Merhabalar başlıkda da dediği gibi evliliğimizde bir yıl dolmadı.Biz uzun bir beraberlik sonrası evlendik. Evliliktwn sonra rahatlanıldı mı ne oldu saygı hemen bitti. Bağırış çağırış kavga her gün. Her şey sebep.Sürekli kışkırtıp kışkırtıp bağırınca bağırma kalbini kırarım haddini bil demeler halbuki kendi demediği yok sonra ben düzgünce dedim normal konuştum. Her kavganın sonu bu. Evde huzurum yok. Maddi olarak da varlıktan yokluğa düştüm. Ben borçtan harçtan rahatsız olurum o yaptığı borcu unutur aileden aşınan paradan zerre hicap duymaz bizim paramız değil bu demez.Her ailenin kendi yağında kavrulması gerektiğini anlamıyor. Kimseye anlatmıyorum desede adım gibi eminim evin içinde olanlarıda anlatıyordur yakınları
Ne bileyim ya otuz yaşında evlendim çocuk ık isteyen biride değilim niye evlendim ki. Sadece dert tasa oldu. İki sevgi aşk öpücük tamam sonrası yine aynı.Hani bir artısı yok resmen bana boşuna huzursuzluk. Öyle dertleşmek istedim
Ne bileyim ya otuz yaşında evlendim çocuk ık isteyen biride değilim niye evlendim ki. Sadece dert tasa oldu. İki sevgi aşk öpücük tamam sonrası yine aynı.Hani bir artısı yok resmen bana boşuna huzursuzluk. Öyle dertleşmek istedim