- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
- Konu Sahibi bayankatip
-
Bir de su var benim ailem il disinda.ben ailemin yanina gittim diye ogluna mesaj atmis bigun. Niye gonderdin bu kiz ne sana bi gun yuzu gosterir ne de bize sen bilirsin. Aynen bunu yazmis. Ben bunu esime sordugumda bunun ilk olmadigini pgrendim.zaten bir senedir surekli oglum bu kiz bizi sevmiyo bu kiz bizi istemiyo bu kiz bizi ayirmaya calisiyo vs diye diye aklina girmis.benimkide zaten kandirilmaya musait ya annem hakli sen bizi ayirmaya calisiyosun demistiEvimealdifjm herseyin hesabini vermemi istedi.bir yere gidip gelirken izin almam gerektigini ondan gizli esimle hic bursey yapamayacagimi.. evliligimiz boyunca benim esimi cok mutsuz ettigimi yuzunun hoc gulmedigini..herkese oglunun evlendikten sonra kendisini cok yalniz ve mutsuz hissettigini soyleyip durdu.her aksam is cikisi ve hafta sonlarini onlarda gecirmek zorunda oldugumuzu.daha buna benzer neler neler.
tamam iste simdi sizde bu sunepe adami bosayin kurdele ile susleyip anasina geri iade edin bu adamda bu akil bu ana varken daha cok evlenir bosanir cocugunuzda yok hic cekmeyin boylesi degismiyorBir de su var benim ailem il disinda.ben ailemin yanina gittim diye ogluna mesaj atmis bigun. Niye gonderdin bu kiz ne sana bi gun yuzu gosterir ne de bize sen bilirsin. Aynen bunu yazmis. Ben bunu esime sordugumda bunun ilk olmadigini pgrendim.zaten bir senedir surekli oglum bu kiz bizi sevmiyo bu kiz bizi istemiyo bu kiz bizi ayirmaya calisiyo vs diye diye aklina girmis.benimkide zaten kandirilmaya musait ya annem hakli sen bizi ayirmaya calisiyosun demisti
Aynen oyle yapcam. Bu sefer geri adim atmicam. Ben hayatimi geri alcam. Ama onlar bu sekilde hic bir zaman mutlu olamazlartamam iste simdi sizde bu sunepe adami bosayin kurdele ile susleyip anasina geri iade edin bu adamda bu akil bu ana varken daha cok evlenir bosanir cocugunuzda yok hic cekmeyin boylesi degismiyor
Allah a havale etmeyin. Evi terk etmiş madem avukat aracılığı ile falan dön çağrısı yapın. Nasıl olsa dönmez ve bunu kullanarak beni yıprattı diye boşanma davasında tazminat istemeye çalışın. Arabayı alın mesela. Böyle insanların parasını alacaksınız. O kaynananın canını oğlunun boşanıyor olması yakmaz. Ceplerinden para çıkarsa yanar canları. Sizin yerinizde olsam asla Allah’a havale deyip çekilmemÖnceki konularımı görenler az çok eşimi kvyi ve beni hatırlar.hiç değişen birşey olmadı.biliyosunuzki karsilikli apartmanlarda oturuyoruz.ve karismadigi hic birseyimiz yok.esimle ortak karar verip yaptigimiz herseyi elestirip beni sucladi beni azarladi.esimde annesi beni azarlarken hic ses cikarmayip sadece dinledi sanki ben kafama gore karar verip uygulamisim gibi.destek olmadigi gibi bana yapilanlari sadece seyretti.bardagi tasiran son damla, esim askere gittiginde gelip bizde kalcaksin dedi.bende kabul etmedim.o surecte esimi hergun arayip beni kotuledi.yaptigim yapmadigim ne varsa konustu doldurdu.esimle ortak arabimizi kapimizdan caldilar.geri istedim sanane oglumuzun arabasi sen kimsin gibi cevaplar aldim.esim askerden donunce yine ailesine hak verdi.yine arkamda durmadi.ve ben o askere gitmeden bi ruya gormustum.dedemin evindeydik orda annesi ve babasi bana bagiriyodu esimde annem hakli bosaniyoriz diyip gitmisti.uyandim aglya aglaya anlattim.korkma ben senin arkandayim dedi.ama dedemin öldüğü gün o sozleri soyleyip evi terk etti.kvnin bana yaptiklarini cok detayli anlatmadim.cunku midem bulaniyo artik.benim icin en buyuk hayal kirikligi ben bu evlilik icin emek vermistim arkadaslar.cok sustum cok hirpalandim ama devam etmistim.hic bi kabahatim yokken elimde patladi. Ben allaha havale ediyorum
Yok zaten onu yapmicam. Bende diyorumki madem manevi olarak ben gidince rahatlicaklar. O zaman maddi olarak coksunlerde ben rahatliyim. Hic acimicam artik. Kimsenin gozunun yasina bakmam onlarda bana acimadiAllah a havale etmeyin. Evi terk etmiş madem avukat aracılığı ile falan dön çağrısı yapın. Nasıl olsa dönmez ve bunu kullanarak beni yıprattı diye boşanma davasında tazminat istemeye çalışın. Arabayı alın mesela. Böyle insanların parasını alacaksınız. O kaynananın canını oğlunun boşanıyor olması yakmaz. Ceplerinden para çıkarsa yanar canları. Sizin yerinizde olsam asla Allah’a havale deyip çekilmem
