Bir yıllık evliyim mutsuzum

• Konu Sahibi Konu Sahibi kub8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çalışıyor ama yorulduğu bir işi yok kendi işi. İstediği zaman gider istediği zaman çıkar rahat demek istedim
Konidan bagimsiz baskasinin isinde agir bi iste calissa daha rahat olurdu emin olun demeye geldim. Insanin kendi isi kadar insani tuketen bisey yok. Esim onceden babasinin yaninda calisiyodu sonra satin aldik o is yerini. Orda calisirken cicek gibiydi. Sahibi olunca cöktü resmen. Icine kapandi uykusunda bile hesap kitap derdinde. Ama bunlarin disinda. Duzelmez. ben de kendime donup onu bu haliyle salarim demiyosaniz mutsuz bi evlilik sizi bekliyo malesef. O yuzden ne karar verecekseniz cocuk yapmadan verin

Neredeyse ilk 5-6 satır farkliliklarinizi anlatmışsınız.
2 yıl da tanıma sureciniz olmuş.
Madem bu kadar tezattiniz..
Yok duzmus vay çalışma hayatı yokmuş ; neden evlendiniz ?
Sizinkisi biraz simariklik bence.
Birini değiştirmek için evlenmeyi olduğu gibi kabullenip evlenin.
Yoksa mutsuz olursunuz.

Beddua için erken değil miydi yav?
Kadın kadının düşmanı işte napcen...

Sizin mutsuz olmanız doğal çünkü uyumsuzsunuz gerçekten. Ama adam da şu haliyle kötü sevgisiz bir adam değil. Değişmesini beklemeden kabullenebilirseniz bu evlilik yürür bence ama siz çok yipranirsiniz. Sizin değişmeniz gerekir. Artıları eksileri koyup yol yakınken karar vermelisiniz...

Adamı öyle bir pasif anlatmışsin ki evlilik teklifini veya o konuşmayı nasıl yaptı merak ettim, hiç mi hayata karşı heyecan duymuyor garip
Bide şeyi merak ettim hem istediği rahat bir işi var ama sürekli hasta gibi yatıyor demişsin bunlar çok farklı şeyler, bence ilaç aldığı psikiyatr ile sen de görüş ve kullandığı ilaçların nasıl yanetkileri var öğren gerekirse ağır geldiğinden bahset belliki eşin bu durumun farkında değil ama kendini bukadar salmak da nebiliyim ruhla yaşıyorsun sanki Ruhsar

Merhaba, sırf yazınıza cevap verebilmek için üye oldum. 2.5 senelik evliyim ve eşim aynı sizin eşiniz gibi panik atak hastası ve ilaç içiyor. (Cipralex 20 mg) Panik atak hastaları ne yazık ki ilaçsız yapamıyor ve bu cinselliği inanılmaz etkiliyor. Erkeklerde isteksizlik, ereksiyon sorunu vb etkiler yaratıyor. Eşinizin derdi içtiği ilaçlar büyük ihtimalle. Benim eşim akşam da yatmadan önce isteksizliği azaltması için bir ilaç daha içiyor ve o ilac bu sorunumuza çözüm oldu (pexola 0.25) iyi bir psikiyatri doktoruna danışarak derdinizi anlatabilir bu konuda yardım isteyebilirsiniz

Teşekkür ederim size mesaj attım.

İlacı bırakmak daha kötü sorunlara sebep olabilir. Sinsi sinsi altta bekler bir anda patlar. İlaçsız ataklar geçirebilir. Doktorunuz önermeden ilacı biraktirmayin bence:) uzun yıllar boyu ilaç içen bir beden o ilaca bağımlı oluyor öyle şak diye kesemezsiniz. İlişki konusunda da bir başka önerim sabah uyanir uyanmaz ilişkiye girin. İlacı daha içmeden önce. Ya da ilişkiye gireceğiniz gün ilacı içmesin. 1 günden bir şey olmuyor

