- Konu Sahibi kIrmIzI_BaLIk
-
iknci el pıyasalarına sorabılırsınız
neden tuhaf olsun kiparaya ıhtıyacı olabılır
aman aman bır mıktar beklemeyın ama yıne de para eder
zaten sızı sevmeyen bır adam ıcın de karalar baglayacak degıldınız
hakkınızda hayırlısı olsun
Bende satarken para edeceğini düşünmüyorum..
Sakla bacım;2.evliliğinde kullanırsın:)
Teşekkur ederim... evet beni sevmeyen ve üstüne beni aldatan bir adam için değmez... 1 senedir çok yıprandım... Babama bir yandan hak veriyorum ama bir yandan da çok severek ve beğenerek almıştım aldıklarımı ama bir yandan da yeni eve de yeni eşya almak gerekir ileride kendi evime çıkarsam vs. hoş böyle birşeyi de düşünmüyorum ya.. belli olmaz işte... şimdilik tutacağım. Giymediğim kıyafetleri yardımlaşma derneğine bağışlayacağım bir tek...
ve tuhaf karşılayanlara da buradan şunu diyorum: evet paraya ihtiyacım var 5 kuruşumun hesabını yapıyorum. Zira taşınmak benim için masraflı olacak ailem başka bir şehirde. Ayrıca avukat parası boşandıktan sonrası yeni iş bulana kadar vs. düzen kurana kadar neyle geçineceğim? Bunun nesini tuhaf buluyorsunuz hala anlamıyorum...
arkadaşım seni anlayabiliyorum evliliğin bittiğini anladığın an artık gerçeklere dönüyorsun .. bunu anlayamayan arkadaşlar olabilir normaldir ..Teşekkur ederim... evet beni sevmeyen ve üstüne beni aldatan bir adam için değmez... 1 senedir çok yıprandım... Babama bir yandan hak veriyorum ama bir yandan da çok severek ve beğenerek almıştım aldıklarımı ama bir yandan da yeni eve de yeni eşya almak gerekir ileride kendi evime çıkarsam vs. hoş böyle birşeyi de düşünmüyorum ya.. belli olmaz işte... şimdilik tutacağım. Giymediğim kıyafetleri yardımlaşma derneğine bağışlayacağım bir tek...
ve tuhaf karşılayanlara da buradan şunu diyorum: evet paraya ihtiyacım var 5 kuruşumun hesabını yapıyorum. Zira taşınmak benim için masraflı olacak ailem başka bir şehirde. Ayrıca avukat parası boşandıktan sonrası yeni iş bulana kadar vs. düzen kurana kadar neyle geçineceğim? Bunun nesini tuhaf buluyorsunuz hala anlamıyorum...
arkadaşım seni anlayabiliyorum evliliğin bittiğini anladığın an artık gerçeklere dönüyorsun .. bunu anlayamayan arkadaşlar olabilir normaldir ..
bende şu an hala evli olduğum evimdeyim ama işl bu sene tayinim çıkarsa hepsini satacağım .. düşünsene herşeyiyle tam bir ev ... ama neye yarar ... saklayıp yeni evliliğinde kullan diyenler var .. bence öyle yapma... o yeni evliliğinde eski evliliğinden hiçbir anı kalmamalı diye düşünüyorum.. en azından ben öyle yapacağım.. işl iyi bir insan karşıma çıkarsa tabiii.... :) ama ben herşeye sıfırdan başlama taraftarıyım.. hiçbir anımı götüremem.. bir tabakta olsa anı anıdır..
umarım sende kendine yeni bir hayat kurabilirsin.. eşin içinde sana söyleyeceğim değmez üzülme... en zor şey seni sevmediğini düşündüğün bir insanla hayatı paylaşmak.. bak en azından senin çocuğun yok... o zaman hiç düşünme bile ...sen ondan sevgimi dileneceksin... boşver ...inan seni sevecek bir sürü kişi var hayatta ....
Allah yardımcın olsun arkadaşım...
Bakalım ne olacak.. hayırlısı.. belki babamın evine götürürüm de baktım olacak gibi değil orada bir ihtiyaç sahibi falan çıkarsa ona veriririm...
5 yıl az bir zaman değil. Sana sıkıntı veren hiçbirşeyi tutma. Dağıt at ama tutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?