Konidan bagimsiz baskasinin isinde agir bi iste calissa daha rahat olurdu emin olun demeye geldim. Insanin kendi isi kadar insani tuketen bisey yok. Esim onceden babasinin yaninda calisiyodu sonra satin aldik o is yerini. Orda calisirken cicek gibiydi. Sahibi olunca cöktü resmen. Icine kapandi uykusunda bile hesap kitap derdinde. Ama bunlarin disinda. Duzelmez. ben de kendime donup onu bu haliyle salarim demiyosaniz mutsuz bi evlilik sizi bekliyo malesef. O yuzden ne karar verecekseniz cocuk yapmadan verinÇalışıyor ama yorulduğu bir işi yok kendi işi. İstediği zaman gider istediği zaman çıkar rahat demek istedim
Beddua için erken değil miydi yav?Aynen nikahta tanıştık. Neden cevap yazmak için yazıyorsunuz Allah aşkına bu kadar kötü olmak zorunda misiniz? Umarım kendinizi mutsuz hissettiğiniz bir anda böyle bir tavırla karşılaşırsınız sizde.
Adamı öyle bir pasif anlatmışsin ki evlilik teklifini veya o konuşmayı nasıl yaptı merak ettim, hiç mi hayata karşı heyecan duymuyor garipMerhaba arkadaşlar, mutsuzum. Geçtiğimiz eylülde evlendik. Öncesinde 2 yıl falan süren sevgililik sürecimiz oldu. Eşim panik atak hastası ama konumuzun bununla alakası yok. Evlilikten olan beklentimi karşılamıyor maalesef ve ben çok mutsuz çok yalnız hissediyorum kendimi. Ben çok hareketli çok aktif bir insanım çocukla çocuk olan büyükle büyük olan bir yapıya sahibim her şeye ayak uydururum. Ama eşim dümdüz biri durağan ve ben bu durumdan cok sıkılıyorum. Aktif bir çalışma hayatı yok yorulmuyor, ama sürekli hasta sürekli yatmak istiyor. Ben de tam tersiyim. Birbirimize ayak uyduramiyoruz. Tüm bunların dışında gerçekten iyi birisi ne istersem yapar ama benim istemem gerekiyor. Yönetmem gerekiyor surekli kontrol etmem gerekiyor onun hayatını bundan da bir süre sonra cok sıkıldığımı farketttim. İlgisiz birisi dolayısıyla sürekli bir şeyler için ittirmem gerekiyor onu. Ben söylemeden bana bir kere bile bir şey yapmışlığı yok. Ben söyledikten sonrada pek bir anlamı olmuyor zaten. Ben düşünülmek onemsilmek istiyorum ama asla yok. Eve gelir koltuğa uzanır sabahtan akşama kadar telefona bakar. Ben de yanında mal gibi otururum tabiri caizse. Asla uzun uzun konuşamıyoruz. Kalabalık arkadaş ortamlarımız var zaman zaman oturuyoruz öyle ortamlarda da sıfır ilgi bana herhangi bir arkadaşıymışım gibi davranıyor. Panik hastası olduğunu söylemiştim ya sürekli bunu da one sürüyor durumla alakalı. İlaç kullanıyor 7 yıldır böyle olmasında etkisi var mı bilmiyorum ama inanılmaz rahat gamsız birisi. Bazı zamanlar çok bunalıyorum canıma tak ediyor. Kendimi koskocaman bir evde yapayalnız hissediyorum.
