bir yılda iki bebeğim melek oldu..çok zor..

ellermbomboskald24kasm11

çok şükür rabbime
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
242
1
66
36
2011 yılı benim için çok zor ve kötü bir yıldı.3buçuk aylık oğlumu akciğer enfeksiyonu sebebiyle cennete uğurladım.anlatamdığım yazmaya cesaret edemediğim okadar çok sey varki ve 24 kasım 2011 de 26 haftalık doğum yaptım va kızımıda kaybettim.bunlar sadece dışardan söyleyebildiklerim ya o süreç...bebeklerimmmm.yusufum.meliham çok özlüyorum RABBİM kimseye yaşatmasın

2011 yılı benim için çok zor ve kötü bir yıldı.3buçuk aylık oğlumu akciğer enfeksiyonu sebebiyle cennete uğurladım.anlatamdığım yazmaya cesaret edemediğim okadar çok sey varki ve 24 kasım 2011 de 26 haftalık doğum yaptım va kızımıda kaybettim.bunlar sadece dışardan söyleyebildiklerim ya o süreç...bebeklerimmmm.yusufum.meliham çok özlüyorum rabbim kimseye yaşatmasın

merhaba canım,
bende bu siteye yeni üye oldum. Bende 13 ocak 2012de melekannesi oldum. Ben 38.haftamda ölü doğum yaptım.9 ay boyunca karnımda hissetiğim ve yüzünü merak ettiğim bebeğimin yüzünü göremeden kara toprağa verdim. Bu çok acı bir şey.yaşayan bilir. Ancak senin hikayen benim yüreğimi daha da dağladı. Görüp, emzirip kaybetmek eminim daha da katlanılmaz bir acıdır. Bende 2011 yılını hamile geçirdim.yeni yılla kurduğumuz hayeller yılın ilk ayında son buldu. Acını gönülden paylaşıyorum.

2011 yılı benim için çok zor ve kötü bir yıldı.3buçuk aylık oğlumu akciğer enfeksiyonu sebebiyle cennete uğurladım.anlatamdığım yazmaya cesaret edemediğim okadar çok sey varki ve 24 kasım 2011 de 26 haftalık doğum yaptım va kızımıda kaybettim.bunlar sadece dışardan söyleyebildiklerim ya o süreç...bebeklerimmmm.yusufum.meliham çok özlüyorum RABBİM kimseye yaşatmasın

canım benim allah dağına göre kar verirmiş derler. seninde bu hayattaki sınavın buymuş, evet en zorlarından biri sana denk gelmiş belki ama üzme sıkma tatlı canını. lütfen karamsar olma olur mu? umut ve pozitif düşünce bence çok önemli. iyi düşün iyi olsun. işallah en kısa zamanda bebeciğini alırsın kucağına sağlıkla...
tekrar başın sağolsun.

başın sağolsun canım çok üzüldüm.bebeğinin ölüm sebebi neydi araştırdınızmı
sağolun.akraba evliliği olduğunu söylüyorlar.ilk bebeğimin sıkıntıları vardı gebelikte ama ben ısrarla onu yaşatmak istedim fakat ömrü yetmedi ikinci bebeğimde hiçbir sorun yokken suyum erken geldi ve doğum başladı aniden apar topar sezaryen oldum.doktr şundan bundan diyemiyo ki.akrabamısınız evet tamam.daha geniş çapta bir tedavi görmem araştırılmam lazım inşallah mayısta istanbula gitmeyi düşünüyoruz bakalım hayırlısı

Cok agir bir sinavdan gecmissin canim... allah tekrarini insallah yasatmaz.... acin cok buyuk anliyorum seni...

Onlar cennetde seni karsilayacak birgun allahin izniyle...

başın sağolsun canım Allah ım yenıden o duyguyu uzun soluklu yasatsın ınsallah.. ben de ikiz bebıslerımı kaybettım..

merhaba canım,
bende bu siteye yeni üye oldum. Bende 13 ocak 2012de melekannesi oldum. Ben 38.haftamda ölü doğum yaptım.9 ay boyunca karnımda hissetiğim ve yüzünü merak ettiğim bebeğimin yüzünü göremeden kara toprağa verdim. Bu çok acı bir şey.yaşayan bilir. Ancak senin hikayen benim yüreğimi daha da dağladı. Görüp, emzirip kaybetmek eminim daha da katlanılmaz bir acıdır. Bende 2011 yılını hamile geçirdim.yeni yılla kurduğumuz hayeller yılın ilk ayında son buldu. Acını gönülden paylaşıyorum.

zorluğunu anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor içimde yanan ateş hiç sönmüyo.gün geçtikçe daha da alevlenip yakıyo bütün bedenimi.evlatlarımın kokusu burnumdan gitmiyo.nerde bir bebek görsem elektrik carpmıs gibi oluy bedenim.çoğu geceleri bebeğimin sesiyle aniden uyanıyorum sonrası.....bebeklerimin ölümü birden olmadı.ilk bebeğim gözlerimin önünde gitti yavaş yavaş ölüme.hiç bir şey yapamıyorsun çaresizlik çok kötü.doktorlara yalvarıyosun ama onlarda artık bişey yapamıyo ve arafta kaldım.bebeğim ne iyileşiyo ne ölüyo.. hangi anane dayanabilir evladının acı cekmesine.benim gözlerimin önünde gitti ölüme.tamam diyosun kaderdendir yazgıdır ikincisi unutturur ilacımı olur diyosun pat oda hüsran:14:Allahtan geldi napalım

Cok agir bir sinavdan gecmissin canim... allah tekrarini insallah yasatmaz.... acin cok buyuk anliyorum seni...

Onlar cennetde seni karsilayacak birgun allahin izniyle...

sağolasın.tek tesellimiz zaten.Alahtan geldiği için sabredebiliyo insan yoksa insandan gelse..Rabbim kimseye yaşatmasın kimseyi evladı ile sınamasın mevlam

canım acın için söylenebilecek çok kelime yok açıkçası:( ne diyelim allah sabır versin ve bir an önce sağlıcakla bir evlat kucağına almayı nasip etsin inşallah:(( (tabi bütün melek anneleri için de bu duam)

Allah sabir versin canim cok zor benim icinde 2011 yili cok kotu gecti bende 2 bebegimi kaybettim biri yaklasik 10 haftalik digeri 8 haftalikti. bilirim acisini ustuste cok zor. simdide supheliniyor hamilemiyim diye. korunuyorduk gerci ama adetim gelmedi bugun 26. gun
24 gunde bir olur genelde ama dun testte negatif cikti ins hamileysem bu tesellim olucak.
Allah sanada en kisa zamanda tesellini yollasin canim

Back
X