Bir yol gösterir misiniz...

burada 2. el eşya alınır satılır diye bi bölüm yok muydu arkadaşlar
oraya resim koysun belki birilerinin dikkatini çekebilir belli mi olur
bu arada canınız sağolsun herşeyin hayırlısı
hakkınıza hayırlısı buymuş demekki
herley gönlünüzce olsun

ya niye böyle düşünüyorsunuzki yabancı filmlerde görüyoruz
ve bir kaç yabancı arkadaşım var onlarda biliyorum
gelir seviyeleri üst düzeylerde olanlar bile eski eşyalarını evlerinin önünde bile satıyorlar
gerçi bu bizde mümkün değil ama nette vardır mutlaka belki satabilir bir evde neler olmazki
satacağıda vardır kullanacağıda vereceğide
eşya çeyiz kolaymı alınıyor sanki ne emeklerle ne paralarla değilmi ama

kizlar tek derdin ceyiz mi yani diye soranlar olmus. Arkadas zaten 1 yildir cabaliyormus bu durum belki bekledigi bir durumdu. Birde biz incitmeyelim..

Kaliteli olanları götürebilirsiniz aslında diğerlerinide durumu olmayan çok insanlar var onlara verebilirsiniz.

ebay demek yasak degilse
ebayda satin diyecegim yada herhangi bir internet alim satim sitelerinde
ve ayri bir ev neden tutmuyorsunuz.

bu arada ben ilk evliligimi bitirdigimde ceyizlerimin bir cogunu hayrima dagittim mobilyalarin coguna varana kadar yeni yenilerdi daha ama kristal takimlerimi ve acilmamis yemek takimlarimi ceyizlerimi sakladim ve alti aydir yeniden evlendim simdide cok isime yariyo sakladiklarim

diger cok seyi attim kirdim

ikince el baradağı çanayı millet napsın
kristal bardak modasımı kaldı ayol
yeni evlenecek ihtiaycı olacak birine ver gitsin başının gözünün sadakası olsun çok paralar harcamıssın ama mutluluk getirmemiş sana o eşyalar ben olsam bir dk saklamam hepsini dağıtırdım

Evet hepinizin sözleri ayrı ayrı mantıklı... belki de en iyisi kaliteli olanları bir kenarda saklamak... hepsi çok az kullanılmış ne de olsa. 5 yıl diyorum ama mesela yemek takımını 5 yılda anca 5 kere kullanmışımdır. Ve ya kristal bardakları hiç kullanamadım. Bunları saklarım. Hoş baktıkça hep bugünleri hatırlayacağım ya neyse...

Allah günah yazmasın ama ilk defa hayırlısı neyse o olsun diyemiyorum kendi kendime.. Öyle dersem evliliğim hepten hemen bitecekmiş gibi geliyordu. Demedim de ne oldu sanki...

Hayatta tek istediğim mutlu bir ailemin olmasıydı ama olmadı malesef... neyse gene depreştim ben gideyim en iyisi.. :gitme:

öncelikle geçmiş olsun.yeni hayatında mutlu olursun umarım.
bir tanıdığına ver bence.ya da senin adına evinde yer olan ve saklayabilecek birisine.
o da yoksa,odanda tutarsın.biraz ayak altında durur ama sonuçta sana gelecekte lazım olur.bayanssulusmile

hakkında hayırlısı olsun canım belkide böylesi senin için daha iyidir
bencede çok kaliteli olanları kaldır gerisinide hayrına ihtiyacı olanlara ver

mücadele edin boşanmak kolay olmamalı .bu aşamada bunları satmayı düşünmeniz bana ilginç geldi ben olsam çözüm yolları üretirdim eşimi seviyorsam tabi..

satmak istemeniz bana çok garip geldi. ya alır saklarım ya da fakir fukaraya dağıtırım.
boşanıyor olmanızada üzüldüm. hakkınızda hayırlısı....

valla neden satamayasınız. evlenicek olsam ya da durumum olsa ben alırdım mesela.
gitti gidiyor.com gibi sahibinden.com gibi (isim vermek yasak mı değil mi bilmiyorum) sitelere fotoğraflı ilan bırakabilirsiniz.

açık arttırma sitelerine fotoğraflarını çekip koyabilirsiniz. yada bu siteye koyabilirsiniz burdada öyle bi bölüm var.

canım kocan seni sevmiyosa kesin başkası varrdır, bak bunu araştır mutlaka hiç bi erkek başkasını bulmadan karısını boşamayı düşünmez.eşyalar hakkında bi fikrim yok gerekirse kır at

üzüldüm sizin adınıza.. hakkınızda hayırlısı olsun.. kaliteli olanları kolileyip akrabalardan filan birinin evine de yerleştirebilirsiniz.. zor olur ya.. hepsinde de bir anı olur.. offf..

valla helal olsun evliliğin bitiyor.sen çatal bıçak derdine düşmüşsün.sanki senin de pek umrunda değilmiş bu evlilikgaripfisfisfis

afedersin yanlış anlama ama şuan düşünmen gereken onlar değilCADIARZU bulunduğunuz durumunuz,sonuca bir bağlansın herşey ya sende kalır zamanla yerini bulur yada arkadaşların yazdığı gibi ihtiyaç sahiplerini verir geçersin...

Teşekkur ederim evet sanırım internete koyarsam birilerinin ilgisini çekebilir öyle yapacağım.

Bu durumu garip bulan ve ya düşünmen gereken şey bu değil diyen arkadaşlara da şunu söyleyebilirim;

Üzülmüyor değilim, ama ben sizinle ne yaşadığım ve ne hissettiğimden çok bir konu hakkında fikirlerinizi almak istedim. Bir konunun tek bir yönü yoktur özellikle böyle zor işlerde insanın ilgilenmesi gereken bir sürü detay oluyor daha önce de yaşamadığım için kolay olan pratik olan ne ise bunu öğrenmek istiyordum.

Eğer sizinle öncelikli olarak acımı paylaşmak isteseydim zaten burada bu yönde bir konu açardım. - ki ileride belki onu da yaparım. Açıkçası beni bunları soruyorum diye yargılamaya ve ya iğnelemeye ve ya düşünmemi garipsemeye de hakkınız olmadığını düşünüyorum. Bu zaten acı çeken ama güçlü durması gereken birisine bir darbe daha indirmek oluyor ki burası eğer dertleşme yeriyse böyle sözlerin söylenmemesi gerekir.

Sorduğum soru konusunda bana yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…