- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
- Konu Sahibi bayankatip
-
Evimealdifjm herseyin hesabini vermemi istedi.bir yere gidip gelirken izin almam gerektigini ondan gizli esimle hic bursey yapamayacagimi.. evliligimiz boyunca benim esimi cok mutsuz ettigimi yuzunun hoc gulmedigini..herkese oglunun evlendikten sonra kendisini cok yalniz ve mutsuz hissettigini soyleyip durdu.her aksam is cikisi ve hafta sonlarini onlarda gecirmek zorunda oldugumuzu.daha buna benzer neler neler.Önceki konularımı görenler az çok eşimi kvyi ve beni hatırlar.hiç değişen birşey olmadı.biliyosunuzki karsilikli apartmanlarda oturuyoruz.ve karismadigi hic birseyimiz yok.esimle ortak karar verip yaptigimiz herseyi elestirip beni sucladi beni azarladi.esimde annesi beni azarlarken hic ses cikarmayip sadece dinledi sanki ben kafama gore karar verip uygulamisim gibi.destek olmadigi gibi bana yapilanlari sadece seyretti.bardagi tasiran son damla, esim askere gittiginde gelip bizde kalcaksin dedi.bende kabul etmedim.o surecte esimi hergun arayip beni kotuledi.yaptigim yapmadigim ne varsa konustu doldurdu.esimle ortak arabimizi kapimizdan caldilar.geri istedim sanane oglumuzun arabasi sen kimsin gibi cevaplar aldim.esim askerden donunce yine ailesine hak verdi.yine arkamda durmadi.ve ben o askere gitmeden bi ruya gormustum.dedemin evindeydik orda annesi ve babasi bana bagiriyodu esimde annem hakli bosaniyoriz diyip gitmisti.uyandim aglya aglaya anlattim.korkma ben senin arkandayim dedi.ama dedemin öldüğü gün o sozleri soyleyip evi terk etti.kvnin bana yaptiklarini cok detayli anlatmadim.cunku midem bulaniyo artik.benim icin en buyuk hayal kirikligi ben bu evlilik icin emek vermistim arkadaslar.cok sustum cok hirpalandim ama devam etmistim.hic bi kabahatim yokken elimde patladi. Ben allaha havale ediyorum
Geçmiş olsun. Umarım bundan sonra daha mutlu olursunuz. Yalnız şunu söylemek istiyorum bunu yapan kimse mutlu olamadı bugüne kadar. Hiçbir şeye susmayın bundan sonra, kimse susmasın. Bir işe yaramıyor çünkü.cok sustum cok hirpalandim ama devam etmistim.
Cocuk cok istedim ama esime guvenemedigim icin yapmadimProblem sadece eşinizin ailesi olsa emek verin diyeceğim ama sizin eşiniz de problemli maalesef. Olanlara seyirci kalması, ailesine hak vermesi doğru değil. Çocuğunuz var mı?
Evet ben bunu cok aci bi sekilde tecrube ettim bir daha bu hatalari yapmamGeçmiş olsun. Umarım bundan sonra daha mutlu olursunuz. Yalnız şunu söylemek istiyorum bunu yapan kimse mutlu olamadı bugüne kadar. Hiçbir şeye susmayın bundan sonra, kimse susmasın. Bir işe yaramıyor çünkü.
bende bunu malesef evlilik olarak goremedim. Biriyle ev arkadasligi yaptim ama huzursuz bi sekildeZaten emek verilecek bir eş yokmuş ortada. Aile sözünden çıkamayan onların lafına eşini yok sayan bir eş. Ailesinin yaptıkları zaten yenir yutulur değil. Siz ne yapsanız da olduramazmışsınız zaten. İyi olmuş erkenden eşinizin yüzünü görmüşsünüz kendi hayatınızı kurarsınız, sever sevilirsiniz. 1 yıl nedir ki koca ömür var önünüzde
Ben bunlari anlatamadim ona gosteremedim. Ve artik gucumde kalmadi. Susmasaydim daha once bosanirdik beni daha once bosardi ama bundan korktugum icin degil sadece belki ben susunca bu fosterdigim olgunlugu anlarlar sanmistimKeşke her defasında susmak yerine hakkınızı savunsaydınız. Emek vermişsiniz evet bu çok zor. Bu şekilde devam etmeniz zaten sizi çok yoracaktı, eşinizin sürekli ailesini savunması gereksiz. Artık biraz ön planda siz olmalısınız, sizinle aynı evin , aynı hayatı paylasiyor.
Bedelli yapti zaten 20 gun ve ayni ildeydik uzaga da gitmedi ama haklisiniz hataydi evetaskere gitmeden evlenmekta ayrı bir hata.
İnanın bunu hiç bı erkek anlamaz. Eğer baş kaldırıp dik durmaz hale gelirseniz onların da işine gelir. Neyse hakkınızdan hayırlısı olsun. Bundan sonra hep mutlu olun inşallah.Ben bunlari anlatamadim ona gosteremedim. Ve artik gucumde kalmadi. Susmasaydim daha once bosanirdik beni daha once bosardi ama bundan korktugum icin degil sadece belki ben susunca bu fosterdigim olgunlugu anlarlar sanmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?