annem uzağa evlenmemi istemiyor

E bu saatten sonra başkasıyla nasıl evlenirim bakire değilim. İlk ve tek erkeğim o oldu. Diktirme fln düşünmüyorum. Ömür boyu başkasının kul hakkina girmek istemiyorum kul hakkı zina dan bile daha günah biliyorum. Kafam çok karışık

Ay saçmalama!!!! Kimseye yalan söylemek zorunda değilsin burda bunları yazmaktan gına geldi. Adam dediğin bir kadına bakire misin diye sorma terbiyesizliğini yapmaz. Canın isterse anlatırsın. Eee evlenmezsen de evlenme. Ne olmuş yani. Başkasıyla nasıl evlenirim kafasıyla yattığın adamla mı evlenicen. Neden evlenmek zorunda hissediyosun kendini. Ded et bu düşünceyi. Ben kimsenin bana bu soruyu sormasına izin vermedim. Sanane der geçersin soran olursa. Cevabını beğenmeyen de uzasın.

Bunu annenin öğrenmesi mi senin yanlış evlilik yapman mı daha kötü. Hayır hayır anneni dinle sen sakın evlenme. Bu adama başka bahane bul. Madem korkuyosun. Kpssyi kazanmadan babam izin vermiyo de. Kpssyi kazanıp atanırsan da işi bahane edersin artık istemediğini soğuduğunu söyler bitirirsin. Sakın yok bekaretti yok ailem öğrencekti bunları takma kafanı.
Sizce neden yanlış ?

Lütfen yaptığınızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız bile bu yanlışı örtbas etmek için hayatınızın geri kalanını kendinize zindan etmeyin. Bana göre yanlış değil ama siz yanlış olduğunu düşünüyorsanız da bu dünyanın sonu değil. Emin olun artık erkeklerin ilk ilişkisini eşiyle yaşamıyordur,bu durumda kimse kimseye bunun hesabını soramaz. Bunun için evliliği kaçış olarak görmeyin.

Sizce neden yanlış ?

Çünkü adama kendini mecbur hissediyosun. Bekaret yüzünden evlenmek istiyosun. Ailenin bişeyleri öğrenmesinden korktuğun için istiyosun. Kiramı ödedi nasıl sırtımı çeviririm diyorsun. Ayrıca durumu iyi oldu için yaşadığın hayattan kurtarıcı olarak görüyosun.

Bunlar evlilik için yanlış temeller. Şu an adamın kötü yönlerinin hepsini kapatıyorsun kendi içinde bunlarla. Bir de evlilikte adamın seni ezmesine sebep olacak şeyler. Hele ailen uzakta. Çok fazla ezilirsin. Evlenince de çalışacağını düşünmüyorum. Kpssye hazırlanamicaksıb atanamican. amaan ne gerek var durunu iyi moduna giricen. Özel sektörde iş bulamican. Eline ekmeğini almadan evlenme. Atanma şartı koy erkek arkadaşına. Bi çalışmaya başla. Onun tadını al. Ondan sonra özgüvenin de yerine gelir o zaman daha sağlıklı karar verirsn doğru olup olmadığına.

bu yasadıklarımı tek başıma atlatabileceğimi düşünmüyorum sizler sağolun baya destek oluyorsunuz fakat bende sürekli bir ağlama hali yarın dersaneye başlıcam ve bu kafayla ders çalışamam. bi doktorla görüşmek istiyorum destek almak istiyorum bu bunalım mutsuz halimden kurtulmak istiyorum. fakat bu yaşadıklarımı anlatırsam kayıtlardan ileride birinin öğrenme ihtimali var mı sizce özel veya devlet ?

Bence sadece kul hakki diye veya ne olursa olsun 1 omur gecirecegin biri olcak. oyle cok aşırı bi sevgin yoksa diger durumlarda evlenmene sebep olmasin.benim daha arkadasimin arkadasi dayak yiyodu yine ayrilmiodu bakirelik mevzusu yuzunden. simdi evlendi baskasiyla cok mutlu cocugada basta anlatti herseyi.kotu yonden bakarsan hersey kotu olur.

Bence sadece kul hakki diye veya ne olursa olsun 1 omur gecirecegin biri olcak. oyle cok aşırı bi sevgin yoksa diger durumlarda evlenmene sebep olmasin.benim daha arkadasimin arkadasi dayak yiyodu yine ayrilmiodu bakirelik mevzusu yuzunden. simdi evlendi baskasiyla cok mutlu cocugada basta anlatti herseyi.kotu yonden bakarsan hersey kotu olur.
Çocuk nasıl kabul etti ? Bi de ben söylemeye çekinirim. Kabul etmemesinden ziyade daha cok başkalarına söyler diye korkuyorum

Cnm hayatina giren dogru ve gercekten seni seven insansa ne baskasina birsey der sevdigini karalar nede senden vazgecmeyi göze alir. Sende dogru kisi bu dediginde anlatacaksin ve o korktugun seyler olmayacak.o kiz da ole yapti tanidi anlatti ve suan allah bozmasin mutluda.o kizda ayni seyleri yasadi ama bunu göze almasaydi o senin yazdığın kotu senaryolari oynuyordu..dayak yiyip oturuordu.hic birine degmez bi daha dunyaya gelmiceksin.asla bu yuzden evlenme. bakirelikten daha onemli seyler var.onu gören insanlarda var.sen merak etme.

