmıştı apartmanda bu abla çok iyi bir insan özünde ama hataları yokmu var. Aidat parası olarak üstekiler 32 alttakiler 30 tl para veriyor . Bu ablada 24 den fazlasını vermem diye inatlaşıyor. Merdiven silen kadınlarlada kavgalı konuşmuyorlar . Her neyse bende dedimki ben 24 yasındayım arkadasız seninle ver 30 tl yi kendini arkadan konuşturma dedim. Neyse benim akrabam yapıyordu yöneticiligi ve ben üstlenmek zorunda kaldım. Bende bize kahvaltıya geldiginde söyledim. Abla bak sen 24 veriyosun ben apartmanın girişine senin ve digerlerinin ne kadar para verdigini,giderleri,o ay ne kadar para kaldıgını yazmam lazım dedim . Herkes senin eksik verdigini bilmeli dedim biraz yüzü düştü ben hakka o konuda çok önem veririm aman Allah korusun kimsenin kurusu geçmesin bogazımdan . İki gündür bu konu konuşuldugundan beri hiç gelmiyor . Mesaj atıyorum gel diye soguk mesajlar atıyor. Her neyse darıldıgını anladım içim sıkıldı. Apartmanda samimi bir arkadasım var bu abla onunlada küs. Neyse bende arkadasıma mesaj attım sanki abla bana kırıldı filan yazdım içimi dökmek için. O da bana yazmıs ne yapabilirim kırıldıysa git. Bende ne diyosun sen dedim . Yani ben içimi dökmek istiyorum o bana ters konuşuyor ki biz çok samimiyiz . Her derdimizi paylasıyoruz . En sonda mesaj filan da yazmadım. Ohh içimi döktüm sagolun kızlar