Bir yıl verdiğim emeklere rağmen boşanıyoruz:(

Guya benden sonra evlenmicekmis bi daha. Annesi birakmaz evlendirir onu. Ama bencede bi daha kimsenin basini yakmasinlar birine daha yazik olur

Zaten kendisi istiyo beni cok aeviyomus birebirde benle cok mutluymus ama ben onu ailesinden ayiriyomusum o yuzden bitmis kesinlikle istemiyomua
Herkes haklı konuna yazanlar bencede iyi ki çocuğun yok yat kalk dua et o kadın çocuğuna da yapışırdı ve şükret bu adamdan kurtulduğuna hic 1 yıl yazık oldu falan diye düşünme daha 1 gun daha durursan yazık olur

Mesaj ekran goruntuleri var. Sahitlerimde var alt komsum olsun is arkadaslarim olsun hepsi sahit. İnsallah alnim ak cikcam bu surecten

Vaaaay kendisi ayaklarına mı kapanmış kaynanasının
Valla o zaten o sekilde evliligini surduruyo. Yoksa benim yasadiklarimi yasatirlardi. Ama onun avantaji kocasi. Kocasi onun arkasinda duruyo laf soyletmiyo kimseye. Oda bunu guzel kullaniyo iste. Canim onlara sinsi lazim ben gibi birisi degil

Nasıl elti bu ya ne derdi var seninle. Çok ilginç. Neyse Allahtan bulsunlar sen kurtul da.
Yasi cok kucuk onun. Hemde ailesinin yaninda cok baskiyla buyumus. Evden cikmasina falan izin verilmemis. Simdi evlenince yasadigini hayat zannediyo kendince. O yuzden sıkı sıkıya tutunuyo. Ki ben ona hak veriyorum cunku gercektn hayatinda ilk defa ozgurlugu yasamis. Dusun artik denize dusmus yilana sariliyo garibim :)

Eşiniz olgun bir birey değilmiş ki. Tamamen karakteri oluşmamış biri. Bence yatın kalkın şükür edin çocuk olmadan bosanacağınız için.

Ayrıca sizi tebrik ederim çocuk yapmadığınız için.
Ana kuzusu karaktersiz bir babası ve şirret iftiracı bir babaannesi olacaktı. Ömrünüzün sonuna kadar bu terbiyesiz insanlarla ilişkiniz az olsa da sürecekti.

Bundan sonra arkanıza hiç bakmayın. Umarım önünüzde çok güzel kapılar açılır. Vakti geldiğinde olgun, karakterli hak ettiğiniz gibi biri karşınıza çıkar.

Cocuk cok istedim ama dedigim gibi kime guvenip yapcaktm. Kendime guveniyodum tabiki ama cocuk icin yetmezki. Bundna sonra kendi hayatima kendi yoluma bakarim. En kisa zamnada unutcam

Cocuk cok istedim ama dedigim gibi kime guvenip yapcaktm. Kendime guveniyodum tabiki ama cocuk icin yetmezki. Bundna sonra kendi hayatima kendi yoluma bakarim. En kisa zamnada unutcam
Çocuk tabi ki isteyebilirsiniz..
Ama o çocuğun baba tarafında ve babada ciddi sıkıntılar var. Çocuğa huzur dolu sağlıklı bir yuva sağlayamayacaktınız. Sürekli annesine iftara atıldığını duyacaktı. Böyle bir evlilikte sağlıklı çocuk yetişmezdi. Allah'ın bir bildiği varmış ki nasip etmemiş.

Ileride umarım güzel bir evliliğiniz olduğunda çocuğunuz olur. Kendinize odaklanin. Bu süreçten sonra kendinize meşgaleler bulun. Umarım çabuk boşanıp huzura kavuşursunuz..

Yani belki bu dusundugum komik ama sizce yeniden birini sevip evlenebilirmiyimki. Mutlu olabilirmiyim yani

İnanin sizede en az kendim kadar uzuldim. Yasadiklariniz cok agir olmustur eminim sagliginizdan olana kadar etkilemistir ve cocugunuz icinde uzuldum. En cok hak etmemek can yakiyo
Çok şükür sagligim etkilenmedi.ilk zamanlar olayın şokunu atlatana kadar zor oluyor ama sonrasında unutmaya başlıyorsun.sonra böyle bir eş ve aileden kurtulduğun için şükür ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…