Cnm hayatina giren dogru ve gercekten seni seven insansa ne baskasina birsey der sevdigini karalar nede senden vazgecmeyi göze alir. Sende dogru kisi bu dediginde anlatacaksin ve o korktugun seyler olmayacak.o kiz da ole yapti tanidi anlatti ve suan allah bozmasin mutluda.o kizda ayni seyleri yasadi ama bunu göze almasaydi o senin yazdığın kotu senaryolari oynuyordu..dayak yiyip oturuordu.hic birine degmez bi daha dunyaya gelmiceksin.asla bu yuzden evlenme. bakirelikten daha onemli seyler var.onu gören insanlarda var.sen merak etme.
Çok sağol canım çok destek oldun. Onu seviyorum ama su an aklım öyle karışık ki. Doktora gidiyim mi sence ? Yalnız kaldığımda aklıma geldiğinde sürekli bi ağlama hali oluyor

Çok sağol canım çok destek oldun. Onu seviyorum ama su an aklım öyle karışık ki. Doktora gidiyim mi sence ? Yalnız kaldığımda aklıma geldiğinde sürekli bi ağlama hali oluyor
Tabiki git eger gidebiliorsan bu hallerde insan konuscak destek alcak birini ariyor.hic dusunme git cok rahatliyacaksin. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana.

Başta okuduğum çok farklı sonraki yorumlar çok farklı. Birlikte yaşadık nasıl hayır deyim diyosun. İşin rengi değişti şimdi. Başta kendine saygı duy. Onla birlikte oldun diye onla evlenmek zorunluluğun yok bunu kendine kabul ettir. Ondan sonra düşün. O mesele aradan kalkınca hemen uzaklaşıyor musun adamdan yoksa yine de sevgi varmı aranızda. Sevgi varsa biraz daha bekleyin ailen düzenini biraz daha oturtsun.
Anne baba ne derse desin beklentiye giriyor. Hele hele anneler kızım oğlum büyüsün beni bu kötü hayattan kurtarsın bana baksın vb. düşüncelere giriyorlar. Anneniz bunca sene kızım bitircek yakınıma oturacak maddi manevi bana destek olcak diye hayaller kurmuş belli. Ama siz onun hayal dünyasını yıkmışsınız şuan ona göre.
Yani ailenin beklentide olmasını ben yanlış buluyorum her zaman ama sizin durumunuz farklı. Onca sıkıntıya rağmen anneniz sizi okutmuş. Biraz rahatlamak nefes almak "gününüzü görmek" onunda hakkı diye düşünüyorum. Belki annenizi yanınıza alsanız? Çok sağlıklı bir çözüm değil ama olmaz da değil...

Amaaan bi de eski eşinden aldatma dolayısıyla mı ayrılmış. Bak kardeş. Aklını başına al. Ararsa da arasın ki yapabileceğini zannetmiyorum. Bu adamı acilen başından at. Elle tutulur hiçbir yanı yok adamın yahu. Lütfen seni tanımadan etmeden senden rica ediyorum lütfen hayatını karartma. Önce atan ki 90 almak kolay değil evlendikten sonra hiç kolay değil. Önce atan sonra ailenle vakit geçir biraz ondan sonra da yaşı yaşına düzeni düzenine bir adamla evlen. Kıran girmedi erkeklere merak etme evde kalmazsın.

Ben olsam ne olursa olsun;
Kendim bekarsam eger, evlenip bosanmis bir adama gitmem. Ne olursa olsun istersen askimdan oleyim. Tabi bu benim prensibim. Sen de kendi degerini bil, kendi yasitlarinla tanis..
Zaten yapmissin bir hata adamla birlikte olarak bari bu saatten sonra annecigini uzup uzaklara giderek daha da bataga batma.

kaçmak düşünmüyorum zaten ama sevgilim sürekli söylüyor. bi de işin kötü tarafı sevgilimle üniversitedeyken beraber yasıyorduk evli gibiydik yani masrafları falan karsılıyordu. simdi adama nasıl yok derim bunları düşünüyorum. kalkıp ailemi arayıp söyler diye korkuyroum ınsanoglu ciğ süt emmiş güvenemiyorsun ki. bi de bundan sonra o olmazsa baskasıyla nasıl evlenirim o adamın yüzüne nasıl bakarım bunlar hep aklımda ve 3 ay sonra kpss var atanmam için cok yuksek puanlar almam gerekıyor 89 90 cıvarı . cok dertlıyım ne yapcagımı sasırdım annem de sımdı demın sınırlı sınırlı gelsinler kızım persembe gunu gelsınler dıyor

İnsan oğluna güvenemediğimiz doğru; FAKAT evlenmek istediğiniz beyefendi için daha evlenmeden "insanoğlu çiğ süt emmiş, güvenemiyorum" derseniz bu BİLE BİLE LADES olmaz mı?

Annenizi düşünün, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Sağlık olsun, gerisi hallolur Allahın izniyle.

Annenler izin veriyor mu dedi? ben de yok diyorlar dedim. imkansız diyorlar dedim. o da nolucak AYRILICAK MIYIZ dedi ? çok üzüldüm öyle üzgün söyledi ki vazgeçmicem senden dedi kaçarsın dedi kaçamam dedi o zaman ben gelirim nikahı kıyarız aksama da eve gider söyleriz diyor. ya anneme babama bişi olsa kalpten gitse falan nolucak diyorum. şakaya vurarak konusuyorum ki çok üzülmesin gerginlik olmasın diye. bakalım hayırlısı dedim kapattim ben geleli 1 hafta oldu ve durumumuz bu. üzgünüm vazgeçmek istemiyorum onu seviyorum ama annem babam daha değerli. onunla yasadıklarımı annemlere anlatır dıye korkuyorum sinirlenip te . hep bi gergin durumdayım kpss ye tam odaklanamıyorum bu yüzden

Back
X