Ailemle aynı şehirde yaşıyorum zaman zaman onlarla görüşüyorum ama sıkıntılarımdan onlara asla bahsetmem beni anlayacaklarını da zannetmiyorum. Kocam çalışıyor mu çalışıyor eve ekmek getiriyor mu getiriyor bana şiddet uyguluyor mu hayır. Aileme göre her şey mükemmel demek. Ben öyle düşünmüyorum ama. 1 yıllık evliyiz cinsellikte de inanılmaz isteksiz kendisi. Çok nadir ilişkiye giriyoruz haftada bir bazen 2 haftada bir çünkü istemiyor hissediyorum. Ben de o istemediği için istemiyorum sinirlerim bozuluyor. Bu konuyu da defalarca konuştuk kullandığı ilaçlarla alakalı olabileceğini söyledi durumunun çünkü bildiğim kadarıyla yeni evli bir çift için bu durum normal değil. Doktora gideceğini söyledi ama tamamen beni geçiştirmek için. Asla hiçbir icraat yok benimle alakalı. Ben susan birisi değilim her şeyi apaçık konuşurum konuşarak çözmeye çalışırım ama karşımda resmen bir duvar var ve ben tosluyorum her seferinde. Aldatma vs gibi bi durum söz konusu değil her şeyini bilirim telefonunu çok rahat elime alırım çok şeffaf o konuda ama böyle genel olarak hayattan bezmiş bir hali var ve bu da benim enerjimi aşagı çekiyor resmen. Cinsellik konusunda bu kadar isteksiz oluşu da benim çok kafama takılıyor açıkçası çok bakımlı biriyim her gün duş alırım her gün saçlarımı yaparım markete dahi bakımlı giden cinstenim. Çevrem tarafından da beğenilen biriyim ama sorun tam olarak ne asla çözemiyorum. Kendimi suanda çıkmazda hissediyorum. Belki buraya yazmak dertleşmek iyi gelir diye açtım bu başlığı çünkü çevremde kimseye bahsedemiyorum.
Teşekkür ederimMerhaba, sırf yazınıza cevap verebilmek için üye oldum. 2.5 senelik evliyim ve eşim aynı sizin eşiniz gibi panik atak hastası ve ilaç içiyor. (Cipralex 20 mg) Panik atak hastaları ne yazık ki ilaçsız yapamıyor ve bu cinselliği inanılmaz etkiliyor. Erkeklerde isteksizlik, ereksiyon sorunu vb etkiler yaratıyor. Eşinizin derdi içtiği ilaçlar büyük ihtimalle. Benim eşim akşam da yatmadan önce isteksizliği azaltması için bir ilaç daha içiyor ve o ilac bu sorunumuza çözüm oldu (pexola 0.25) iyi bir psikiyatri doktoruna danışarak derdinizi anlatabilir bu konuda yardım isteyebilirsiniz
İlacı bırakmak daha kötü sorunlara sebep olabilir. Sinsi sinsi altta bekler bir anda patlar. İlaçsız ataklar geçirebilir. Doktorunuz önermeden ilacı biraktirmayin bence:) uzun yıllar boyu ilaç içen bir beden o ilaca bağımlı oluyor öyle şak diye kesemezsiniz. İlişki konusunda da bir başka önerim sabah uyanir uyanmaz ilişkiye girin. İlacı daha içmeden önce. Ya da ilişkiye gireceğiniz gün ilacı içmesin. 1 günden bir şey olmuyorTeşekkür ederimbenim eşim suanda 150 mg bir ilaç kullanıyor daha yeni 300 mgdan düştü. Durumunun en büyük etkeni bu olsa gerek. İlacı bırakması için hem destek oluyorum hem de ısrarcı oluyorum ama bırakmaya hiç niyeti yok, ilaçsız yaşayamazmış gibi bir düşüncesi var. Saygı duyuyorum ama benim de psikolojim bozuldu destek almak zorundayım farkındayım.