dusunun omrunuzu bunlarla curutmek mi yoksa yolunuza bakip hayatinizi yasamak mi her telefonda her gorusmede acaba simdi ne diyecekler ne laf sokacaklar diye dusunmek iskence esinizde insallah sizden sonra evlenmezde baska birinin daha basini yakmaz kanunen bile siz hakliniz esini kendi ailesine ezdiren aile birligini koruyamamak bosanma sebebiAynen oyle yapcam. Bu sefer geri adim atmicam. Ben hayatimi geri alcam. Ama onlar bu sekilde hic bir zaman mutlu olamazlar
Dikkat edin yalancı şahit bulmaya falan çalışıp sizi ahlaksızlıkla falan suçlarlar.ayrıca karşıya mesaj atmayın. Aramayın. Ellerinde size yöneltecekleri en ufak şey olmasın. Hatta keşke kaynananın yaptıklarını gören bir şahit olsaydı. Ya da mesajlar falan olsaydıYok zaten onu yapmicam. Bende diyorumki madem manevi olarak ben gidince rahatlicaklar. O zaman maddi olarak coksunlerde ben rahatliyim. Hic acimicam artik. Kimsenin gozunun yasina bakmam onlarda bana acimadi
İyi yapmışsınız. Kendinize yazık etmeyin. Bu dünyaya eşinizin ailesini mutlu etmek için gelmediniz. Ayrılın veya ayrılmayın diyemem ama çekilecek çile değil sürekli 3. Kişilerin ailenize müdahil olması.Cocuk cok istedim ama esime guvenemedigim icin yapmadim
Evliliğinizin ilk ayında konu açmıştınız ve böyle olacağını herkes yazmıştı. Şuan üzgünsünüz elbette ama yolun çok başında kurtulduğunuz için sonra çok şükredeceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsunÖnceki konularımı görenler az çok eşimi kvyi ve beni hatırlar.hiç değişen birşey olmadı.biliyosunuzki karsilikli apartmanlarda oturuyoruz.ve karismadigi hic birseyimiz yok.esimle ortak karar verip yaptigimiz herseyi elestirip beni sucladi beni azarladi.esimde annesi beni azarlarken hic ses cikarmayip sadece dinledi sanki ben kafama gore karar verip uygulamisim gibi.destek olmadigi gibi bana yapilanlari sadece seyretti.bardagi tasiran son damla, esim askere gittiginde gelip bizde kalcaksin dedi.bende kabul etmedim.o surecte esimi hergun arayip beni kotuledi.yaptigim yapmadigim ne varsa konustu doldurdu.esimle ortak arabimizi kapimizdan caldilar.geri istedim sanane oglumuzun arabasi sen kimsin gibi cevaplar aldim.esim askerden donunce yine ailesine hak verdi.yine arkamda durmadi.ve ben o askere gitmeden bi ruya gormustum.dedemin evindeydik orda annesi ve babasi bana bagiriyodu esimde annem hakli bosaniyoriz diyip gitmisti.uyandim aglya aglaya anlattim.korkma ben senin arkandayim dedi.ama dedemin öldüğü gün o sozleri soyleyip evi terk etti.kvnin bana yaptiklarini cok detayli anlatmadim.cunku midem bulaniyo artik.benim icin en buyuk hayal kirikligi ben bu evlilik icin emek vermistim arkadaslar.cok sustum cok hirpalandim ama devam etmistim.hic bi kabahatim yokken elimde patladi. Ben allaha havale ediyorum
Zaten kendisi istiyo beni cok aeviyomus birebirde benle cok mutluymus ama ben onu ailesinden ayiriyomusum o yuzden bitmis kesinlikle istemiyomuaEşiniz olacak kişi ne diyor şu anda boşanmayla vs ilgili
Benim icin bitti artik. Ne sevgi kaldi ne saygi ne de emek verecek bi gucum kaldi.Eşin tam bir dangalakmiş kurtulduğuna şükret . Keske böyle bir evliliğe emek verip kendini yipratmasaydin. Ayrılınca oğuluşlarinin değeri düşer eşiniz çok kafasına vurur . Sen olduğun için paylasilamiyor ,ortada bi halt olmadığını anlayınca ,kafasına vursada kabul etme bunu sen.
Evet o zamandan belliydi. Ama ben duzelir sandim bi umut dedim olmadi cok emek verdim aabrettim yetmedi esimeEvliliğinizin ilk ayında konu açmıştınız ve böyle olacağını herkes yazmıştı. Şuan üzgünsünüz elbette ama yolun çok başında kurtulduğunuz için sonra çok şükredeceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Evin anahtarini degistirdimde altinlarima zaten dugunden sonra el koymuslardi. Artik davada alcam insallah hepsinibence evin kilidini değişin, eşyaları bile gelip almaya yelteniz bunlar. altınlar felan varsa toplayın altın hesabınıza yatırın. maddi olarak tüm hareketlerinizi yapın acımayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?