• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yıl olmadan bıktım

Celty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
98
139
93
34
Merhabalar başlıkda da dediği gibi evliliğimizde bir yıl dolmadı.Biz uzun bir beraberlik sonrası evlendik. Evliliktwn sonra rahatlanıldı mı ne oldu saygı hemen bitti. Bağırış çağırış kavga her gün. Her şey sebep.Sürekli kışkırtıp kışkırtıp bağırınca bağırma kalbini kırarım haddini bil demeler halbuki kendi demediği yok sonra ben düzgünce dedim normal konuştum. Her kavganın sonu bu. Evde huzurum yok. Maddi olarak da varlıktan yokluğa düştüm. Ben borçtan harçtan rahatsız olurum o yaptığı borcu unutur aileden aşınan paradan zerre hicap duymaz bizim paramız değil bu demez.Her ailenin kendi yağında kavrulması gerektiğini anlamıyor. Kimseye anlatmıyorum desede adım gibi eminim evin içinde olanlarıda anlatıyordur yakınları

Ne bileyim ya otuz yaşında evlendim çocuk ık isteyen biride değilim niye evlendim ki. Sadece dert tasa oldu. İki sevgi aşk öpücük tamam sonrası yine aynı.Hani bir artısı yok resmen bana boşuna huzursuzluk. Öyle dertleşmek istedim

Evlenmeden önce kaç zamandır beraberdiniz?

Merhabalar başlıkda da dediği gibi evliliğimizde bir yıl dolmadı.Biz uzun bir beraberlik sonrası evlendik. Evliliktwn sonra rahatlanıldı mı ne oldu saygı hemen bitti. Bağırış çağırış kavga her gün. Her şey sebep.Sürekli kışkırtıp kışkırtıp bağırınca bağırma kalbini kırarım haddini bil demeler halbuki kendi demediği yok sonra ben düzgünce dedim normal konuştum. Her kavganın sonu bu. Evde huzurum yok. Maddi olarak da varlıktan yokluğa düştüm. Ben borçtan harçtan rahatsız olurum o yaptığı borcu unutur aileden aşınan paradan zerre hicap duymaz bizim paramız değil bu demez.Her ailenin kendi yağında kavrulması gerektiğini anlamıyor. Kimseye anlatmıyorum desede adım gibi eminim evin içinde olanlarıda anlatıyordur yakınları

Ne bileyim ya otuz yaşında evlendim çocuk ık isteyen biride değilim niye evlendim ki. Sadece dert tasa oldu. İki sevgi aşk öpücük tamam sonrası yine aynı.Hani bir artısı yok resmen bana boşuna huzursuzluk. Öyle dertleşmek istedim

Benim de evliliğim 10 yıllık beraberlik sonrası olmuştu. Ben de benzer durum tecrübe ettim evlilikte. Saygı sevgi anında bitti. Hani kadınlara diyorlar ya nikahtan sonra salıyorlar falan diye, asla katılmıyorum. Bizde salan ve koyveren erkek oldu. Sıfır ilgi, sıfır özen. Sonrasında da başka çirkinlikler oldu falan. Devamı da ayrılık.
Özellikle son paragrafınıza tümüyle katılıyorum.

Evlenmeden önce böyle değil miydi bu adam? Sonradan mi değişti

Ailem çok yaşlı kalp hastası bir kez dargınlığımız farkedildi çok üzüldüler ne sebeplerle ayrıldığımızı anlayamazlae jenerasyon farkı.Sanırım boşanırdım durum olmasa
Aileniz üzülecek diye mi evli kalacaksınız yani

Aileniz üzülecek diye mi evli kalacaksınız yani
En azından bu işte bir terslik olduğunu onlara belli etmeye çalışıyorum.bu bile rahatsızlanmasına sebep oluyor. Üzülmesinin sonucu maalesef kalbine vuruyor. Tabiki bir ömür beklemiycem ama en azından kızım denedi olsa olurdu derler bu kadar erken olunca düzelir kafasındalar hep.

Benim de evliliğim 10 yıllık beraberlik sonrası olmuştu. Ben de benzer durum tecrübe ettim evlilikte. Saygı sevgi anında bitti. Hani kadınlara diyorlar ya nikahtan sonra salıyorlar falan diye, asla katılmıyorum. Bizde salan ve koyveren erkek oldu. Sıfır ilgi, sıfır özen. Sonrasında da başka çirkinlikler oldu falan. Devamı da ayrılık.
Sanırım bizim de öyle olacak. Umarım şimdi mutlusunuzdur

Anlasamama sebebiniz ne tam olarak. Düzelme ihtimali yok mu hic. Sogudunuz mu sevginiz mi azaldi. Sürekli kavga ediyoruz demissiniz mesela, problem ne acaba sürekli kavga etmenizi gerektiren bir sorununuz vardir mutlaka. O sorun her neyse önce onu bulun ve ona çözüm getirin bence. Yoksa ayni sekilde tartismalariniz devam eder üzülürsünüz

Bence o karakterle ilgili. Eşimle 11 senenin ardından evlendik. O nikahtan sonra daha derlenip toplandı. Eşini garantili mal gibi gören zihniyetler oluyor çünkü.

onlara düzelmeyeceğini güzelce anlat bence. senin kararlı olduğunu görünce ısrar edemezler. nasıl mutluysan öyle olmanı isterler sonuçta.

Duzeleceginize inancınız varsa evliliğinizi oturmadan çocuk kesinlikle düşünmeyin.
Ama olmayacağı varsa bo saaaninn

10 yılda bu davranışları anlaşılmıyor mu? Yoksa evlenince 180 derece değişiyor mu?
180 derece değişmedide herşey. ben bilmiyordum mesela maddi durumu biliyordum ama hep elinden geleni yapıyor diye düşünüyordum yine yapıyor ama borçdan harçtan rahatsız olmadığını bilmiyordum aile bütçesinin ne olduğundan bir haber ailesinden öyle görmüş ben bunu bilmiyordum tabi. Ama saygı değişti

onlara düzelmeyeceğini güzelce anlat bence. senin kararlı olduğunu görünce ısrar edemezler. nasıl mutluysan öyle olmanı isterler sonuçta.
Pek yanımda olduklarını düşünmüyorum biraz eski kafalılar kendime dedimki bir yıl dolsun. İşte o zaman olmuyorsa ailemle konuşucam. Zaten bir yıldan önce anlaşmalıda boşanma olmuyormuş ona bile baktık ya.

Back
X