• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yıl olmadan bıktım

Ben de hep böyle düşünürdüm. Bir kez üzüntüden rahataızlanınca korktum açıkcası.ama dediğim gibi çok bekleyecek değilim belki evlilik oturmamıştır bir yılı bir doldur bakalım diyorum olmazsa biter zaten
isterse evlilik 5 yılda otursun olmayacağını hissediyor insan sadece erteliyor ,bende çok çabaladım evlilik oturacak daha diye diye 2yılımı verdim sonuç ayrıldık elde avuçta sıfır üzerine piskolojik çöküntü enkaz bıraktı.Olmuyorsa kendinizide piskolojinizide yormayın derim ben tabiki direkt boşanın diyemeyiz kimse vebal almak istemez inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Ilk yillarda oluyor illa. Super geciniyorum diyen yalan soyler. Bazen adamin bogazini sikasim geliyor.

Merhabalar başlıkda da dediği gibi evliliğimizde bir yıl dolmadı.Biz uzun bir beraberlik sonrası evlendik. Evliliktwn sonra rahatlanıldı mı ne oldu saygı hemen bitti. Bağırış çağırış kavga her gün. Her şey sebep.Sürekli kışkırtıp kışkırtıp bağırınca bağırma kalbini kırarım haddini bil demeler halbuki kendi demediği yok sonra ben düzgünce dedim normal konuştum. Her kavganın sonu bu. Evde huzurum yok. Maddi olarak da varlıktan yokluğa düştüm. Ben borçtan harçtan rahatsız olurum o yaptığı borcu unutur aileden aşınan paradan zerre hicap duymaz bizim paramız değil bu demez.Her ailenin kendi yağında kavrulması gerektiğini anlamıyor. Kimseye anlatmıyorum desede adım gibi eminim evin içinde olanlarıda anlatıyordur yakınları

Ne bileyim ya otuz yaşında evlendim çocuk ık isteyen biride değilim niye evlendim ki. Sadece dert tasa oldu. İki sevgi aşk öpücük tamam sonrası yine aynı.Hani bir artısı yok resmen bana boşuna huzursuzluk. Öyle dertleşmek istedim
Evliliğimin ilk senesi aynen bende böyle demiştim, tek daha huzurluydum , zamanla düzeliyor bazı şeyler tabi çabalayarak..

Tum iliskilerde her sey dengeye baglidir.

10 yil denge korunur da, evlenince veya cocuk olunca birden bozulur. Sonra bu ne degisim dersin.

Dengeyi kurmak, ve sinirlari cizmek her donem gerekli.

8 yillim flort sonrasi 10 yillik da evliyim. Nadir sorun yasiyoruz. Ama daha gecen gun cok cok genel bir konuda tartistik. Bana bu sekilde kendimi kotu hissettiremezsin dedim. Eveledi geveledi, ben israrci olunca hatasini kabul etti.

Sorun kadinin veya erkegin bir sekilde dengenin bozulmasina izin vermesinde. sevgiliyken kavga esnasinda haddini bil diyen adami terk edersin. Evliyken ne değişiyor, cidden bu sinirlar evliyken bu sekilde genislememeli bence. Elbette ilk kavgada git bosan demem asla. Ama uzrine konusulmali, böyle bir şeyi diyemeyecegini bariz bilmeli iki taraf da.

Her neyse, ben yerinizde olsam karsima oturturum esimi. Ben böyle bir evliligi devam ettiremem derim. Duzelmeye niyeti varsa birlikte cabalanir, ama bu sizin surekli üzülüp kirildiginiz bir versiyon olmamali.

Duzelecek diye bekleme. Bu yaşa kadar oturan bir karakter var, duzelmiyor. Ya bu sekilde ite kaka yipranarak yurutmeye calisacaksin ve hep ödün veren sen olacaksin ya da bosanmak da bir secenek.

O yüzden evlenilmeden aynı evde yaşamak gerek işte. Evlenince çıkınca bosanması dert oluyor, eziyet oluyor. Napalım artık, çocuk yapmamak icin güzel bir neden.

180 derece değişmedide herşey. ben bilmiyordum mesela maddi durumu biliyordum ama hep elinden geleni yapıyor diye düşünüyordum yine yapıyor ama borçdan harçtan rahatsız olmadığını bilmiyordum aile bütçesinin ne olduğundan bir haber ailesinden öyle görmüş ben bunu bilmiyordum tabi. Ama saygı değişti
En önemli bilinmesi gereken konulardan bitanesiydi oysa onca yıl beraberlikte bunu anlayabilmeniz gerekiyordu az çok

Back
X