- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
Ben daha onceki actıgım konularda da bahsetmıstım. HuUrsuZluklarımdan. 2 yıllık evliyim. Evlendıgımdeen berı yuZumun guldugunu nadır hatırlarım. Eşim yatak odasında yok gıbı yanı cinsel yasamımız yok. İsteksiz ve ben ıstesem de zorla bı ıkı dokunan sonra uyuyan bırı. 7 aydır dudagımdan opmedi mesela. İlk geceden verı bu problemımız var. Ben yıne de bi şekide ya bastırıyorum ya da tolere eduyorum ve bu konuyu ılk aylarda oldugu kadar ustelemıyorum. Ama ılgısızlıgı, hayattan zevk almayısı, sdece iş dusunmesı artık cok bunaltıyor benı. Bugun evde bişeyler yaparız dıye dusundum. Tekrar işe gıttı. İş kendı işi. Gıtmesıne hıc gerek yok aslında, ya da bı saat gorunup kontrol edıp gelse yetecek. Bekledım. 5 saat gectı ortada yok. Aradım ben de ne zaman gelırsın dıye. Bana 'hava kararınca gelirim, anneme gıderız kısa dedı. Nıye once gel cıkalım bıraz dedım. Ne yapcaz cıkıpta dıyot. Ben ne yapıcam evden cıkıp annene tekrar bı eve gıreyım dedım. Bısey demedı. 5 aylık hamıleyım ( hamılelıgım destek şle oldu tabı )ve bu halımle cok agladım. Mutsuzum ve ne yapıcagını nasıl davranacagımı bılemıyorum