Bir yıl verdiğim emeklere rağmen boşanıyoruz:(

Zaten kendisi istiyo beni cok aeviyomus birebirde benle cok mutluymus ama ben onu ailesinden ayiriyomusum o yuzden bitmis kesinlikle istemiyomua
Konudaki en uzucu kısım bu, Bosanmayı esının istemesi.
Evden gitmese katlanmaya devam edecektin.
İnsallah adım atmaz, atarsa barısırsın sen bana boyle geliyor

Hırpaladığınız, ailesinin yaptıklarına sessiz kalıp sizi hiçe sayan eşle devam etmeye çalışmanız hata olmuş zaten.

Sizin yapmanız gerekeni eşiniz yapmış aslında iyi olmuş. Şimdi üzülüyorsunuz ama siz emeklerim diye devam ettirecektiniz muhtemelen bu evliliği. Boşa vakit kaybı.

Bundan sonrası güzel olur umarım sizin için.

Hırpaladığınız, ailesinin yaptıklarına sessiz kalıp sizi hiçe sayan eşle devam etmeye çalışmanız hata olmuş zaten.

Sizin yapmanız gerekeni eşiniz yapmış aslında iyi olmuş. Şimdi üzülüyorsunuz ama siz emeklerim diye devam ettirecektiniz muhtemelen bu evliliği. Boşa vakit kaybı.

Bundan sonrası güzel olur umarım sizin için.
Haklisiniz tesekkurler

Suçunuz zaten hadlerini bildirmemeniz yuzunden olmuş. İyice bş hadlerini bildirseydiniz belki böyle olmazdı. Olsa bile en azından ezilmezdiniz boşanacak olan zaten boşanır. Bana eşinizin davranışlarında bu tuhaflık olduğunu düşündürdü. Bu evliliği farklı sebeplerden dolayı yapıp yıpratma politikası mı uyguladılar bilinçli olarak?

Suçunuz zaten hadlerini bildirmemeniz yuzunden olmuş. İyice bş hadlerini bildirseydiniz belki böyle olmazdı. Olsa bile en azından ezilmezdiniz boşanacak olan zaten boşanır. Bana eşinizin davranışlarında bu tuhaflık olduğunu düşündürdü. Bu evliliği farklı sebeplerden dolayı yapıp yıpratma politikası mı uyguladılar bilinçli olarak?
Planli bi evlilik oldugunu sanmiyorum. Cunku ayni is yerindeyiz ve evlenmeden once 3 yil pesimden kostu. O zamanlar ailesi yoktu tabi cok iyiydik. Ne zaman nisanlandik sonra hersey mahvolmaya basladi. Bence esim hala bir cocuk ve annesi tarafindan kumanda edilmeye muhtac oldugundan bundan vazgecemiyo. İnanin tuvalete gitme dese ikinci bi emre kadar gitmez😁

Geçmiş olsun ama iyi olmuş adam terketmese siz bırakamazdınız muhtemelen, hayırlısı olmış. Evimin önünden arabamı alacak insanın hayatını karartırım ben

Planli bi evlilik oldugunu sanmiyorum. Cunku ayni is yerindeyiz ve evlenmeden once 3 yil pesimden kostu. O zamanlar ailesi yoktu tabi cok iyiydik. Ne zaman nisanlandik sonra hersey mahvolmaya basladi. Bence esim hala bir cocuk ve annesi tarafindan kumanda edilmeye muhtac oldugundan bundan vazgecemiyo. İnanin tuvalete gitme dese ikinci bi emre kadar gitmez😁
Nişanlıyken keşke bıraksaymışsınız. Memeden kesilmeyen erkekler evlenmesin ya :KK20:

Bence erkek anası ve erkeğin kendisi evlenene kadar gayet sıradan ve mesafeli iken evlenince bir şey olıyor bunlara. Bir taraf anne düşkünü bir taraf da oğluna yapışık. Öfff ne kadar kötü.

Annesinin bir uzvu olduğunu düsünüyor böyle anakuzulari.bu psikolojik bir rahatsızlık aslında ama işte farkında bile değil eşin.

Arabayi zorla nasil çaldilar anahtar nerde
Yedek anahtarini esim onlara vermis. Markete gircektim bi baktim araba kapida yok esimi aradim meger almislar. Sonra onlari aradim sanami soracaktik oglumuzun arabasi sen bi yere giderken bize haber veriyomusun vs gibi sozler soylediler

Tüm samimiyetimle söylüyorum kalk bir halay müziği aç göbek at. Yemin ederim hayatın kurtulmuş. Bunlar leş bunlar iğrenç. Ve senin aklını seveyim ki çocuk yapmamışsın. 👏🏻 Arkana bile bakma seni güzel bir hayat bekliyor gezecek görecek mutlu olacak yerler var çiçekler al kendine mutlu et kendini.

Peki merak ediyorum bu kayınvalidenin kendi kayınvalidesene size yaptırmaya çalıştırdıklarını kendi yapmışmı acaba... Üzülme bir laf gelen gideni aratır diye

Tüm samimiyetimle söylüyorum kalk bir halay müziği aç göbek at. Yemin ederim hayatın kurtulmuş. Bunlar leş bunlar iğrenç. Ve senin aklını seveyim ki çocuk yapmamışsın. 👏🏻 Arkana bile bakma seni güzel bir hayat bekliyor gezecek görecek mutlu olacak yerler var çiçekler al kendine mutlu et kendini.
Haklisin cok tesekkur ederim umarim bundan sonra guzel olur hersey

Back
X