Eski bir panik atak hastasi olarak ilac almasini yeterli görmüyorum.terapi olarak. Onun yaninda terapiste gidiyor mu? Anti-depresan gibi ilaclar aliyorsa cinsel isteksizlik yan etki olarak görünebilir..ayni sekilde bosalma sorunlari felan. Ben dogru dürüst terapi olmadan düzelecegini zannetmiyorum. Sunu da eklemek isterim: Kimse böyle rahatsizliklarin arkasinda saklanip.baskasinin hayatinin icine etme hakkina sahip degil..ya adam akilli tedavilerini olsun, yada siz kendi yolunuzu cizeceksiniz. Aksi takdirde sizin yasam enerjiniz de zamanla sönecek

Muhtemelen ilaclar ama degilse de esiniz gizli escinsel olabilir. Bence esinizle konusun bu konuyu ciddi ciddi. Duzeltmek icin caba harcamiyorsa bosanin. Bence iki haftada bir ya da haftada bir cindel iliski normal bu arada. Ama herkesin yapisi farkli tabi.

Panik atak için kullandığı ilaclar isteksizlik yapar cok cok normal. Ayrıca bu rahatlığı da muhtemelen ondan. Evlenmeden önce de aynıdır bu adam. Su saatten sonra ne yapılır bilemedim. Bir terapiste gitse, ilaçtan kurtulabilir belki terapi sayesinde. Sonra da hayatınız düzene girebilir

Tamam da yine de anlaşılır. Kendiniz de itiraf ediyorsunuz; bizim kadınların en büyük hatası evlenince düzelir değişir, adam düzelmeyince çocuk olduktan sonra değişir şeklinde düşünmek. Yani panik atak hastası üşengeç ilgisiz bir adam mutlaka sinyal yayıyordur etrafa. Çok hareketli çok aktif birisiniz ama sizin tam tersiniz bir adamı seçmişsiniz. Bize değil kendinize kızın.

Bir cafede restoranda 1,2 saat yemek yiyip kahve içmeyle insan tanınmaz üstelik bir grup insan içindesiniz. Buna ilişki denemez. Mesela orada da bir işaret vermiş size ama görmemeyi tercih etmişsiniz. Benimle ilgilenmez arkadaşıymışım gibi davranırdı dediniz. Evlenmeden önce konuyu açıp sorsaydınız herkes tecrübesini aktarırdı size.

Sakın çocuk bizi kurtarır toparlar diye düşünmeyin bir hata daha yapmayın.

evliliğe adapte olmayabilir. İlk başlarda cinsellik bu kadar az olması normal değil. Bişeyler paylaşmasanız bile cinsellik daha sık olur. bence siz biraz üstüne gidiyorsunuz gibi geldi. Böyle olunca da bunalıp böyle davranıyor olabilir. Bazı seyleri akışına bırakın. Sürekli yanında oturmayın başka seylerle ilgilenin.

Esiniz biraz tembel,miskin, hayat enerjisi yok.
Soylemeden,gozune sokmadan,uyarmadan yapmiyor cunku kafasina o zaman dank ediyor.
Soyleye soyleye, ittire ittire yapacaksiniz.
Gerisi sizin azminize kalmis...
Birgun de ben sormadan plan yapmis ol, bir kere de suraya gidelim mi diye teklifte bulun, ozel gunlerde ben hatirlatmadan birsey yap, bir hafta sonu gezimizi de sen ayarla, bir kere de sen sor aksam napiyoruz diye bana birakma... gibisinden konustun mu? Benim beklentilerim bunlar diye net olarak konustun mu? Evlilikten ve eş olarak kendisinden beklentini anlattin mi?
3_5 kez soyledigin halde 1 gun yapip ertesi gun ayni mi oluyor hersey?
illaki anladigi bir dil vardır !

Ilaclarin da etkisi vardir muhakkak ama esiniz de mizac olarak miskin.
Dunya yansa kipirdamaz.

Bosanilacak bir durum yok bence. Konusarak, ilac dozu degiserek bu durumu aşabilirsiniz gibi..
Ilaclar insani gamsiz,kafaya takmayan,rahat,umursamaz,miskin biri yapiyor. Cinsellikten uzaklastiriyor. Ama esinizin tum bu yonlerini ilaca da baglayamayiz, adamin kendi yapisi da boyle.. 7 yil ilacla, kolay degil.

