Bir yıl verdiğim emeklere rağmen boşanıyoruz:(

Bir de su var benim ailem il disinda.ben ailemin yanina gittim diye ogluna mesaj atmis bigun. Niye gonderdin bu kiz ne sana bi gun yuzu gosterir ne de bize sen bilirsin. Aynen bunu yazmis. Ben bunu esime sordugumda bunun ilk olmadigini pgrendim.zaten bir senedir surekli oglum bu kiz bizi sevmiyo bu kiz bizi istemiyo bu kiz bizi ayirmaya calisiyo vs diye diye aklina girmis.benimkide zaten kandirilmaya musait ya annem hakli sen bizi ayirmaya calisiyosun demisti

tamam iste simdi sizde bu sunepe adami bosayin kurdele ile susleyip anasina geri iade edin bu adamda bu akil bu ana varken daha cok evlenir bosanir cocugunuzda yok hic cekmeyin boylesi degismiyor

tamam iste simdi sizde bu sunepe adami bosayin kurdele ile susleyip anasina geri iade edin bu adamda bu akil bu ana varken daha cok evlenir bosanir cocugunuzda yok hic cekmeyin boylesi degismiyor
Aynen oyle yapcam. Bu sefer geri adim atmicam. Ben hayatimi geri alcam. Ama onlar bu sekilde hic bir zaman mutlu olamazlar

Allah a havale etmeyin. Evi terk etmiş madem avukat aracılığı ile falan dön çağrısı yapın. Nasıl olsa dönmez ve bunu kullanarak beni yıprattı diye boşanma davasında tazminat istemeye çalışın. Arabayı alın mesela. Böyle insanların parasını alacaksınız. O kaynananın canını oğlunun boşanıyor olması yakmaz. Ceplerinden para çıkarsa yanar canları. Sizin yerinizde olsam asla Allah’a havale deyip çekilmem

Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun,bundan sonrası için yeni bir sayfa var önünüzde kurtuldunuz artık öyle düşün.
Keşkelerle,acabalarla canınızı da sıkmayın siz ne yaparsanız yapın onlar değişmeyecekti.Siz biriciksiniz artık kendiniz için yaşayın

Yok zaten onu yapmicam. Bende diyorumki madem manevi olarak ben gidince rahatlicaklar. O zaman maddi olarak coksunlerde ben rahatliyim. Hic acimicam artik. Kimsenin gozunun yasina bakmam onlarda bana acimadi

Aynen oyle yapcam. Bu sefer geri adim atmicam. Ben hayatimi geri alcam. Ama onlar bu sekilde hic bir zaman mutlu olamazlar
dusunun omrunuzu bunlarla curutmek mi yoksa yolunuza bakip hayatinizi yasamak mi her telefonda her gorusmede acaba simdi ne diyecekler ne laf sokacaklar diye dusunmek iskence esinizde insallah sizden sonra evlenmezde baska birinin daha basini yakmaz kanunen bile siz hakliniz esini kendi ailesine ezdiren aile birligini koruyamamak bosanma sebebi

Yok zaten onu yapmicam. Bende diyorumki madem manevi olarak ben gidince rahatlicaklar. O zaman maddi olarak coksunlerde ben rahatliyim. Hic acimicam artik. Kimsenin gozunun yasina bakmam onlarda bana acimadi
Dikkat edin yalancı şahit bulmaya falan çalışıp sizi ahlaksızlıkla falan suçlarlar.ayrıca karşıya mesaj atmayın. Aramayın. Ellerinde size yöneltecekleri en ufak şey olmasın. Hatta keşke kaynananın yaptıklarını gören bir şahit olsaydı. Ya da mesajlar falan olsaydı

Cocuk cok istedim ama esime guvenemedigim icin yapmadim
İyi yapmışsınız. Kendinize yazık etmeyin. Bu dünyaya eşinizin ailesini mutlu etmek için gelmediniz. Ayrılın veya ayrılmayın diyemem ama çekilecek çile değil sürekli 3. Kişilerin ailenize müdahil olması.

Evliliğinizin ilk ayında konu açmıştınız ve böyle olacağını herkes yazmıştı. Şuan üzgünsünüz elbette ama yolun çok başında kurtulduğunuz için sonra çok şükredeceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Eşin tam bir dangalakmiş kurtulduğuna şükret . Keske böyle bir evliliğe emek verip kendini yipratmasaydin. Ayrılınca oğuluşlarinin değeri düşer eşiniz çok kafasına vurur . Sen olduğun için paylasilamiyor ,ortada bi halt olmadığını anlayınca ,kafasına vursada kabul etme bunu sen.

Benim icin bitti artik. Ne sevgi kaldi ne saygi ne de emek verecek bi gucum kaldi.

Evet o zamandan belliydi. Ama ben duzelir sandim bi umut dedim olmadi cok emek verdim aabrettim yetmedi esime

bence evin kilidini değişin, eşyaları bile gelip almaya yelteniz bunlar. altınlar felan varsa toplayın altın hesabınıza yatırın. maddi olarak tüm hareketlerinizi yapın acımayın.
Evin anahtarini degistirdimde altinlarima zaten dugunden sonra el koymuslardi. Artik davada alcam insallah hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…