Panik atak için kullandığı ilaclar isteksizlik yapar cok cok normal. Ayrıca bu rahatlığı da muhtemelen ondan. Evlenmeden önce de aynıdır bu adam. Su saatten sonra ne yapılır bilemedim. Bir terapiste gitse, ilaçtan kurtulabilir belki terapi sayesinde. Sonra da hayatınız düzene girebilirMerhaba arkadaşlar, mutsuzum. Geçtiğimiz eylülde evlendik. Öncesinde 2 yıl falan süren sevgililik sürecimiz oldu. Eşim panik atak hastası ama konumuzun bununla alakası yok. Evlilikten olan beklentimi karşılamıyor maalesef ve ben çok mutsuz çok yalnız hissediyorum kendimi. Ben çok hareketli çok aktif bir insanım çocukla çocuk olan büyükle büyük olan bir yapıya sahibim her şeye ayak uydururum. Ama eşim dümdüz biri durağan ve ben bu durumdan cok sıkılıyorum. Aktif bir çalışma hayatı yok yorulmuyor, ama sürekli hasta sürekli yatmak istiyor. Ben de tam tersiyim. Birbirimize ayak uyduramiyoruz. Tüm bunların dışında gerçekten iyi birisi ne istersem yapar ama benim istemem gerekiyor. Yönetmem gerekiyor surekli kontrol etmem gerekiyor onun hayatını bundan da bir süre sonra cok sıkıldığımı farketttim. İlgisiz birisi dolayısıyla sürekli bir şeyler için ittirmem gerekiyor onu. Ben söylemeden bana bir kere bile bir şey yapmışlığı yok. Ben söyledikten sonrada pek bir anlamı olmuyor zaten. Ben düşünülmek onemsilmek istiyorum ama asla yok. Eve gelir koltuğa uzanır sabahtan akşama kadar telefona bakar. Ben de yanında mal gibi otururum tabiri caizse. Asla uzun uzun konuşamıyoruz. Kalabalık arkadaş ortamlarımız var zaman zaman oturuyoruz öyle ortamlarda da sıfır ilgi bana herhangi bir arkadaşıymışım gibi davranıyor. Panik hastası olduğunu söylemiştim ya sürekli bunu da one sürüyor durumla alakalı. İlaç kullanıyor 7 yıldır böyle olmasında etkisi var mı bilmiyorum ama inanılmaz rahat gamsız birisi. Bazı zamanlar çok bunalıyorum canıma tak ediyor. Kendimi koskocaman bir evde yapayalnız hissediyorum.
Ailemle aynı şehirde yaşıyorum zaman zaman onlarla görüşüyorum ama sıkıntılarımdan onlara asla bahsetmem beni anlayacaklarını da zannetmiyorum. Kocam çalışıyor mu çalışıyor eve ekmek getiriyor mu getiriyor bana şiddet uyguluyor mu hayır. Aileme göre her şey mükemmel demek. Ben öyle düşünmüyorum ama. 1 yıllık evliyiz cinsellikte de inanılmaz isteksiz kendisi. Çok nadir ilişkiye giriyoruz haftada bir bazen 2 haftada bir çünkü istemiyor hissediyorum. Ben de o istemediği için istemiyorum sinirlerim bozuluyor. Bu konuyu da defalarca konuştuk kullandığı ilaçlarla alakalı olabileceğini söyledi durumunun çünkü bildiğim kadarıyla yeni evli bir çift için bu durum normal değil. Doktora gideceğini söyledi ama tamamen beni geçiştirmek için. Asla hiçbir icraat yok benimle alakalı. Ben susan birisi değilim her şeyi apaçık konuşurum konuşarak çözmeye çalışırım ama karşımda resmen bir duvar var ve ben tosluyorum her seferinde. Aldatma vs gibi bi durum söz konusu değil her şeyini bilirim telefonunu çok rahat elime alırım çok şeffaf o konuda ama böyle genel olarak hayattan bezmiş bir hali var ve bu da benim enerjimi aşagı çekiyor resmen. Cinsellik konusunda bu kadar isteksiz oluşu da benim çok kafama takılıyor açıkçası çok bakımlı biriyim her gün duş alırım her gün saçlarımı yaparım markete dahi bakımlı giden cinstenim. Çevrem tarafından da beğenilen biriyim ama sorun tam olarak ne asla çözemiyorum. Kendimi suanda çıkmazda hissediyorum. Belki buraya yazmak dertleşmek iyi gelir diye açtım bu başlığı çünkü çevremde kimseye bahsedemiyorum.