Ben bu başlığı görünce geldim çünkü bende aynı şekilde 1 yıllık evliyim ve çok mutsuzum herşey baştan iyi giderken bir anda eşim çok soğudu benden çok güzel bir seks hayatımız wardı we şimdi bana hiç bir şekilde dokunmuyor ben öptüğüm bile itiyor sizin ne hissettiğinizi anlıyorum bende bakımlı güzel bir kadınım we üstelik yeni ewliyiz şimdi olmazsa bazı şeyler yıllar sonra olmasını beklemiyorum evliliğin temelleri şimdi atılmalı evliliği %90 oranında seks ayakta tutar we bizde de bu şu an olmadığı için çok sarıldım we aşırı psikolojim bozuldu eşim tarafından sürekli reddedildiğim için ama sizin eşiniz ilaç kullanıyormuş belki etkileyebilir cinselliği ama benim eşimde öyle bir durumda yok yani çok çaresizce bekliyorum elimden hiçbişey gelmiyor sizin durumunuzu okuyunca size yazmak istedim aynı hisleri paylaşıyoruz

Boşanmak için büyük boylu olayların vukuu bulması gerektiğine asla inanmayan birisiyim. Ortak bir sinerji ve dolayısıyla hayat yakalayamamışsınız. Birbirinizin kalemi değilsiniz. Mutsuzsanız yol bellİ. sSevgililik dönemi ıvır zıvır katmıycam neticeye bakıyoruz nihayetinde.

Eğer adamın karakteri buysa değiştiremezsiniz. Sizin iki seçeneğiniz var: ya kabul edip devam edeceksiniz ya da ayrılıp istediğiniz gibi birini bulacaksınız. Birinciyi seçerseniz adamı ittirmeyi bırakıp kendi haliyle kabul edin. Siz istediklerinizi yapın o istediklerini yapsın. Yok bu beni tatmin etmez derseniz de ayrılmaya öecbursunuz

yüzde 80kendimi gördüm hahah.. ilk evlendigimiz sene nerdeyse aynı şeyi yaşadım. ben aşırı tez canlı cocuksu eşim bi o kadar ağır baslı durgun sessiz. olabilir tabi ama sevgiliyken tam tersiydi. zor bi vlilik süreci geçirdik sonrasında bi anda kapandı. işten gelir koltukta uyuyakalır sürekli hastalıklı yorgun gününden asla bahsetmez sordugumda iş yerinde hiçbişey yok neyini anlatayım ki hep aynı diye cevap veren. ben o zamanlar çalişmadıgım için o hayata alışmaya çalişirken birde 3senedir tanıdıgım adamın bi anda kendini kapatmasıyla bir pazar sabahı uyandım salona gidip bi anda ağlama krizine girmiştim o güne kadar çokta takmıyodum bu durumu ama meğer içimde baya büyümüş. bu durum beni çook sıkmıştı. illa ben bi yere gidelim bişeyler alalım eğlelim derdim yapardı kırmazdı ama dışardayken hep belim ağrıyo diye düşük modla buldugu yere oturur ben kendim gezinirdim evdede aynı şekilde aksama kadar yalnızım adam geliyo ama sadece yemek yerken uyanık :d farkına varınca düzelcem dedi bi süre daha öyle devam etti. aylar sonra düzeldi hem hastalanması azaldı hemde bugun nereye götüreyim ne istersin napalım diye sormaya başladı. bunun sebebini tam olarak çözemedim ama erkekler bizim gibi dertlerini kimseye anlatmadıgı için kafasında kurdugu dertlerin içinde yaşıyolar buda farkında olmadan depresyona sürüklüyo. zaten psikolojik olarak çöküntüdeki insan hem fiziken hemde ruhen bitik olur kısaca eşinizde kendi içinde depresyonda bence. değişir mi orası mechul ama genel yapısı ağır olan bi insan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…