Tamam da yine de anlaşılır. Kendiniz de itiraf ediyorsunuz; bizim kadınların en büyük hatası evlenince düzelir değişir, adam düzelmeyince çocuk olduktan sonra değişir şeklinde düşünmek. Yani panik atak hastası üşengeç ilgisiz bir adam mutlaka sinyal yayıyordur etrafa. Çok hareketli çok aktif birisiniz ama sizin tam tersiniz bir adamı seçmişsiniz. Bize değil kendinize kızın.Evli misiniz bilmiyorum ama sevgililik ve evlilik çok farklı sevgiliyken bir çok şeyi farketmek mümkün mü sizce? Mutluydum o zaman her şey güzel gidiyordu ve farketmemistim bazı şeyleri, tabii ki başbaşa da görüşüyorduk ama aynı evin içinde yaşama deneyimimiz olmamıştı. suanda beni rahatsız eden şeylerin farkında olsaydım sizce bu yazıyı yazmakla uğraşıyor olur muydum?
Bence konunun bununla alakası var. Büyük ihtimalle kullandığı ilaçlar bu şekilde olmasına sebep oluyor. Benim eşim de panik atak hastası, oradan biliyorumEşim panik atak hastası ama konumuzun bununla alakası yok
Boşanmak için büyük boylu olayların vukuu bulması gerektiğine asla inanmayan birisiyim. Ortak bir sinerji ve dolayısıyla hayat yakalayamamışsınız. Birbirinizin kalemi değilsiniz. Mutsuzsanız yol bellİ. sSevgililik dönemi ıvır zıvır katmıycam neticeye bakıyoruz nihayetinde.Merhaba arkadaşlar, mutsuzum. Geçtiğimiz eylülde evlendik. Öncesinde 2 yıl falan süren sevgililik sürecimiz oldu. Eşim panik atak hastası ama konumuzun bununla alakası yok. Evlilikten olan beklentimi karşılamıyor maalesef ve ben çok mutsuz çok yalnız hissediyorum kendimi. Ben çok hareketli çok aktif bir insanım çocukla çocuk olan büyükle büyük olan bir yapıya sahibim her şeye ayak uydururum. Ama eşim dümdüz biri durağan ve ben bu durumdan cok sıkılıyorum. Aktif bir çalışma hayatı yok yorulmuyor, ama sürekli hasta sürekli yatmak istiyor. Ben de tam tersiyim. Birbirimize ayak uyduramiyoruz. Tüm bunların dışında gerçekten iyi birisi ne istersem yapar ama benim istemem gerekiyor. Yönetmem gerekiyor surekli kontrol etmem gerekiyor onun hayatını bundan da bir süre sonra cok sıkıldığımı farketttim. İlgisiz birisi dolayısıyla sürekli bir şeyler için ittirmem gerekiyor onu. Ben söylemeden bana bir kere bile bir şey yapmışlığı yok. Ben söyledikten sonrada pek bir anlamı olmuyor zaten. Ben düşünülmek onemsilmek istiyorum ama asla yok. Eve gelir koltuğa uzanır sabahtan akşama kadar telefona bakar. Ben de yanında mal gibi otururum tabiri caizse. Asla uzun uzun konuşamıyoruz. Kalabalık arkadaş ortamlarımız var zaman zaman oturuyoruz öyle ortamlarda da sıfır ilgi bana herhangi bir arkadaşıymışım gibi davranıyor. Panik hastası olduğunu söylemiştim ya sürekli bunu da one sürüyor durumla alakalı. İlaç kullanıyor 7 yıldır böyle olmasında etkisi var mı bilmiyorum ama inanılmaz rahat gamsız birisi. Bazı zamanlar çok bunalıyorum canıma tak ediyor. Kendimi koskocaman bir evde yapayalnız hissediyorum.
yüzde 80kendimi gördüm hahah.. ilk evlendigimiz sene nerdeyse aynı şeyi yaşadım. ben aşırı tez canlı cocuksu eşim bi o kadar ağır baslı durgun sessiz. olabilir tabi ama sevgiliyken tam tersiydi. zor bi vlilik süreci geçirdik sonrasında bi anda kapandı. işten gelir koltukta uyuyakalır sürekli hastalıklı yorgun gününden asla bahsetmez sordugumda iş yerinde hiçbişey yok neyini anlatayım ki hep aynı diye cevap veren. ben o zamanlar çalişmadıgım için o hayata alışmaya çalişirken birde 3senedir tanıdıgım adamın bi anda kendini kapatmasıyla bir pazar sabahı uyandım salona gidip bi anda ağlama krizine girmiştim o güne kadar çokta takmıyodum bu durumu ama meğer içimde baya büyümüş. bu durum beni çook sıkmıştı. illa ben bi yere gidelim bişeyler alalım eğlelim derdim yapardı kırmazdı ama dışardayken hep belim ağrıyo diye düşük modla buldugu yere oturur ben kendim gezinirdim evdede aynı şekilde aksama kadar yalnızım adam geliyo ama sadece yemek yerken uyanık :d farkına varınca düzelcem dedi bi süre daha öyle devam etti. aylar sonra düzeldi hem hastalanması azaldı hemde bugun nereye götüreyim ne istersin napalım diye sormaya başladı. bunun sebebini tam olarak çözemedim ama erkekler bizim gibi dertlerini kimseye anlatmadıgı için kafasında kurdugu dertlerin içinde yaşıyolar buda farkında olmadan depresyona sürüklüyo. zaten psikolojik olarak çöküntüdeki insan hem fiziken hemde ruhen bitik olur kısaca eşinizde kendi içinde depresyonda bence. değişir mi orası mechul ama genel yapısı ağır olan bi insan sanırımMerhaba arkadaşlar, mutsuzum. Geçtiğimiz eylülde evlendik. Öncesinde 2 yıl falan süren sevgililik sürecimiz oldu. Eşim panik atak hastası ama konumuzun bununla alakası yok. Evlilikten olan beklentimi karşılamıyor maalesef ve ben çok mutsuz çok yalnız hissediyorum kendimi. Ben çok hareketli çok aktif bir insanım çocukla çocuk olan büyükle büyük olan bir yapıya sahibim her şeye ayak uydururum. Ama eşim dümdüz biri durağan ve ben bu durumdan cok sıkılıyorum. Aktif bir çalışma hayatı yok yorulmuyor, ama sürekli hasta sürekli yatmak istiyor. Ben de tam tersiyim. Birbirimize ayak uyduramiyoruz. Tüm bunların dışında gerçekten iyi birisi ne istersem yapar ama benim istemem gerekiyor. Yönetmem gerekiyor surekli kontrol etmem gerekiyor onun hayatını bundan da bir süre sonra cok sıkıldığımı farketttim. İlgisiz birisi dolayısıyla sürekli bir şeyler için ittirmem gerekiyor onu. Ben söylemeden bana bir kere bile bir şey yapmışlığı yok. Ben söyledikten sonrada pek bir anlamı olmuyor zaten. Ben düşünülmek onemsilmek istiyorum ama asla yok. Eve gelir koltuğa uzanır sabahtan akşama kadar telefona bakar. Ben de yanında mal gibi otururum tabiri caizse. Asla uzun uzun konuşamıyoruz. Kalabalık arkadaş ortamlarımız var zaman zaman oturuyoruz öyle ortamlarda da sıfır ilgi bana herhangi bir arkadaşıymışım gibi davranıyor. Panik hastası olduğunu söylemiştim ya sürekli bunu da one sürüyor durumla alakalı. İlaç kullanıyor 7 yıldır böyle olmasında etkisi var mı bilmiyorum ama inanılmaz rahat gamsız birisi. Bazı zamanlar çok bunalıyorum canıma tak ediyor. Kendimi koskocaman bir evde yapayalnız hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?